Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Sport
Social
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Publicitate
Remember
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10980
De la 07 Ianuarie 2003
122871047

Petre Roman şi-a dansat amanta botoşăneană la sentiment

  • 18 November 2007, 23:00
Aproape 3 milioane de telespectatori au urmarit emisiunea “Dansez pentru tine” de la Pro Tv in minutul de aur, 21.55, cand Pro Tv a inregistrat la nivelul intregii populatii a Romaniei 14,7 puncte de rating si 33,9 procente din cota de piata. Pe tot parcursul emisiunii, romanii au urmarit Pro Tv si au fost alaturi de perechile emotionate. Astfel ca, timp de aproape 4 ore si jumatate, de la 20.31 la 0.46, Pro Tv a inregistrat o medie de audienta de 10,4 puncte de rating si 30,7 cota de piata pe publicul din mediul urban, fata de Antena 1 care a avut de trei ori mai putin, mai precis 3 puncte de rating si 8,9 procente din cota de piata.
Petre Roman si Silvia Chifiriuc au acceptat invitatia revistei The ONE de a dansa in emisiunea “Dansez pentru tine” de la Pro Tv intr-un scop caritabil. Ei au ajutat in pasi de dans strabunicii unui copil foarte talentat sa duca o viata decenta si sa-i poata oferi nepotului lor talentat pe care-l cresc cu greu un viitor mai bun. Datorita gestului lor facut la initiativa revistei The ONE, micutul Loris, talentat la vioara, si strabunicii lui care il cresc cu greu dintr-un ajutor social au primit 5000 de euro si aparate electrocasnice care sa le faca viata mai usoara. Petre Roman a fost impresionat de povestea lor si ii considera pe strabunicii lui Loris eroi pentru felul in care se lupta pentru a-i fi la o varsta inaintata ca si parinti micutului si pentru a-i asigura o viata decenta si posibilitatea unui viitor asa cum il merita. Editia de vineri a emisiunii “Dansez pentru tine” a stat sub semnul imprevizibilului. Una dintre perechile cele mai bine cotate din competitie a trecut de la statutul de favorita, la cel de echipa condamnata la duel. Alex si Cristina au primit vestea duelului cu ochii in lacrimi, mai ales ca unul dintre dansurile lor, hip-hopul, a fost de nota 10. Verdictul a fost neasteptat si pentru cei salvati, adica pentru Dan Bordeianu si Mirela Tiron care nu se asteptau sa obtina un punctaj atat de mare si sa ia locul perechii favorite.
Alex Velea si Cristina(23 de ani) danseaza pentru sotul ei, George, in varsta de 23 de ani, care sufera de acromegalie. In luna septembrie a anului trecut acestuia i s-a descoperit o tumoare pe creier care secreta hormoni de crestere. A facut o operatie, insa fara succes, caci in Romania nu exista aparatura necesara pentru aceasta interventie. Din cauza acromegaliei, toate extremitatile lui George se maresc - maini, fata, picioare, maxilar, in in cativa ani riscand sa devina un monstru. Mai grav, sunt afectate si organele interne, acestea marindu-se la randul lor si apar astfel multe alte afectiuni: diabet, pierderea vazului, a mirosului, dereglari nevrotice, etc. Singura sansa a lui George este de a face o operatie in Germania, unde sa-i fie extirpata toata tumoarea si astfel sa se faca bine definitiv. Familia Stoicescu a luat legatura cu un medic din germania care ii asteapta pentru o programare, caci tumoarea lui George e operabila. Din pacate cei 2 tineri au o situatie financiara foarte proasta si nu au posibilitatea sa mearga in Germania pentru operatie. Cristina il iubeste la nebunie pe George si ar face orice sa ii salveze viata. Sunt impreuna de 7 ani si vor sa-si intemeieze o familie in adevaratul sens al cuvantului - cu copii, dar boala nu ii lasa. Ultima lor sansa este “Dansez pentru tine”. Telespectatorii care vor sa-l salveze pe George si sa-i recompenseze pe Alex si Cristina pentru spectacolul frumos pe care-l fac in fiecare vineri seara o pot face trimitand SMS la 1776 cu textul Alex sau Cristina sau sunand la 0900760601.
Delia si Ionel Petcu au parasit in urma voturilor publicului competitia visurilor ca niste invingatori, pe ritmuri de hip-hop, cu o coregrafie impecabila, dar cu ochii in lacrimi. Ionel isi dorea mai mult decat oricand sa-si ajute parintii adoptivi care i-au salvat copilaria si viitorul, mai ales ca in timpul emisiunii “Dansez pentru tine” si-a cunoscut si familia adevarata de care se va bucura, dar care nu va egala niciodata dragostea cu care l-au crescut parintii adoptivi. Ionel si Delia au iesit din concurs hotarati sa duca visul mai departe si dincolo de ringul de la “Dansez pentru tine”.
Chiar daca au fost votati in proportie de 78,8% de telespectatorii Pro Tv in fata perechii formate din Delia si Ionel, Ioana Ginghina si Mihai Botezat nu au scapat de emotiile unei noi saptamani de duel si de pregatiri intense. Ei se vor intrece pe ritmuri de R&B si tango cu o pereche puternica si apreciata de juriu formata din Alex si Cristina. Ei asteapta ca elevii, profesorii, parintii si toti oamenii care se gandesc la viitorul invatamantului romanesc si mai ales al Romaniei sa-i voteze trimitand SMS la 1776 cu textul Ioana sau Mihai sau sunand la 0900760602. Daca visul lui Mihai se va implini, mai bine de 200 de elevi vor avea sansa sa studieze intr-o scoala noua, in conditii decente si fara amenintarea ca ar putea oricand sa ramana fara carte si fara scoala la care sa studieze. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Inteligenţa copiilor botoşăneni, testată de Fundaţia Voiculescu
Afaceriştii italieni nu s-au înghesuit la întâlnirea din Prefectură
nici parlamentarii botoşăneni n-au onorat invitaţia
Turul Românei la ciclism pleacă din Botoşani
Bogdan Olteanu a dat politicienilor locali o lecţie de comportament
pianul donat de Camera Deputaţilor inaugurat printr-un concert de excepţie
Trebuie să-i votăm, ne-au dat un pian la Filarmonică!
Peremiştii scot la rampă o băcăoancă codaşă
Ţărăniştii continuă să se hrănească cu personalitatea lui Coposu
Revoluţie galbenă la Botoşani
Vina lui Conţac
Ioan Rotundu
Prisecariu i-a suflat lui Cornescu afacerea pe Botoşani
Horoscop
Adevăr disimulat în dialog
Ultimul legionar venit din America să moară de apoplexie la Botoşani
Supa plugarului
Spitalul Darabani are şanse să efectueze analize în programul naţional
Cam ce preferinţe au botoşănenii în a-şi petrece Revelionul
Reţele E.ON secţionate de constructori inconştienţi
Recunoaşte că cetăţenii sunt jumuliţi de bani pe seama greşelii altora
Muncitorii au de pierdut, dacă lucrează la negru
Ciobanu i-a descurajat pe reclamagii de profesie cu aplicarea de amenzi
Investiţii realizate de frica legii
Vasilescu se întoarce împotriva chiulului din Senat
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog