Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12962
De la 07 Ianuarie 2003
122873029

Pedeliştii promit surprize adversarilor politici

  • 18 July 2008, 23:00
Pedeliştii botoşăneni nu au deloc de gând să conteste modul de delimitare a colegiilor uninominale de către comisia de cod electoral, formată majoritar din PNL şi PSD. Liderul PD-L Botoşani, Cătălin Flutur precizează că pentru judeţ este o pierdere că faţă de 10 parlamentari, cât are în prezent, după alegerile din toamnă vor putea intra pe funcţii doar 9. Însă speră că aceştia vor lucra doar spre interesul judeţului.
Cu toate că nu s-a respectat legea, referitor la împărţirea colegiilor uninominale, pedeliştii nu vor face jocul adversarilor, prin a face contestaţie, pe considerente că vor pierde pe mâna lor. „Indiferent de speculaţiile care se fac, chiar dacă nu s-a respectat legea, chiar dacă s-au încercat jocuri de culise şi au unit Dorohoiul cu Flămânzi la un moment dat şi Mihai Eminescu cu nu ştiu ce comună de pe malul Prutului, eu cred că sunt nişte calcule false pe care şi le fac adversarii noştri politici. Ei cred că acolo unde au scos un primar, automat vor avea şi voturile pentru Parlament. Vreau să le spun adversarilor noştri politici că vor avea surprize deosebite privind atât votul cetăţenilor, cât şi candidaţii noştri”, a declarat Cătălin Flutur.
Lista cu propunerile de candidaţi pentru Parlament va fi transmisă până duminică la nivel central şi va cuprinde persoane tinere şi competente. ,,Sperăm ca prin oferta politică pe care o vom face în această toamnă, să convingem cât mai mulţi cetăţeni să voteze cu noi. Suntem într-o perioadă de selectare a ofertelor electorale, a celor care ne vor reprezenta în Parlamentul României. Vom încerca să facem o echipă competentă, în primul rând. Îmi doresc să fie şi o echipă tânără, ca la Consiliul Judeţean şi Consiliul Municipal. Criteriul tinereţe şi competenţă va fi pe primul plan, în momentul în care ne vom selecta candidaţii”, a mai adăugat liderul PD-L Botoşani. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


De ce nu pot fi daţi în judecată cei care refuză să plătească taxa Radio-TV !
Horoscop
Între pălărie şi sex
Proiectul integrat s-a dovedit real şi nu electoral
A fost un vis frumos
Meningita virală, boala sezonului cald
Posturi călduţe pentru nepoţi
8000 lei amendă pentru moartea unui om
Muntianu zice că Spitalul judeţean n-are nevoie de medic ginecolog
Cum puteţi deveni top model
Nu vrea ca Suliţa să fie SRL-ul lui Costinel Ciubotaru
Nu sunt bani de păcură pentru la iarnă
Liber la construit baze sportive în mediul rural
Guvernanţii iar împart banii preferenţial
Li se jumulesc banii din diferenţa pe care o au de primit la taxa de înmatriculare
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog