Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Economic
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu

1 EURO = 4.6478 lei
1 USD = 4.0820 lei


Număr accesări
Astăzi:
15818
De la 07 Ianuarie 2003
65379774

Pe la curul calului şi prin faţa amantei şefului să nu treci

  • 12 January 2018, 23:00
Pe la curul calului şi prin faţa amantei şefului să nu treci spune o vorbă din popor. Se pare că premierul Mihai Tudose n-a luat seama la această recomandare izvorâtă din înţelepciunea populară şi s-a postat in faţa amantei şefului său politic Liviu Dragnea. Iar amanta şefului, ştie o ţară întreagă şi a recunoscut chiar ţiitoarea, este ministrul de Interne Carmen Dan.
Duelul dintre ministrul Carmen Dan şi premier este de fapt un duel între Mihai Tudose şi Liviu Dragnea. Te faci frate cu darul până treci puntea, spune o altă vorbă din popor. Mihai Tudose s-a făcut frate cu Liviu Dragnea până s-a văzut uns premier. Din acel moment a început a nutri alte gânduri decât cerinţele şefului, ceea ce l-a determinat pe Liviu Dragnea să devină suspect şi să-l monitorizeze mai atent..
Nu-mi dau seama dacă premierul Mihai Tudose vrea să fie corect în îndeplinirea atribuţiunilor sale sau vrea să-i elimine din guvern pe miniştrii loiali lui Dragnea şi să pună în loc oamenii săi prin care să poată acţiona asupra liderilor PSD din teritoriu, pregătind terenul pentru a prelua conducerea partidului şi a-l lăsa pe Dragnea pradă celor de la DNA.
Cert este că ministrul Carmen Dan este o mare piedică în faţa premierului şi un mare avantaj pentru Liviu Dragnea. De unde, prilejul oferit de poliţistul pedofil l-a încurajat pe premier să treacă la atacul final asupra amantei şefului pusă ministru de Interne.
Ieri dimineaţă, după cum au decurs faptele, mai bine zis cum le-a prezentat premierul, rezulta că ministrul Carmen Dan este o mincinoasă, o nepricepută în plan profesional şi că demisia sa ar salva imaginea Guvernului de o aşa ruşine. Dar, spunea tot premierul, ea ar demisiona numai dacă i se va da voi. Trimitere directă la Liviu Dragnea, ceea ce nu cred că i-a picat bine acestuia, aflat într-un turneu de colectare de voturi prin Moldova.
Ieri spre amiază, toată lumea politică aştepta cu emoţie să apară public ministrul Carmen Dan şi să-şi anunţe demisia. Numai că ministrul a preferat să dispară din arena publică. Probabil că aşa a fost sfătuită de Dragnea, timp în care un colectiv de pricepuţi în ale manipulării i-au pregătit un rezumat al evenimentelor, bine ticluit, cu care să-l umilească pe premier.
Aseară, la ora 21.00, Carmen Dan a ţinut o conferinţă de presă şi a prezentat un rezumat al evenimentelor din care reieşea clar că ea n-a minţit premierul dar că premierul a încercat să manipuleze opinia publică prin informaţii false. La prima vedere, sinteza ministrului Carmen Dan pare credibilă. Numai cine se pricepe să scormonească dincolo de cuvintele textului, îşi dă seama că de fapt ministrul şi-a bazat întreaga expunere pe teoria procedeelor de lucru şi nu pe modul în care s-au derulat evenimentele în realitate.
Ministrul Carmen Dan a afirmat că şeful IJP, chestorul Despescu, a luat cunoştinţă de existenţa poliţistului pedofil pentru că aşa îl obligau procedeele dar n-a prezentat şi dovada. A trimis un control la IGP pentru a se afla adevărul. În final i-a dat premierului cu tifla, declarând că ea a fost pusă ministru de partid şi nu de Mihai Tudose. Numai partidul îi poate cere demisia, ceea ce nu se va întâmpla câtă vreme Dragnea este bossul.
Apoi, conferinţa de presă a fost ţinută la o oră strategică, adică târziu în noapte pentru ca premierul să nu poată replica şi nici să fugă pe la vreo televiziune să încerce s-o combată. Încă odată s-a confirmat că oamenii din PSD lucrează noaptea ca hoţii.
Astăzi va fi rândul premierului să dea replica. Iar replica, dacă se simte puternic, ar fi s-o demită pe Carmen Dan. Stă în competenţa sa să ia o astfel de decizie. Nu cred că de-o va demite, liderii PSD îşi vor permite să-l mazilească pe Mihai Tudose pentru că-l vor trezi pe preşedintele Klaus Iohannis din somnolenţă şi l-ar putea desemna din nou premier pe Dacian Cioloş. Părerea mea!
Ioan Rotundu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


  
Horoscopul zilei de 13.01.2018
Bancul zilei: Mesajul doctorului către sora şefă
Politistul acuzat de pedofilie, decorat in 2012 de Basescu cu ordinul
/ Propunerea, facuta de ministrul de interne de atunci, Ioan Rus
Inspectia Judiciara a demarat o actiune disciplinara fata de Kovesi Sefa DNA este acuzata de 3 abateri
70% din populatia Ungariei nu vor ca maghiarii din strainatate sa voteze la alegerile parlamentare
Cristian Rapcencu: Cateva lamuriri despre noul Formular 600.
Exemple si mod de calcul
Oresa-n gzra lu' Rotundu: Emisiunea din 12.01.2018
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Clădire istorică transformată în ladă de gunoi
Ce ascunde dosarul de abandon familial al amantului Ralucăi Stâncescu
Cuprins de beţia puterii, Mihai Tincu fabulează
Rotaru şi fudulia prostiei
Ministrul Daea şi senatorul Trufin, nişte mincinoşi
De frica mazilirii, Dragnea bântuie judeţele Moldovei
Teodor Epure, „stejarul” din Dumbrava Înaltă
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!