Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Mondene
Reportaje
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1636
De la 07 Ianuarie 2003
122887285

„O săptămână la mare” se repetă şi în acest an

  • 16 August 2009, 23:00
Agenţiile de turism anunţă o nouă ofertă de petrecere a concediilor pentru buzunare mai subţiri. Programul social „O săptămână la mare“ va fi reluat începând cu 1 septembrie. De altfel, timp de patru săptămâni se va desfăşura programul respectiv, între 1 şi 30 septembrie, interval pentru care persoanele cu venituri mai mici vor putea să îşi procure bilete pentru litoral la preţuri cuprinse între 159 şi 400 lei pentru şase nopţi de cazare.
Biletele cu preţ redus în staţiunile de pe litoral au stârnit şi în acest an interesul botoşănenilor. Programul social urmează să demareze peste două săptămâni însă cererea de bilete a şi început, interesul fiind mai mare pentru primele două serii. „S-au înscris în program 62 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie 8.890 de locuri pe serie, adică 35.560 de turişti vor putea beneficia de locuri pe litoral la tarife reduse toată luna septembrie", se arată într-un comunicat al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.
Pentru că cererea de bilete cu preţ redus este mare, acestea se vor vinde după principiul „primul venit, primul servit”. Tarifele pentru un pachet de şase nopţi de cazare (variantă minimă acceptată în program) pornesc de la 159 de lei în cazul unui hotel clasificat la o stea şi fără mic dejun inclus şi ajung la 399 de lei pentru o unitate de patru stele, cu mic dejun inclus. Pentru hotelurile de două stele, preţurile indicate de patronate sunt de 189 de lei şi 249 lei, fără, respectiv cu mic dejun. Tarifele se ridică la 219 lei/339 lei în cazul celor care optează pentru cazare într-o unitate de trei stele. (Doina Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Adevărata Românie (VII)
aventură gastronomică la poarta Moldovei
Ungurească
Horoscop
O nouă ispravă a secretarei Florica
Doi minori botoşăneni morţi într-un accident şi alţi trei răniţi
Surprize muzicale pentru bătrânii de la Leorda
Cursuri de formare a instructorilor
de multe ori, cei care ar trebui să se ocupe de cultură pe plan local, în judeţ, iau banii degeaba
Românii sunt nesătui de bani şi ce primesc pompează în măsuri populiste!
Locuri de veci pe sponci - eterna problemă a botoşănenilor
O vacanţă de vis pentru o familie nevoiaşă
Astăzi începe Bacul de toamnă
Băncile îşi înşeală din nou clienţii
La Pediatrie s-a declanşat nebunia după economii financiare
Birocraţilor din sănătate li se răresc rândurile
Presimţirile Elenei Udrea
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog