Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13896
De la 07 Ianuarie 2003
122899545

Mulţumiri

  • 11 October 2009, 23:00
Vineri, la sala de expoziţii a Muzeului Judeţean Botoşani, în prezenţa unui numeros şi select public, a avut loc lansarea volumului intitulat “Politică, alcool şi tutun”, o frescă în proză a politicii botoşănene post decembriste. Consider că este un gest de politeţe, dar şi de recompensă morală pentru organizatori, să mulţumesc public tuturor celor prezenţi.
În primul rând ţin să mulţumesc directorului Editurii Agata, Ioan Istrati, care şi-a asumat responsabilitatea de a tipări volumul, după ce alte două edituri botoşănene au refuzat pe motiv că nu vor să-şi strice „relaţiile cu politicienii”. Mulţumesc prof. Georgică Manole, redactorul şef al revistei literare ”Luceafărul.net” din cadrul Editurii Agata, care a prezentat un rezumat asupra volumului, punând în evidenţă importanţa informaţiilor cuprinse pentru generaţiile viitoare.
Directorul Teatrului „Mihai Eminescu”, jurnalistul Traian Apetrei, a ţinut să puncteze faptul că dacă persoana sa, prin cele scrise de-a lungul timpului, a fost excesiv de pozitiv asupra clasei politice, subsemnatul sunt excesiv de negativ. Dar nici persoana sa, nici eu n-am reuşit prin cele scrise să schimbăm în bine clasa politică botoşăneană, comportamentul politicienilor faţă de electorat, faţă de omul de rând . Îi mulţumesc lui Traian pentru vorbele sincere rostite, cum îi mulţumesc şi prof. istoric Ionel Bejenaru, care a punctat faptul că eveniment6ele despre care se face vorbire în carte sunt realităţi triste din viaţa politică a botoşănenilor.
O surpriză plăcută mi-a făcut cercetătorul istoric al Muzeului, Gheorghe Median, care a ţinut să remarce că volumul va deveni un puternic izvor de documentare pentru cei din viitor, care vor avea aplecare spre munca de cercetare.
Mulţumesc tuturor celor care au onorat evenimentul cu prezenţa lor, aducând o reală bucurie atât editorului, care şi-a primit astfel răsplata eforului depus, dar şi mie, ca autor. Mulţumesc doamnei Lucica Pârvan, directorul Muzeului Judeţean Botoşani, care a acceptat ca acest eveniment să se consume într-un spaţiu cu o semnificaţie culturală aparte pentru judeţul nostru, fiind o excelentă gazdă.
Mulţumesc şi celor care, înainte şi după eveniment, m-au oprit pe stradă şi m-au felicitat pentru lansarea celui de-al treilea volum de proză din carierea mea de jurnalist.
Multe mulţumiri şi urări de sănătate tuturor celor care m-au sprijinit într-un fel sau altul în organizarea şi desfăşurarea evenimentului. (Ioan Rotundu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Baciul liberal emite judecăţi de valoare politică… răsuflate
Sindicatele din învăţământ fac blat cu Guvernul,
acuză liberalul Grigore Bozi
Liberalii se laudă cu zeci de mii de semnături pentru Crin Antonescu
Vrăbiuţa Cătălina Lupaşcu continuă să viseze la mălaiul lui Cristian Achiţei
O fetiţă de doi ani parcă a intrat în pământ
Primul musical pentru copii din Botoşani
O flămânzeancă a fost snopită în bătaie de soţ
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, invitat la “Dupa 20 de ani”
Parteneriat şcolar pentru elevii care vor să înveţe agricultură
Program TELE' M Botoşani, luni
Secretara Florica gafează din nou
Cumpără cu banul jos
Horoscop
Un poliţist într-o cofetărie
Gândurile măreţe ale baciului liberal
Ioan Rotundu
Mii de fermieri au culturile calamitate de secetă
Şomerii creează probleme medicilor de familie
Se caută soluţii juridice pentru copii abandonaţi de părinţi
Medicii specialişti europeni migrează peste Ocean
ai noştri le iau locul
Tunsă ras şi bărbierită!
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog