Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Fapt divers
Umor
Administraţie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16320
De la 07 Ianuarie 2003
122876387

Primarul Ovidiu Portariuc a premiat un veteran de 103 ani

  • 15 May 2014, 23:00

Primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, l-a vizitat, joi, pe botoșăneanul Teodor Vasile Adascălului, veteran de război, care a împlinit pe data de 9 aprilie respectabila vârsta de 103 ani. „Mulţi ani înainte, să fiţi sănătos, puternic şi să ne vedem şi la anul cu bine. Diploma este un act simbolic de apreciere pentru patriotismul de care aţi dat dovadă, curajul şi devotamentul pe câmpul de luptă în timpul celui de-al doilea Război Mondial. Sunteţi cel mai în vârstă cetăţean al municipiului Botoşani”, i-a transmis primarul Ovidiu Portariuc veteranului botoșănean. Edilul i-a oferit în dar venerabilului botoșănean o diplomă de excelență, un tort și un premiu în bani în valoare de 500 de lei. „L-am întrebat pe domnul Adascălului care este secretul pentru a ajunge la respectabila vârstă și răspunsul oferit ar trebui să ne dea de gândit tuturor: credința în Dumnezeu și datoria față de comunitate și față de țară”, a declarat Ovidiu Portariuc. (Liana Anuţei)


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Scandal în fruntea Primăriei Botoşani cu „huliganisme”, „interlopi” şi „substanţe psihotrope”
Social democrații botoșăneni susțin că Florin Țurcanu a exportat modelul  botoșănean al Alianței Răului la nivel național (P)
Mihai Țurcanu își felicită colegii de Ziua Medicului Veterinar
Probleme cu emisiunile de bingo, pe care CNA vrea sa le interzica de peste un an, dar nu poate
Leul, amortit in fata euro, cu o zi inainte de publicarea datelor privind cresterea PIB pe primul trimestru
CNA obliga Antena 3 sa dea drept la replica Presedintiei, dupa acuzatiile aduse lui Traian Basescu
ANAF: Termenul limita de depunere a declaratiei privind veniturile realizate din Romania (formularul 200) trebuie depus pana in 26 mai
Bancul zilei: Test de iubire
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog