Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
26911
De la 07 Ianuarie 2003
122912560

Oamenii au nevoie de confirmarea valorii

  • cel care apreciază puterea vrea să fie confirmat sexual de cat mai multe femei, fiecare valorând puţin
  • 31 October 2010, 23:00
Oamenii, fiind animale, au nevoi sexuale orientate catre reproducere. Frumusetea este reflectarea vizuala a sanatatii, deci a capacitatii de reproducere. Standardele de frumusete au evoluat in timp, insa barbatii urmaresc la femei sanii mari, soldurile late, pentru a purta copii si apoi a-i hrani. Mijlocul subtire este o accentuare a marimii sanilor si soldurilor, ajungandu-se astfel la proportia 90-60-90.
O alta caracteristica urmarita este bunatatea, adica capacitatea de a avea grija fata de el si viitorii copii. Bunatatea este asociata vizual cu simetria fetei, cu fata de copil, care e bun prin definitie, pentru ca nu poate face rau, si in general cu trasaturile mici si fine, cumva in opozitie cu prima caracteristica, de aceea nu exista un standard definitiv.
Pentru femei este mai importanta fizic marimea barbatului, un simbol al puterii lui, pentru ca el trebuia sa apere familia si sa munceasca. Si standardele pentru barbati au evoluat cautandu-se apoi si trasaturi care exprima calitati mai subtile, nu neaparat fizice, precum inteligenta si blandetea, pentru a fi protectivi, in general acestea tinand de atitudine.
Puterea a capatat apoi si alte forme, precum inteligenta, care suplineste capacitatea de supravietuire a unui barbat mai putin puternic fizic. Puterea s-a concretizat apoi in bani si statut social. Puterea, in toate aceste forme, a devenit un afrodiziac pentru femei, si respectiv un mod de a cuceri al barbatilor. La fel a devenit afrodiziac frumusetea si infrumusetarea femeilor, care poate avea si ea diferite forme, sintetice sau naturale, sexuale sau pur estetice. O caracteristica comuna urmarita este curatenia, simbolizand sanatatea.
Pe de alta parte, fiind animale sociale, oamenii au nevoie de confirmare a valorii lor, insa conform a ceea ce considera ei valoare, a scarii fiecaruia de valori. Fiecare urmareste confirmarea din partea cat mai multor potentiali parteneri, dar satisfactia unei confirmari depinde si de valoarea celui care confirma, de aceea nu sunt toate premiile la fel de prestigioase.
Un om vrea sa obtina o valorizare, un premiu, pe care el il valorizeaza la randul sau, conform scarii lui de valori. Un barbat inteligent vrea sa-i fie confirmata inteligenta de o femeie pe care el o considera inteligenta, si atunci este capabila sa ii vada inteligenta lui.
Insa pentru barbat inteligenta nu e un stimul sexual direct, stimulul sexual direct este atractia fizica si afectivitatea (bunatatea, transferata uneori tot fizic, in forma angelica a fetei). Nici pentru femeie inteligenta nu este un stimul sexual direct, ci puterea. Prin celelalte forme ale puterii barbatul are acces la un numar mult mai mare de potentiale partenere, anume are acces la cele care nu-i pot confirma inteligenta, ci celelalte forme mai putin subtile ale puterii: posesiile, statutul social, puterea fizica.
Desigur ca in acest fel barbatii nu cauta femei cu care sa isi doreasca sa aiba o familie, ci doar sa fie confirmati sexual extensiv, de cat mai multe, fiecare avand o valoare mica, si fara sa obtina satisfactia unei confirmari totale, daca inteligenta lor e importanta pentru ei, si nu e confirmata social in alt fel.
Barbatii pot forma un cuplu cu una din aceste femei in cazul in care nu sunt interesati de confirmarea inteligentei lor, practic daca inteligenta lor nu are valoare pentru ei. In formarea unui cuplu devine frustranta imposibilitatea confirmarii valorilor importante, oricare ar fi ele. Inteligenta fiind o caracteristica umana, sociala, si doar indirect stimul sexual, situatia este valabila si invers, o femeie pentru care inteligenta are valoare mare devine frustrata in cuplu cu un barbat care nu i-o poate aprecia.
Pentru o femeie promovarea imaginii sale nu indica dorinta sexuala, ci nevoia de confirmare sexuala si atragerea cat mai multor potentiali parteneri. Imaginea poate fi de multe ori contradictorie, vrand sa atinga cele doua aspecte ale atractiei: fizicul si bunatatea, de aceea abundenta de imagini cu fete in chiloti si cu cruce la gat, care isi vand imaginea fizica si vor sa para foarte morale. [...]
Agenţia de presă HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Cursuri de specializare oferite gratuit de PSD
Bancul zilei: Diferenţa dintre un bărbat şi o femeie
Autostrăzile româneşti sunt ca vampirii
Bisericile rupestre de pe Nistru, expuse la Viena
Guvernul pregăteşte o lege care să permită vânzarea,îin timp, a majorităţii proprietăţilor RA-APPS
Sunetele ciudate ale Universului, dezvăluite de NASA
cu ocazia sărbătorii de Halloween
CE chemată să-i apere pe români de comisioanele abuzive ale băncilor
Jeffrey Franks: Am avut discuţii intense şi dure la Bucureşti
considerăm că România va înregistra creştere economică în 2011
Falnicul şi trainicul stejar al lui Badeş din Gorj
Ce este psihoterapia individuală
Usturoi de Copălău
Cine-i dă un şut în cur?
Program Tv SOMAX, luni, 1 noiembrie
Ministrul Tabără trebuie exorcizat…
Ioan Rotundu
Funcţionarii din instituţii vor veni cu furniturile de birou de acasă
Diversiunea Fiscului pe seama meditaţilor date de dascăli
Pe ultima sută de metri, Guvernul Boc n-a mai depolitizat şcolile
directorii de şcoli vor putea face politică ca şi până acuma
Cei de la Spitalul judeţean vor cxa judecătorii să le reîntregească leafa
Ţurcanu se pune bine cu cei de la Garda Financiară
adresându-le laude
Deputat de Botoşani care are insomnii şi palpitaţii
Cel de-al doilea spărgător de la sediul PNL a fost prins
Vor să împiedice anchetarea afacerilor derulate prin CJ
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog