Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13961
De la 07 Ianuarie 2003
122899610

PDL-ul lui Blaga mai pierde un parlamentar

  • 13 June 2013, 23:00
Democrat-liberalul Cristian Petrescu a confirmat, joi, pentru Agerpres, ca a demisionat din PDL intrucat nu se mai regaseste in politica de partid dusa de actuala conducere si a precizat ca alaturi de el au parasit formatiunea prin demisie alti 50-60 membri ai organizatiei sector 3 al carei presedinte interimar a fost pana la momentul plecarii.
"Da, mi-am dat demisia din PDL dupa 17 ani in care am fost membru al acestui partid. Am si primit multe de la partid, am si oferit, la randul meu, multe. Am considerat ca actuala echipa de conducere nu ma mai poate reprezenta, iar atunci nu mai este cazul sa continui. Apreciez mult membrii actuali ai PDL care mi-au fost colegi, dar, in momentul acesta, nu putem continua impreuna", a declarat Cristian Petrescu.
El a precizat ca, formal, si-a depus marti demisia din PDL si a subliniat ca nu a dorit prin acest gest sa produca un scandal politic, dovada si faptul ca si-a anuntat demersul pe o retea de socializare.
Intrebat daca la momentul demisiei mai era in functia de presedinte interimar al organizatiei PDL sector 3 si daca alaturi de el au luat decizia plecarii din partid si alti colegi, Cristian Petrescu a raspuns: "Da, au mai fost altii, spre exemplu fostul deputat Dan Radu Zatreanu, precum si membri din cadrul organizatiilor de tineret si oamenilor de afaceri de la sectorul 3".
Despre o eventuala inscriere a sa in Miscarea Populara, Cristian Petrescu a spus ca deocamdata are o saptamana de concediu.
Contactat de B1 TV, Petrescu a raspuns: "Poate fi si Miscarea Populara o varianta", dar decizia o va lua dupa aceasta vacanta de o saptamana.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Sigiliul Mariei
Abandonaţi în ghearele băncilor
Ioan Rotundu
Botoşani: Concursul „Nicoar㔠şi conflictul dintre generaţii
Ioan Rotundu
72 de ani de neuitare!
72 de ani de la deportarea de către Moscova a zeci de mii de români basarabeni și bucovineni în Siberia
Tezaur îngropat de 3.000 de ani, descoperit întâmplător de un elev
Economia României va creste cu 1,7% în acest an şi cu 2,2% în 2014
Dragnea vrea ca aleşii locali să poată face parte din Consiliile de Administraţie ale societăţilor comerciale subordonate
DNA infirmă afirmaţiile lui Victor Ponta
Lucian Duţă nu are calitatea de învinuit sau inculpat în nici un dosar
Guvernul cere clemenţă la acordul cu FMI
mai mult de jumătate din angajamentele asumate n-au fost realizate
Loto România: Numerele câştigătoare la tragerea din 13.06.2013
Până şi prostimea a rămas aceeaşi!
Ioan Rotundu
Alune americane
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog