Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5291
De la 07 Ianuarie 2003
122890940

Mulţumiri de la Madrid, adresate Jurnalului

  • 2 December 2013, 23:00
MULTUMESC DOMNULE ROTUNDU,pentru editia de astazi a Jurnalului de Botosani si Dorohoi. Am citit Jurnalul integral (de fapt asa il citesc zilnic) dar astazi l-am citit respetand si semnele de puntuatie. MINUNATE MATERIALE, IN SPECIAL CELE LEGATE DE UNIREA MOLDOVEI CU TARA MAMA, ROMANIA. Efectiv sunt incantat de aceste MATERIALE, mi-au mers la ínima.
Desi sunt armean de origine (dupa bunicul din partea tatalui -numele luí era Iagorian) sunt un patriót inflacarat. Aveam 19 áni si mergem cu autobuzul de Botosani-Iasi prin Stefanesti. Atunci mi-am aruncat pentru prima data privirile peste Prut si din cate auzisem de la tatal meu, ca Moldova este pamant romanesc, m-am uitat cu dor parca as fi vrut sa trec Prutul. Acest lucru s-a realizat in 1980 cand am fost intr-o excursie la Odesa, vía Chisinau. Am avut atunci ocazia pentru prima data, sa vorbesc cu romanii de la Chisinau.
Unul diantre ei ceva mai in varsta, mi-a sus ca a facut armata la o unitate militara in Cotroceni. Un mare mérit pentru aceasta ii revine luí Traían Basescu. Daca era presediente tot ion ilícito iliescu.....Oricum LA MULTI ÁNI ROMANIA MARE. In primul artícol, Cum au fost úmiliti moldovenii de Consulatul de la Cernauti nu e o noutate, eu locuiesc in Madrid, si daca mergi la Consulatul Romaniei de aici se intampla cam aceleasi lucruril. Ma refer la...binenteles SPAGA CEA DE TOATE ZILELE.
Despre CEEA ce ati scris in legatura cu bisnitarii de valuta,c upoane,e tc din piata mare, v-as sugera sa va ocupati candva si de aceasta categorie de infractori. Este ceva de nesuportat, ca atunci cand te apropii de piata, Efectiv navalesc pe tine soptind cu nerusinare, aur euro, cupoane...Un pic mai sus spre Biserica Sf.Gheorghe, cad pe tińe Alti infractori, soptind printre buze, tigari, tigari, alcool..
.Ar fi curios de aflat ,cine ii acópera pe acesti indivizi, cine le tińe de sase. Ma opresc aici, cu increderea ca voi citi si in continuare in Jurnalul de Botosani si Dorohoi, Materiale la fel de interesante. Va doresc multa sanatate.
Gheorghe Sava,Madrid.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Nevasta primarului
60% dintre angajaţii mei nu vin la lucru decât pentru a fura
O nouă decizie de obligare a ANAF la plata de dobânzi pentru nerambursarea la termen a TVA
Oficial: Chevron a reluat operaţiunile de explorare la Pungeşti
Viktor Ianukovici, bărbatul prin care scandalul ajunge în Ucraina
Prognoza meteo pentru două săptămâni
ninsorile vor fi prezente în toate regiunile, începând din weekendul următor
"S-ar putea să se termine procesul foarte repede, poate chiar in decembrie"
Cum minimalizează Guvernul efectele politicii de supraimpozitare
UE impune taxe antidumping si anti-subvenţie producători chinezi de panouri solare
pentru a opri ieftinirea acestor produse
Gastronomie: Supă bulgărească
Botoşani: Ce se ascunde în spatele creditului Ioanei Băsescu
Ioan Rotundu
„Democraţia” ex-procurorului Ponta
Ioan Rotundu
S.C. Milogul SRL şi părintele Nicodim de la Teioasa
Ioan Rotundu
Primul contract de reabilitare termică prin regio, semnat la Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog