Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Horoscop
Umor
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9548
De la 07 Ianuarie 2003
122895197

Postul de cablu C & E, din nou în fruntea Microîntreprinderilor botoşănene

  • 27 September 2009, 23:00
La sfârşitul săptămânii trecute, firma de cablu C & E din Flămânzi şi-a întregit palmaresul cu un nou premiu întâi, conferit de specialiştii în monitorizare a profitului financiar. Pentru al doilea an consecutiv, realizatorii site-ului www.ListaFirme.ro, au anunţat că firma de cablu TV din Flămânzi s-a clasat pe locul 1 în „Top Afaceri România Microintreprinderi, judeţul Botoşani, domeniul 60: Activităţi de difuzare şi transmitere de programe”. Clasamentul a fost realizat conform datelor de bilanţ depuse în anul 2009 pentru anul precedent. Nu este pentru prima dată când sigla C & E, administrată în prezent de Elvira Davidescu, este nominalizată la astfel de premii. În 2005, Camera de Comerţ Botoşani, a acordat firmei locul II în „Topul judeţean al firmelor” iar în 2006 a „recidivat”, printr-un meritat loc I în acelaşi clasament.
În 2007, societatea C & E a ocupat, de asemenea, prima poziţie în „Top Profit România”, iar în 2008 a obţinut pentru prima dată, după cum aminteam, locul 1 în „Top Afaceri România”. Înfiinţată în urmă cu 12 ani, firma de cablu TV din Flămânzi are în prezent peste 3.000 de abonaţi, transmisiile sale şi emisiunile proprii realizate fiind urmărite zilnic de circa 15-20.000 de telespectatori. Aria sa de răspândire, una din cele mai mari din sudul judeţului, începe la Băluşeni, străbate localităţile Coşula, Copălău, Flămânzi, Frumuşica şi se termină în judeţul Iaşi, la Deleni, unde alimentează localităţile Feredeni, Poiana Deleni şi Slobozia). Conform site-ului oficial al firmei,
„C&E a reuşit să-şi creeze o echipă dinamică de 8 de angajaţi, interesată să implementeze pe scară largă tehnologiile moderne din domeniul telecomunicaţiilor. Echipa C&E depune eforturi titanice pentru a promova şi menţine un standard înalt al calităţii serviciilor prestate. Numai datorită angajaţilor săi, compania a devenit liderul absolut al pieţei de telecomunicaţii din sudul judeţului. Fiecare abonat C&E este important pentru companie. Iar pentru a se menţine un dialog continuu cu clienţii şi pentru a-şi îmbunătăţi în permanenţă serviciile, a fost creat un forum de discuţii, prin intermediul căruia abonaţii pot plasa plângeri sau solicita echipa de deservire tehnică cu ajutorul tehnologiei. C&E Co este una din puţinele companii din zonă care pune preţ pe client şi care are un asemenea departament”. (B.P.F.)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cum se potrivesc treburile prin administraţia publică locală
Românul şi parcica
Pentru cine şi în ce fel se antrenează Udrea
Dilema lui Băsescu
Horoscop
Spovedanie pe blog
Fotbaliştii de la Frumuşica şi Flămânzi au învins din nou
Depozit de furaje incendiat de un fumător
Dormitor incendiat de un aparat electrocasnic
Locuinţă aprinsă de o sobă supraîncălzită
Depozit de furaje incendiat de o fetiţă
Depozit de furaje incendiate de autori necunoscuţi
Bovină salvată de pompieri după ce a căzut într-un puţ
Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de 3 metri
Beţivan la drumul mare
Florin Ţurcanu, un Nostradamus politic de Botoşani
O educatoare, vicepreşedinte al CJ?
Cu groapa de gunoi de la Dorohoi a ieşit pe-a prefectului
Pedeliştii tot mai umiliţi de pesedişti
Vaccinul pentru cancerul de col uterin revine în actualitate
Problema camerelor de luat vederi în sălile de examen, repusă pe tapet
Angajat la Spitalul judeţean, dar cu munca în Spania sau Italia
Profesori şi elevi, fără bani de navetă
Curtea Constituţională îi ţine pe bugetari la muncă
Cu zilele şefiei numărate
Cu zilele şefiei numărate
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog