Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
17792
De la 07 Ianuarie 2003
122877859

"Pamflet" adresat lui Radu Banciu, pe blogul lui Adrian Nastase:

  • De patru ani ma jignesti in fiecare seara, ba, jigodie. Ma acuzi ca am furat. Ce-am furat, ba? I-am furat bideul lu' maica-ta?
  • 11 June 2015, 23:00
Adrian Nastase a publicat pe blogul personal un "pamflet" la adresa realizatorului tv Radu Banciu, intitulat "Ba, jigodie". Nastase scrie ca "Acesta e un pamflet. Ba, jigodie, de patru ani, ma insulti si imi jignesti familia - sotia, copiii - pentru ca ai frustrari cu Ceausescu.
Probabil ca ai pitici pe creier. Incearca, ba, si cu medicamente. Ce ai facut tu, ba, in viata ca sa ma judeci pe mine si pe altii. Ai numarat biciclete la un ziar? Si acum te tine Oancea pe post de maimuta la televizor in fiecare seara? Strangi, ziua, mizeria din tabloide si o versi apoi, pe sticla, ba gunoiule? Asta numesti tu jurnalism? Ba, intre tine si Tapalaga, il aleg intotdeauna pe Tapalaga. El, cel putin, o iubeste sincer pe Macovei. Tu, gunoiule, ii urasti pe toti."
Continuarea "pamfletului" lui Adrian Nastase:
"Imi spui tu mie ca am vrut, ca premier, sa inchid B1Tv? Ba, idiotule, cand a fost infiintat B1Tv? In 2001. Cine era premier atunci, ba, gunoiule? Intreaba-l, ba, pe Paunescu si o sa-ti explice. Ca, pe urma, ati trecut la mancat frunza in Gradina Carpatilor, asta e o alta chestie. Asa se intampla cu viermii de matase...
De patru ani, ma jignesti in fiecare seara, ba, jigodie. Ma acuzi ca am furat. Ce-am furat, ba? I-am furat bideul lu' maica-ta? I-am furat afisele electorale lu' taica-tu? Sa fie sanatosi, ca nu am nimic cu ei desi puteau sa nu te scoata din incubator. Sigur, nu aveau de unde sa stie unde o sa ajungi. Ba, gunoiule, am creat peste 20 de muzee, am donat sute de harti vechi statului si am creat cel mai mare muzeu de genul asta din Europa. Ai fost sa-l vezi, ba, jigodie?
Nu trebuie sa-ti cumperi bilet pentru Burkina Faso ca sa ajungi acolo. Chiar nu stii nimic din ce-am facut pentru tara asta, ba, gunoiule? Daca poti sa mergi sa faci turism in toata lumea, asta mi se datoreaza si mie, redus mintal ce esti. Sigur ca am si gresit. Am avut langa mine tot felul de lichele, ca tine, care nu si-au vazut decat interesul lor.
Am tacut timp de patru ani si am asteptat sa-ti vina mintea la cap (de p...). Tu insa ai ajuns sa spui ca vrei sa joci pe mormantul meu, sa iei in batjocura gestul meu de revolta de acum trei ani, sa faci diverse insinuari sexuale? Cu ce drept, ba, gunoiule? Pentru ca CNA -ul este plecat cu pluta prin lume si membrii sai nu mai au timp sa se uite la televizor? De asta a ajuns tara asta in situatia in care este. Din vina unor nemernici ca tine. Care se hranesc, precum hienele, din starvuri.
De fapt, mi-e mila de tine. Traiesti intr-o hazna si te te hranesti de acolo. Ai fi vrut sa beau o cafea cu tine. Cum as putea sa fac lucrul asta, ba, gunoiule, cand tu nu m-ai atacat doar pe mine ci i-ai jignit si pe copiii mei sau pe sotia mea. Chiar nu ai inteles de ce a fost condamnat medicul Bradisteanu, ba, nemernicule?
In lumea in care traim, pentru Paunescu sau Oancea conteaza banii. Pentru tine conteaza sa ai rating mai mare decat Prisacariu. Ramane cum am vorbit: esti un gunoi."
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei
Reţeta zilei: Vinete la grătar
Bancul zilei: Probleme la pat
Vladimir Putin: Rusia si Italia vor construi impreuna elicoptere de mare tonaj pentru exploatarea resurselor naturale
Scrisoarea ambasadorului Poloniei catre presedintele ICR
Am rugamintea ca reprezentantii ICR sa nu mai folosesca argumente care sa-mi puna tara intr-o lumina nefavorabila si falsa
Cum s-a intins reteaua "baietilor destepti" ai premierului Ponta la Transelectrica si Hidroelectrica
Fonduri UE: Ce cheltuieli pot fi facute din bani europeni 2014-2020
Inca un PSD-ist trece la PNL. Marian Avram, deputat de Tulcea
Demisie cu repetiţie calculată la rece
Ioan Rotundu
Un comunicat ticălos ca şi autorii lui
Ioan Rotundu
Botoşani: Un prim lot de contrabandişti cu ţigări a fost condamnat definitiv
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog