Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9202
De la 07 Ianuarie 2003
123132773
pnl
Organizaţia Judeţeană PSD Botoşani

Scrisoare deschisă pentru susţinerea domnului Conţac

  • 19 February 2009, 23:00
Domnule Preşedinte Mircea Geoana,
Suntem un grup numeros de membri ai PSD Botoşani, care ne propunem sa susţinem adevărul şi o imagine corectă asupra PSD Botoşani.
Scrisoarea noastra se referă la personalitatea domnului Preşedinte Conţac Constantin, preşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD Botoşani.
Au trecut mai bine de 4 ani de când domnul Conţac Constantin a preluat şefia organizaţiei PSD Botoşani. Menţionăm faptul că în momentul preluării conducerii organizaţiei, domnia sa era cea mai bună soluţie, pentru ca organizaţia să fie mentinută şi îmbogăţită, având în vedere faptul că ultimii 4 ani au fost de opoziţie pentru partid. Spunem că a fost şi este persoana cea mai potrivită având în vedere că NIMENI din organizaţie nu s-a implicat şi nici acum nu se implică în activitatea de partid, mai mult decât la nivel declarativ, sau se implică în a crea scandaluri subterane, manipularea membrilor PSD, care cred in social democratie.
Conţac Constantin este singurul care s-a implicat cu trup si suflet în menţinerea si sporirea numărului membrilor, a primarilor în cadrul organizaţiei, având în vedere faptul că mulţi, foarte mulţi din membri ar fi migrat pe la alte partide, în speţă PDL, care au avut dintotdeauna drept scop, în trecut, distrugerea organizaţiilor PSD din judeţ. Implicarea domniei sale, corectitudinea, seriozitatea domniei sale în organizarea partidului a creat adversităţi în primul rând la nivelul PDL, PNL, al Prefecturii Botosani dar şi a unora din membrii organizaţiei judeţene PSD, cărora li s-a atras atenţia că fără muncă, fără implicare, nu pot avea pretenţii la funcţii şi avantaje pe seama apartenenţei la PSD Botoşani.
Dintotdeauna PSD Botoşani a avut rezultatele cele mai bune la alegeri, comparativ cu celelalte partide şi asta urmare unei munci susţinute la nivelul organizaţiilor săteşti, comunale, orăşeneşti, municipale, efectuate ÎN PRIMUL RÂND A DOMNULUI CONŢAC CONSTANTIN. Dacă el nu mergea săptămânal în fiecare sat, comună, oraş, municipiu, dacă nu sustinea şi material primarii în problemele lor, rezultatele alegerilor nu ar fi arătat ca PSD să fie pe primul loc în toate alegerile. Conţac Constantin în schimb nu a avut echipă, a avut echipa moştenită de pe vremea fostului preşedinte (Baltă Mihai, controversat, pretindea bani si alte avantaje de la cei ce-i numea pe functii), oameni care au fost puşi pe funcţii pe bani, fără a avea valoare, fara moralitate, fără carismă, fără darul de a munci, de a discuta şi ajuta electoratul, într-un cuvânt a avut şi are în jurul lui profitori de genul Afrăsânei Viorica (fostă deputată vreo 3 mandate, actualmente subprefect, bărbat-său – numit director, recent, Marcu Gheorghe, fost şi actual deputat, vreo 3 mandate, actualmente senator pe speaza PSD, Ciofu Tamara, fost director la Dir. Sănătate Publică (de notorietate relatia ei sexuala, filmata, cu deputatul Macaleti, jena publică, Vâzdoagă Gheorghe, secretar organizatie, etern consiler local rudă strânsă cu primarul Flutur, sursa de informaţii si dezinformatii din cadrul organizaţiei, Dretcanu Micsunica- deputata vreo doua manadate, nu a facut ca si ceilalti nimic pentru botosaneni, Manolache C-tin, fost inspector general de vreo două ori la Insp. Scolar şi lista poate continua...nu în ultimul rând deputatul Macaleţi Costică "om de paie", cu cel puţin şapte feţe, care in calitatea lui de presedinte la organizatia municipala a adunat in 4 ani numai 200 de membri si aceia nesigura daca mai sunt membri, in schimb are pretentii de sef, etc.).
Aceşti oameni nu l-au susţinut, sau s-au facut ca îl susţin pe domnul Contac Constantin, au fost duplicitari in declaratii, au stat in umbra pana a se vedea cu mandatele si cu functiile si apoi au tradat, inclusiv pe la alte partide, nu au participat financiar la susţinerea organizaţiei, desi veniturile le permitea, şi-au vazut de propriile interese, de aranjamente subterane, eventual de bârfă ieftină si rea credintă, au spus-o si unii primari, toate sub o mască de social democraţi, la vedere. Adevarata dictatura acesti oameni au impus-o in PSD Botosani, ei si rudele, cunostintele, vecinii lor, toate se vad acum numiti pe functii si tot ei umbla cu reclamatiile si minciunile.
Spuneţi dvs. domnule preşedinte, cum ar fi putut sa obţină nişte rezultate bune ca cele obţinute cu astfel de oameni ? şi totusi domnul Contac Constantin a mers înainte, a luptat, a pornit de la zero cu organizaţia, nici sediu nu aveam cumpărat, a plătit sediul, a utilat sediul, având în vedere că nici un scaun nu era în sediu, darmite un calculator.Toate activităţile au fost puse pe roate, toate întâlnirile din aceşti ani, la nivel central(Bucureşti), zonal(Iasi) au fost organizate impecabil de domnul Contac, el personal luând legătura cu fiecare presedinte de organizaţie din teritoriu, cu fiecare membru de partid, cu transportatorii persoanelor, plătind din buzunarul propriu toate aceste cheltuieli pentru organizarea în bune conditii a întâlnirilor, având în vedere faptul că multi din aceşti profitori nici cotizatia nu şi-o plăteau, darmite să sprijine financiar activitatea partidului.
Daca domnul Contac le-a atras atentia ca sunt semnale de neseriozitate, imoralitate, de culpe „ in gura lumii si presei", toti acesti mizerabili s-au rasculat si s-au dus sa-l reclame pe Contac, culmea este ca si pe dvs. au reusit sa va manipuleze grosolan, dovada ca ati luat o decizie pripita si fara a discuta cu oamenii, adica cu noi, care l-am votat si il sustinem pe domnul presedinte Contac Constantin. Ce autoritate poate sa aiba Nichita de la Iasi asupra organizatiei? Vă spunem ca niciuna, atata vreme cat activitatea lui, sustinerea lui pentru botosaneni a fost zero, figurand in scripte ca un sefulet peste un alt sef, agreat de oameni, n-are nicio valoare. Ii recomandam sa-si vada de numeroasele probleme ce la are in Iasi.
Tot în această perioadă, PSD Botoşani, prin liderul lor, Conţac Constantin a fost atacată continuu, înscenându-se tot felul de mizerii, în tradiţia deja consacrata a PDL, PNL. I s-a întocmit dosar la DNA domnului Conţac Constantin, pentru o presupusa incompatibilitate a sa din funcţia de preşedinte de Consiliu Judeţean. Acest dosar treneaza de ani de zile, deoarece se bazează pe mari erori de procedura judiciară. Este un dosar politic, recunosc si adversarii lui. Este în schimb hărtuit. Unii membri ai PSD Botosani se bucura de raul altuia si daca nu au curajul sa spuna in fata ceva, fac anonime si uneltesc, cred ca nu sunteti strain de aceste practici.
Ceva s-a întâmplat si la alegerile locale (deoarece există suspiciuni şi nu numai suspiciuni de fraudă electorală, cu peste 11.000 de voturi anulate la nivel de municipiul Botoşani), inca o data ne repetam, organizaţia municipala a PSD, condusa de deputatul Macaleţi C. , avand cele mai slabe rezultate, in schimb uneltesc si vor functii. Stiati ca deputatul Macaleti a fost santajat in campania electorala de cei de la PDL cu o caseta de film, in care era „in plina actiune" cu o „distinsa doamna", acum nemultumita ca nu a obtinut o functie de director?
Asa pun acesti membri "de vaza" problema si in Biroul permanent, nimeni nou nu il aproba sa vina la PSD, ca se simt amenintati pentru incompetenta lor si pentru functii. De fiecare data s-au opus la primirea de noi membri, insa nici ei personal nu au adus alti membri, cu atat mai mult cu cat sunt „membri vechi ai PSD Botosani".
Aveţi cuvântul nostru că dacă nu era domnul Conţac Constantin, care este un luptator şi foarte rezistent psihic, PSD Botoşani, cu asa membri lichele, era demult o poveste. Acesta a ţinut piept atacurilor din exteriorul si interiorul PSD, avand in vedere ca majoritatea electoratului si membrilor PSD il sustin pe el si il indemnau sa-I dea afara ape tradatorii partidului, care aveau pretentia de social democrati autentici.
Daca partidul a fost atacat, asa cum se intampla inainte de alianta de la guvernare, cum stiti, nimeni din membrii vechi ai PSD nu s-a băgat, toţi s-au ascuns CA NISTE LAŞI, sau ar fi trecut cu succes la partidele care ii atacau, dacă nu era Conţac sa le opună rezistentă şi care a întreţinut o atmosferă de rezistenţă a PSD la Botoşani. Intrebati oamenii din judeţ, voturile au fost pentru Conţac, nu pentru Afrăsânei, Federovici, Macaleţi, Marcu ori Dolineaschi. Ăştia au profitat de sigla partidului, de munca domnului Conţac, iar acum , pe la dos, uneltesc, sperând să găsească în dvs. Unealta prin care să lovească, că aşa prin faţă, nu au curajul să mintă. PREFĂCĂTORIE mare domnule presedinte.
Domnule Preşedinte, vrem sa concluzionăm faptul că acest om, preşedintele Org. judeţene PSD Botoşani, Conţac Constantin, trebuie înţeles, sustinut, deoarece, considerăm că este singurul om responsabil, serios, corect, un bun manager, un cunoscător al judeţului Botoşani în amănunt, un om care respectă legea si totodata SINGURUL CARE NU ESTE PRINS ÎN CÂRDĂŞIE CU HOŢII ACESTUI JUDEŢ. Sau poate asta deranjeaza?!
Vedem în dvs., pe linie de partid, un tip echilibrat, nu cineva care poate fi manipulat, cam cum vor curvele noastre din partid, scuzaţi cuvântul.
Dorim ca dvs. să aveţi în vedere că majoritatea membrilor noştri de partid l-am sprijinit cât am putut pe domnul Conţac Constantin la PSD Botoşani, fără a pretinde funcţii şi avantaje, dorind ca PSD Botosani să fie un bastion al social democraţiei în România şi suntem de credinţă că voturile judeţului Botosani pentru PSD contează.
Nu ne erijăm într-un grup de partizanat, separat de părerile celorlalti membri credinciosi PSD, întrebaţi primarii, preşedinţii de organizaţii din judeţ şi veţi vedea că toţi îl susţin pe domnul Contac Constantin, ca fiind singurul om care are cuvânt şi care se implică cu faptele spre binele oamenilor. Chiar deciziile luate cu privire la cei nominalizaţi pe funcţii acum la guvernare sunt luate cu aprobarea şi votul biroului permanent, la care am asistat. Or fi nemulţumiţi, dar să le fie ruşine că nu au niciun merit, decât că vin la partid la bârfă, cafele şi cam atât.
Încheiem cu îndemnul de a gândi foarte bine cele benefice pentru ca PSD sa rămână un partid serios, singurul bine organizat, cu oameni valoroşi, format din oameni puternici si cinstiţi, care, fiecare în dreptul său, indiferent în ce judeţ activeaza, reprezintă o cărămidă într-o construcţie puternică a social democraţiei.
Cu stimă,
Un grup de membri ai PSD Botoşani

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Se continuă igienizarea fântânilor din Prisacani şi Chiţoveni
În premieră, Primăria Flămânzi va lucra la vedere pe Internet
Restanţe financiare şi lemne insuficiente la şcoala Frumuşica
Se luptă o mamă-cântăreaţă şi o DJ-ită la un radio de liceu
Câinii cu inimă de om
Cât efort... pentru o partidă de sex
Horoscop
Avem sau nu, noi, românii, cea mai veche scriere din lume?
Numai România se obligă să respecte drepturile minorităţilor? Ungaria ce face?
Lecţia lui Cozma pentru români şi unguri
Scandalos: Ruşi cu cetăţenia română câştigată cu “şpaga” dată cui trebuie
Fapte privind discriminarea cetăţenilor români în judeţele Covasna şi Harghita
Senatorul Viorel Badea acuză ambasada României din Italia de inacţiune
Fascism instituţionalizat în Italia împotriva românilor
Răspunsul României? Aproape nul
Mioriţa în varianta Conţac
Românul şi ministerul
Muşchi de vită englezesc
Eliminarea lui Conţac face parte dintr-o strategie
Ioan Rotundu
Comentariul comentariilor XXXV
(Ioan Rotundu)
Bişniţă la Prefectura Botoşani
Bugetul judeţului i-a cam luat piuitul lui Ţâbuleac
Poliţiştii comunitari se vor muta anul ăsta în casă nouă
Poştăriţă tâlhărită ziua în amiaza mare
Ţâbuleac, din gură zice nu, din inimă un „DA” hotărât
Spitalul de pediatrie în atenţia CJ Botoşani
Depistat cu un radiocasetofon furat
Guvernul Boc i-a condamnat la moarte pe bolnavii de cancer
cele mai scumpe medicamente au fost eliminate de la gratuităţi
De frica celor întâmplate, medicii internează tot ce intră pe poarta spitalului
E.ON umblă cu şmecherii ieftine, dar scumpe în amenzi
I-am susţinut pe ţărani, iar dreptatea n-a întârziat să apară
Vom fi trataţi după ghiduri şi protocoale
Ce poate face un jar căzut din sobă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog