Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12126
De la 07 Ianuarie 2003
122897775

Primăria Botoşani – Comunicat de presă

  • 21 April 2017, 23:00
Cătălin Mugurel Flutur, primarul municipiului Botoșani a avut onoarea și bucuria de a primi o delegație a orașului Bălți - Republica Moldova, condusă de primarul interimar Igor Șeremet, Din delegație au făcut parte Serghei Culibaba, consilier în cadrul departamentului de relații externe și investiții și Maricel Țăruși, consilier al președintelui Uniunii Consiliilor Raionale din Moldova.
Reprezentanții orașului de pe malul stâng al Prutului au fost impresionați de dezvoltarea municipiului Botoșani și de anvergura fondurilor europene atrase în acest sens, motiv pentru care au dorit ca edilii municipiului Botoșani să le împărtășească câte ceva din experiența lor. „Noi ne dorim dezvoltarea orașului Bălți, vrem să lăsăm ceva în urma noastră și de asta am venit aici. Ne interesează absolut toate aspectele administrației publice locale, de la urbanism și canalizare până la turism și promovare culturală. Și pentru asta cu siguranță avem nevoie de fonduri europene”, a declarat Igor Șeremet, primarul interimar al orașului Bălți.
Drept urmare, Cătălin Mugurel Flutur, primarul municipiului Botoșani le-a împărtășit câteva aspecte legate de atragerea fondurilor europene. “Nu vă ascund faptul că este destul de greu să atragi aceste fonduri. Din fericire, primaria municipiului Botoșani nu a ratat nici un proiect, asta pentru că avem și o echipă extraordinară, aici, la primărie. Cred însă că este singura dumneavoastră șansă pentru a vă dezvolta”, a precizat Cătălin Flutur. Primarul municipiului a declarat că această colaborare, care ulterior ar putea fi însoțită de o înfrățire cu orașul Bălți să nu se rezume “la un schimb de fanioane, ci să fie un accord de colaborare pe termen lung”.
Delegația de la Bălți a vizitat ulterior Parcul Regional de Agrement Cornișa dar și o parte din lucrările realizate cu fonduri europene de primăria municipiului Botoșani : Pietonalul Transilvaniei, Pietonalul Unirii sau Pitonalul Bancar și Parcul Mihai Eminescu.
Alături de Cătălin Mugurel Flutur, primarul municipiului Botoșani, oaspeții moldoveni au fost primiți de Adriana Zăiceanu - city managerul-ul municipiului Botoșani, Ioan Apostu - secretarul municipiului Botoșani și de Eugen Țurcanu - directorul DSPSA.
BIROUL DE PRESĂ

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Horoscopul zilei de 22.04.2017
Dragnea, amenintare voalata pentru prim-vicepresedintele Comisiei Europene:
Daca dumnealui crede ca in situatia internationala din ce in ce mai complicata o atitudine buna si corecta fata de Romania nu este benefica, s-ar putea sa fie o greseala
Dragnea si pescuitul oceanic
Filialele PNL din Ardeal, intalnire la Cluj pentru a stabili pe cine sustin la sefia partidului
Cu sau fără uniformă, nesimţiţii rămân nesimţiţi
Ioan Rotundu
Daniel Constantin, inainte de Congresul ALDE:
"Abuzul primeaza in fata democratiei interne. Nu voi participa la un congres convocat in mod nestatutar, pentru a servi interesului unui singur om"
Liviu Cocos, primarul din Predeal (PNL), condamnat definitv
la un an de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu
Teiul lui Eminescu, afectat de rafalele de vant din ultimele 24 de ore. Mai multe crengi au fost smulse
Consecintele penale care pot decurge in urma controlului CC
Tariceanu, deranjat de intrebarile presei despre contestarea Congresului in instanta:
"Gata, alta intrebare"/ Despre Daniel Constantin: "Ramane simplu membru. Nu ma intereseaza subiectul"
De anul viitor raman doar doua contributii: CAS si CASS, in sarcina angajatului
Sarcina fiscala pentru activitati independente creste cu 25%
Migratia romanilor: Suntem primii in UE la obtinerea cetateniei altui stat membru
Lucullus a postit popeşte la Cabana Rediu
Lucullus
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog