Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22058
De la 07 Ianuarie 2003
122882125

Olimpiada de muzică a luat sfârşit

  • 17 March 2008, 23:00
În zilele de 14 - 16 martie, la Botoşani a avut loc „Concursul Naţional de Interpretare Instrumentală”, etapa zonală –Moldova. Elevii participanţi la acest concurs au vizat un anume segment de vârstă, şi anume clasele III-VIII. Comisia care a evaluat prestaţiile la acest concurs a fost formată din preşedinte profesor universitar doctor Gabriela Lipceanu de la Universitatea din Iaşi, preşedinte executiv inspector Costică Săvuc de la Inspectoratul Şcolar Botoşani, vicepreşedinte profesor Mihaela Livadaru director al Liceului de Artă „Ştefan Luchian” Botoşani, secretariat profesori Nicolae Ursu, Gliselda Alexoaei şi informatician Radu Vicovan Hânţăscu.
La eveniment au participat elevi din întreaga regiune a Moldovei, fiind prezenţi un număr de 177 de concurenţi. Concursul s-a desfăşurat pe cinci secţiuni: pian, vioară corzi grave, instrumente de suflat din lemn şi instrumente de suflat din alamă si percuţie. „Câştigători, la nivel de Botoşani, au fost desemnaţi 28 de copii dintre care s-au obţinut 10 premii pentru locul întâi, cinci premii doi, şapte premii 3 şi şase menţiuni. Elevul Tudor Lăzăruc va merge la etapa naţională care va avea loc la Cluj, elev în clasa a cincia, profesor Ioana Popovici” a declarat directorul Liceului “Ştefan Luchian” Mihaela Livadaru.
Organizatori acestui concurs au fost Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani, Primăria Municipiului Botoşani şi Liceul de Artă “Ştefan Luchian”.”A fost dificil, având în vedere că toate costurile le-am suportat aproape noi. Ne-am ocupat de cazare, masă, asigurarea transportului. Oaspeţii au fost cazaţi la Liceul “Ilie Radu” şi la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”. Am reuşit să facem faţă cu brio şi să fim nişte gazde primitoare şi asta datorită colegilor din şcoală care au ajutat tot timpul” a precizat Mihaela Livadaru.
În perioada următoare, în cadrul acestui liceu va avea loc o preselecţie pentru etapa de liceu care va avea loc la Bacău. (Andreea UNGUREANU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Florentina Năstase e tocilară perfectă din “Arestat la domiciliu”
Constatare plictisitoare
Horoscop
Vă atrage lucrul într-o bancă?
Bulevardul „Mihai Eminescu” modernizat în proporţie de 70 la sută
Societatea de salubritate a dat mai mult cu măturoiul
Secretarii de primării cred că pot fenta controlul Prefecturii
Ajutoarele din stocul UE ar putea constitui un troc politic
Se apropie Ziua Paşaportului!
Fermierii din Surrey au găzduit delegaţia de primari botoşăneni
Proiectul VPN de la Vorona a fost lansat oficial la Instituţia Prefectului
Oferă sprijin în înfiinţarea structurilor similare teritoriale
Luna pădurii
Locuitorii din rural informaţi despre importanţa biodiversităţii
Executorul judecătoresc, spaima datornicilor la Apa Grup
Pacienţii spitalului vor completa chestionare la externare
Pot provoca poluări accidentale
Bursa pentru confecţioneri va fi organizată în aprilie
Românul şi ochii lumii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog