Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5232
De la 07 Ianuarie 2003
122577171

Nuntă ca în poveşti la Palat

  • 9 June 2008, 23:00
Pe 7 iunie, Mihai Petre si Elwira Duda au fost print si printesa pentru o zi si au trait un basm la propria nunta. Cei doi si-au planificat ziua pana in cel mai mic detaliu pentru ca toti invitatii sa guste din famecul acestei povesti.
Dupa ceremonia religioasa, care a avut loc la Biserica Domnita Balasa, Mihai si Elwira au pornit, intr-o limuzina foarte eleganta, spre locul petrecerii, Palatul Stirbei. Oarecum inedit, nu mirii si-au asteptat invitatii, ci acestia i-au intampinat pe sarbatoriti. Potrivit unei traditii poloneze, parintii mirilor i-au asteptat la intrarea in palat cu un colac mare, sare si doua paharele de palinca: Elwira si Mihai au gustat din painea cu sare, au ciocnit paharele, dupa care le-au aruncat, conform traditiei, pe deasupra capetelor, pentru a “sparge” ghinioul si a intampina o noua etapa, imbelsugata si fericita, in viata lor.
Peste 200 de prieteni, rude si colegi au fost alături de Elwira si Mihai pentru a le ura “casa de piatra”: colegii lui Mihai de la ”Dansez pentru tine”, Stefan Banica si Andreea Marin, Edi Stancu, Wilmark, Amalia Enache, Dan Bordeianu si iubita sa, copiii de la scoala de dans a mirilor, toti si-au dorit sa fie alaturi de cei doi intr-un moment atat de fericit.
Ca o adevarata printesa, cu o rochie lunga, eleganta, batuta cu pietre, Elwira a stralucit la bratul printului sau. In sala care a gazduit petrecerea, decorata in doua culori, bordo si crem vanilie, si ornata cu florile preferate ale miresei, margaretele, invitatii au fost poftiti la mesele botezate, fiecare in parte, dupa un stil de dans. Petrecerea care s-a dezlantuit a fost, dupa asteptarile tuturor, un real spectatcol de dans. Ca niciodata, emotiile i-au coplesit pe Mihai Petre si Elwira Duda, care au deschis petrecerea cu valsul mirilor, un dans pe care cei doi nu apucasera sa il repete deloc. Chiar daca Mihai s-a impiedicat de cateva ori in rochia miresei, cei doi i-au molipsit pe cei prezenti de bucuria dansului. Invitatii nu au stat locului toata seara, imbiati de muzica asigurata de un taraf, dar si de Horia Brenciu: Andreea Marin a fost invitata la dans de dansatori profesionsiti si a tinut pasul cu cele mai complicate ritmuri, Stefan Banica s-a bucurat de dansurile sale preferate de rock’n roll, in timp ce Wilmark a dat startul dansurilor latino. Copiii de la scoala de dans a lui Mihai si a Elwirei le-au pregatit sarbatoritilor un moment special, un dans in care mirele nu s-a putut abtine sa nu intre. La randul sau, nea’ Marin, specialistul in folclor de la ”Dansez pentru tine”, i-a provocat pe Mihai si Wilmark la un dans al calusarilor: fara sa repete inainte, cei doi au incins ringul de dans si au reedidat momentul din show-ul de la Pro Tv.
Emotiile au pus stapanire definitiv pe miri cand Elwira a prezentat tuturor surpriza sa pentru Mihai: un colaj cu cele mai importante momente ale relatiei lor, de la primul sarut si prima cina romantica, la momentul cererii in casatorie. Cu lacrimi de fericire in ochi, cei doi indragostiti s-au imbratisat si s-au sarutat in aplauzele celor dragi.
La un moment dat, copiii pe care ii antreneaza Elwira si Mihai au furat mireasa, asa ca Mihai a precizat ca este dispus sa dea orice pentru a-si recupera sotia, insa nu a fost cazul pentru ca Elwira s-a intors repede la el. La final s-a taiat si tortul, pe care cofetarul l-a gandit dupa siluetele unor dansatori si pe care l-a decorat tot in cele doua culori ale petrecerii, bordo si crem vanilie. Toata lumea a continuat petrecerea pana in zori, exact in povestile cu printi si printese.
Proaspatul insuratel nu s-a trezit bine din poveste ca a si plecat impreuna cu Caravana „Dansez pentru tine” la Iasi in cautarea concurentilor pentru editia din toamna a emisiunii de la Pro Tv. El va fi alaturi de echipa emisiunii in toate orasele in care va poposi caravana: Iasi, Chisinau, Timisoara, Oradea, Cluj, Constanta si Bucuresti, urmand ca in luna de miere sa plece dupa ce se va termina preselectia. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ofertă înşelătoare de la UPC
A dat în judecată autorităţile care refuză rezolvarea problemei maidanezilor
Cred că imigranţii români sunt săraci şi muncitori
Sub teroarea cenzurii
Limba română păstrată cu sfinţenie în California
Sfaturi din partea Poliţiei de Frontieră pentru călătoriile de vacanţă
Concediul paternal pentru creşterea şi îngrijirea copilului
Program Tele'M Botoşani marţi, 10 iunie
Horoscop
Întrebarea supăratului
Anunţ avertizare
Expoziţie de cărţi la Muzeul Judeţean
Şi-a violat anal, timp de doi ani, propria fetiţă
Se pregăteşte de comemorarea poetului nepereche
Neînţelegeri în formarea Consiliului judeţean
Ioan Rotundu
Comentariul comentariilor (CXXXII)
(Ioan Rotundu)
Lucia Olaru Nenati îşi lansează alte două cărţi
Ministrul Păcurariu dă cu tifla la peste 50 mii de botoşăneni pensionari
Obştea Dracşani nu se lasă păcălită de Prefectură
subprefectul Elvădeanu se crede jignit în demnitatea sa
Nimeni nu va scăpa fără să plătească taxa de gunoi
Liceeni sportivi deveniţi logicieni de rang european
Partidele trebuie să grăbească raportul financiar
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog