Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12596
De la 07 Ianuarie 2003
122872663

Primarul Portariuc îşi va pedepsi alegătorii de Paşti, prin Modern Calor

  • 15 March 2015, 23:00
Dacă până acum botoşănenii doar presupuneau că oraşul lor a devenit o gospodărie fără stăpân, iată că primarul Ovidiu Portariuc vine să le demonstreze că impresia lor este de fapt o certitudine.,br> Ştim cu toţii că societatea Modern Calor, cea care ne furnizează energie termică şi apă caldă, este subordonată Consiliului Local şi Executivului Primăriei, adică primarului în exerciţiu. Dealtfel, pentru a nu mai avea îndoieli cine este cel care decide destinele botoşănenilor atunci când are un interes le mijloc, imediat după instalare în scaun primarul Ovidiu Portariuc a ţinut să schimbe managerul societăţii Moden Calor, la acea dată Ioan Diaconu, cunoscut membru activ al PDL, punând în loc pe actualul manager Florin Sandu (fotgo), cunoscut membru activ al PSD.
Atunci când i s-a ivit ocazia, primarul Portariuc n-a ezitat să se laude cu realizările societăţii Moden Calor în modernizarea reţelei termice, chiar dacă aceste realizări veneau din perioada când manager fusese Ioan Diaconu.
În campania electorală de alegeri locale din primăvara anului 2012, Portariuc ne asigura că dac-l vom alege primar va rezolva şi problema abuzurilor din partea societăţii Modern Calor în ce priveşte facturarea căldurii pe apartamente, facturarea apei calde şi mai ales va stopa facturarea de căldură celor care s-au deconectat de la reţeaua termică. Iată că se apropie 3 ani de mandat şi n-a rezolvat nimic din toate acestea.
Dimpotrivă, constatăm de la o zi la alta că abuzurile celor de la Modern Calor continuă şi chiar s-au accentuat. Pe lângă chemarea în judecată a unor locatari pentru sume cu titlu de datorii care în multe cazuri s-au dovedit a fi simple închipuiri, actuala conducere a societăţii a trecut la pedepsirea locatarilor în sistem bolşevico- comunist, adică aplică pedepse colective, alături de adevăraţii datornici fiind pedepsiţi mşi cei cu plata la zi, practică întâlnită şi la Nova Apaserv
Am mai afirmat acest lucru: cei din conducerea societăţii Modern Calor ar trebui încătuşaţi şi băgaţi după gratii pentru că instigă cetăţenii unii asupra altora, adică pe cei cu plata la zi împotriva celor datori. Pur şi simplu Modern Calor îmi cere să-i dau în cap vecinului datornic pentru că din cauza lui mi s-a tăiat şi mie furnizarea apei calde. Vineri, managerul Florin Sandu a anunţat că de Paşti va tăia furnizarea apei calde la scările de bloc cu datornici şi chiar unor asociaţii întregi de proprietari. Acest Florin Sandu, despre care se spune că nu ştie câte urechi are, îşi bate joc de botoşănenii cinstiţi în chiar zilele de Paşti, pentru că se consideră mare şi tare, adică stăăânul nostru, diriguitorul vieţii noastre.
Mă aşteptam, tot ieri, ca primarul Ovidiu Portariuc să iasă în spaţiul public şi să-l pună la punct, în sensul că poate pedepsi datornicii dar nu şi cei buni platnici. Iar aceste pedepse să le fi aplicat până acum, nu de Paşti, cea mai mare sărbătoare creştină când toţi trebuie să dovedim toleranţă, generozitate şi iubire în numele lui Dumnezeu, nu să fim intigaţi la încăierare de nişte minţi cretine.
Primarul a tăcut şi tace mâlc, ceea ce înseamnă că Florin Sandu, înainte de a emite tâmpeniile sale a primit binecuvântarea primarului. Invit pe botoşăneni să nu uite aceste pedepse colective de tip bolşevico-comunist şi la anul, când Portariuc ne va cere din nou votul, să-l scuipăm. S-au poate că nu va merita nici atâta, de vreme ce acceptă inepţiile celor din conducerea societăţii Modern Calor.
Ioan Rotundu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Pedeapsă şoferului vitezoman
Reţeta zilei: Pui îmbătat în bere
Horoscopul zilei
Botoşani/Văculeşti: Fermă de vaci sufocată de gunoaie
Ioan Rotundu
Botoşani/Popăuţi: Interimarul director Ionică Nechifor respins la examen
Victor Ponta este beneficiar de pe urma relatiei cu Dan Sova
a castigat miliarde ca partener al acestuia
Darius Valcov: Nu am demisionat din Guvern
Darius Valcov primea comisionul de la Tehnologica in pungi de plastic
Au fost situatii in care intalnirile cu suspectii s-au desfasurat in cimitir
Imagini filmate cu drona: un convoi militar NATO a ajuns sambata in Romania
Parlamentul olandez nu sustine, in acest moment, aderarea Romaniei la Schengen
Lumea lu' Rotundu: Picătura buclucaşă
Furtună a declanşat un adevărat uragan
Cu sau fără demisie, de ce se tem nu scapă
Ioan Rotundu
Vremea luni si marti
John McCain: Contingentul rus din Transnistria ar putea ataca orasul Odesa
Victor Ponta a anuntat ca Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog