Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Religie
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7202
De la 07 Ianuarie 2003
122867269

O femeie speră să nu mai fie considerată bunica propriilor copii

  • 24 March 2009, 23:00
Seria transformărilor impresionante continuă sâmbătă seară la Pro Tv: pe 28 martie, de la ora 21.45, ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” prezintă alte două poveşti despre curaj şi posibilitatea de a lua viaţa de la capăt, două poveşti ale unor oameni care au învăţat că orice viaţă merită o nouă şansă. O femeie suferă pentru că din cauza defectelor fizice oamenii o consideră bunica propriilor copii, iar o alta speră ca schimbarea mult visată să o facă să se simtă în sfârşit femeie.
Florica Iamandi este o femeie de 41 de ani, mamă a doi copii: o fetiţă de 5 ani şi un băieţel de 3. Durerea sa cea mai mare este tocmai această diferenţă de vârstă între ea şi copiii ei. Cu lacrimi în ochi, Florica povesteşte că atunci când merge să îşi ia copiii de la şcoală, cei care nu o cunosc spun că a sosit bunica celor mici: ”Nu par eu chiar tânără, dar nici ca bunică nu arat şi de aceea mă deranjează câteodată când oamenii spun ”a venit bunica”. Dar ei nu au nici o vine”, mărturiseşte Florica cu tristeţe. Femeia recunoaşte că munca grea, oboseala, trecerea anilor şi-au pus foarte mult amprenta asupra fizicului ei şi acum arată cu 10 ani mai în vârstă.
A trecut prin două operaţii de cezariană, iar de când a născut abdomenul său s-a lăsat foarte mult. În plus, sarcinile pe care le-a avut şi-au pus amprenta şi pe dantura sa, dinţii devenind foarte sensibili: acum simte cum i se mişcă şi îi este foarte frica să nu rămână fără ei. Florica povesteşte că au fost situaţii în care s-a simţit foarte prost, situaţii în care a trebuit să accepte jignirile aduse de cei din jur. Ştie că nu are cum să fie ca în tinereţe, însă nu-şi doreşte decât să-şi arate vârsta reală. ”Am doi copii mici şi frumoşi şi trebuie să mă păstrez în formă până vor ajunge la varsta la care se pot descurca singuri, fără să le fie ruşine cu mine. Aş vrea să simt iarăşi femeie!”
La ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” femeia a găsit sprijinul de care avea nevoie. Alături de Victor Slav, gazda emisiunii din fiecare sâmbătă seară, Florica a mers la întâlnirea cu medicii specialişti. A trecut prin operaţii de abdominoplastie, blefaroplastie, lifting sau corecţie a danturii, iar rezultatele vor putea fi urmărite sâmbătă, de la 21.45, în cea de-a doua ediţie ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”. Şi tot atunci telespectatorii vor afla care a fost reacţia femeii când s-a văzut pentru prima dată în oglindă, dar şi ce părere au soţul şi restul familiei sale atunci când se vor întâlni cu rezultatul muncii medicilor specialişti, al stiliştilor şi make up artiştilor.
Cel de-al doilea caz de la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” este cel al Mihaelei Pîrvu. Femeia este căsătorita şi are 2 copii. Lucrează ca inginer proiectant şi toată viaţa şi-a dedicat-o familiei şi carierei şi s-a pus pe sine întotdeauna pe locul doi. Nu s-a considerat niciodată o femeie frumoasă, însă nopţile petrecute în faţa computerului i-au accentuat defectele fizice şi, în special, ridurile. Încă din adolescenţă a fost complexata de nas şi de urechi, pe care a încercat mereu să le ascundă. În plus, are şi o cicatrice sub barbă, o rană foarte urâtă din copilărie.
Îşi aminteşte că din cauza înălţimii sale a avut parte de multe glume proaste, în special în adolescenţă: ”În copilărie au fost destule momente, eram foarte înaltă şi foarte slabă şi lumea mai râdea de mine, colegii mă porecleau în diverse moduri.” Mihaela îşi doreşte foarte mult o schimbare pentru că simte că a sosit vremea să se gândească şi la ea pentru a fi o mamă şi o femeie cu adevărat împlinită. ”În oglindă, dimineaţa, văd un chip mai obosit, mai îmbătrânit ... îmi displace ce văd. Cred că orice femeie, în sinea ei, îşi doreşte asta. Sâmbătă, 28 martie, de la ora 21.45, la Pro Tv, Mihaela va fi subiectul unei transformări impresionante: remodelarea urechilor, corecţia nasului, lifting, dar şi intervenţii în zona buzelor. Însoţită de Victor Slav, Mihaela cea nouă se va întâlni cu familia sa, de care a fost despărţită pe toată perioada intervenţiilor, iar la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” telespectatorii vor afla cum arată acum femeia şi cum au întâmpinat-o cei dragi. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Scos din apartament şi dus la spital cu ajutorul pompierilor
Băsescu a pledat la Viena pentru o perspectivă europeană a Basarabiei
Patriarhul Daniel s-a adresat românilor din Italia
Leontina Ionescu, în slujba românilor din Marcellina
Elena Băsescu vine la ”Happy Hour”
A început dispersarea azotatului de amoniu pe islazuri
Cu microbuzul pe urmele lui Eminescu şi cu trenul pe cele ale domnului Goe
Sat tânăr, cu natalitate înfloritoare, Cerbu are nevoie urgentă de grădiniţă
Comentariul comentariilor XLV
Secret de familie
Horoscop
Un mod ciudat de manifestare, neînţeles de Ţâbuleac
PROGRAM TELE'M MIERCURI 25 Martie
Vă învaţă cum să slăbiţi
Apa Grup ţine morţiş să plătim apa după vrerea lor şi nu după consumul nostru
Patronii de baruri şi restaurante duc dorul clienţilor
Ajutoare pentru eternitate!
Încă un hotel la Botoşani
Pus pe căpătuială pe seama patronului
Românul şi socoteala de-acasă
Crap prăjit, cu maioneză de usturoi
Scade numărul tuberculoşilor
Agenţii de pază ai lui Victor Mihalachi daţi afară din Spitalul Judeţean
Astăzi, Ada Macovei va deveni şeful oficial al IŞJ
Centrele de permanenţă figurează doar pe hârtie
Viroze rebele şi extrem de periculoase pentru copii
Georgescu bagă dihonia în PDL
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog