Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Reportaje
Publicitate
Pamflet
Remember
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10802
De la 07 Ianuarie 2003
122870869

Oana Cuzino le dă întâlnire mămicilor celebre

  • 14 November 2007, 23:00
Mamicile celebre si viitoarele mamici din showbizul romanesc isi dau intalnire la PRO TV sambata, de la 17:15 in emisiunea “Ce se intampla doctore?” pentru a discuta despre tot ce inseamna cresterea unui copil si ce sacrificii implica statutul de parinte. Prezentatoarea PRO TV le intreaba pe invitate cum reusesc sa fie stralucitoare si frumoase tot timpul si sa isi impace cariera cu titlul de mama. Oana Cuzino vorbeste cu mamicile prezente despre perioada de maternitate, despre primii pasi in viata ai copiilor si despre cat de importanta este o educatie adecvata.
In acesta editie Oana Cuzino o are invitata pe Olivia Steer care povesteste ca ea l-a alaptat pe fiul ei, David, mai bine de un an si a renuntat la acest lucru de curand cand a fost nevoita sa plece din tara pentru cateva zile. Vedeta Pro Tv explica ca i-a fost destul de greu in acea perioada atat ei cat si fiului ei dar ca acum au reusit sa treaca peste problema. Olivia povesteste ca ii da lui David numai mancare gatita in casa din multe fructe si legume. Ea marturiseste ca Andi Moisescu este foarte implicat in cresterea copilului si toate deciziile le iau impreuna. Olivia glumeaste si dezvaluie ca Andi chiar detine un record la schimbat scutece.
Olivia Steer vorbeste si despre revenirea ei pe micile ecrane. Ea se intoarce cu o noua emisiune, Business Magazin, care va fi difuzata la PRO TV, in fiecare duminica, de la orele 11:15, si care va dezvalui tot ce se ascunde in culisele lumii afacerilor de succes.
In emisiunea “Ce se intampla doctore?” de sambata este invitata si Amalia Nastase care povesteste ca a reusit sa o faca pe fetita ei cea mare sa nu mai manance dulciuri in urma unui experiment. Pentru o perioada de doua saptamani a intrebat-o pe cea mica in fiecare zi daca nu vrea ciocolata, fetita ajungand astfel sa nu mai ceara dulciuri deloc. Amalia este de parere ca mancarea pentru bebelusi din farmacii este mult mai sanatoasa decat cea facuta din fructele pline de chimicale din piata.
Doamna Nastase ii marturiseste Oanei Cuzino ca sotul ei se implica in cresterea fetitelor doar in ceea ce priveste joaca. Desi inainte de a veni pe lume primul copil, Ilie Nastase era foarte hotarat si de neclintit in ceea ce inseamna educatia copiilor dupa ce s-au nascut fetitele nu le-a putut refuza nici o pofta. El a devenit cel mai bun partener de joaca al micutelor, lasand-o pe Amalia sa se ocupe de reguli si de restul educatiei oferite.
Elvira Deatcu, actrita pe care telespectatorii o pot admira in serialul “Cu un pas inainte”, difuzat la PRO TV, in fiecare joi de la 23:15, povesteste cum se impaca sarcina cu munca de la filmari si de la teatru. Elvira este insarcinata pentru a doua oara si marturiseste ca nu isi doreste sa stie care este sexul bebelusul pentru ca, acest lucru nu are nici o importanta pentru ea. Ea explica ca desi are un biletel sigilat de la doctor in care scrie daca va avea baietel sau fetita, nu il va deschide decat la nastere. Actrita marturiseste ca se simte foarte mandra ca poate sa munceasca si explica cum colegii de la filmari sunt foarte atenti cu ea si o protejeaza tot timpul.
Oana Cuzino o are invitata si pe Daniela Gyorfi care povesteste ca nu si-a dorit pana acum un copil deoarece a pus cariera pe primul plan. Artista a ajuns acum sa isi dea seama ca ceasul biologic ticaie si face o promisiune ca va avea un copil in viitorul apropiat.
Narcisa Suciu povesteste experienta ei de parinte din perspectiva unei mame singure. Cantareata isi creste fetita singura desi este in relatii bune cu tatal acesteia cu care se consulta in luarea deciziilor. Narcisa marturiseste ca nu a speriat-o deloc perceptia lumii despre o mama singura si necasatorita ba din contra acest lucru i-a dat putere si a facut-o un parinte mai bun.
In emisiunea Ce se intampla doctore? de sambata este prezenta si Mihaela Cernea impreuna cu formatia Class. Solista apare in postura de mama nonconformista si povesteste ca isi duce copilul la repetitii si concerte. Mihaela povesteste ca vrea sa isi implice fiul in toate activitatile ei si sa il creasca alaturi de ea. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Vrednica lucrare creştină a americanului din deal
Poveste unui român plecat la muncă în Italia
în Europa nu vom putea intra scuipând seminţe şi aruncând pachete goale de ţigări pe stradă
La Flămânzi, idioţii zâmbesc şi au faţă umană
Linişteee! La Protecţia Copilului Felicia şi Dorin lucrează
(Cârcotaşul)
Sindicatele din învăţământ au luat-o razna şi nu se mai înţeleg
Spitalul va achiziţiona lenjerie de la Asociaţia Nevăzătorilor
Dotări cu aparate de ultimă oră la oftalmologie
Cei de la Mediu scormonesc gunoaiele Urban Servului
A treia tranşă de vaccinuri împotriva gripei
„Să meargă politicienii la vot!”
Ioan Rotundu
Ţiprigan vrea grevă, cu orice preţ
Şosea de centură „ca după război”
Prefectul aşteaptă rezultate, nu doar promisiuni, pentru şcolile din Dorohoi
Penegiştii acuză poliţia comunitară de incompetenţă şi toleranţă
Mulţumeşte din inimă Guvernului pentru banii alocaţi judeţului
Ciuştea cere demisia lui Conţac din fruntea CJ Botoşani
Deputatul Câmpanu face lobby pentru botoşănenii din Italia
Vosganian va veni vineri la Botoşani, cu gaz de la Hârlău
Ţâbuleac predică din nou în pustiu
el denunţă abuzuri ale finanţiştilor, dar fără a fi luat în seamă
Horoscop
Înrudirea ungurului cu ardeleanul
Tribunalul Botoşani clarifică situaţia dosarului Ţâbuleac - Vinalcool
drept la replică
În “Cu un pas înainte”, certuri între îndrăgostiţi pe o bursă de merit
Program TELE'M Botoşani, joi, 15 noiembrie
Poate doar Oprişanu să cumpere, că are bani!
Ei insistă să vă ceară votul!
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog