Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
25158
De la 07 Ianuarie 2003
122885225

Prognoza meteo pentru luni si marti

  • 7 February 2016, 23:00
Luni, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit in prima decada a lunii februarie, cu precadere in regiunile intracarpatice. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 14 grade, iar cele minime intre -10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 6...7 grade in Dealurile Banatului, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), citata de Mediafax.
Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, indeosebi noaptea in vest si nord-vest, unde pe arii restranse va ploua slab. Spre sfarsitul intervalului, in nordul Carpatilor Orientali si in Muntii Apuseni, la altitudini mari, vor fi si precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, dar si in partea de vest si cea de rasarit a teritoriului. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief din centru, sud si est vor fi conditii de ceata.
La Bucuresti, vremea va fi calda pentru prima decada a lunii februarie. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de -3...-1 grad. Dimineata si noaptea, in zona preoraseneasca, vor fi conditii de ceata.
Marti, vremea va fi mult mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data; temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 16 grade, cu cele mai ridicate valori in vestul teritoriului, iar cele minime vor fi cuprinse intre -5 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 8...9 grade in Dealurile Banatului.
In regiunile din vestul, nord-vestul si centrul tarii vor fi innorari temporare, pe arii restranse va ploua slab, iar in zona montana inalta precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar in zonele joase de relief, dimineata si noaptea, izolat va fi ceata. Vantul va avea intensificari in regiunile vestice si la munte, unde in a doua parte a intervalului rafalele vor depasi local 60 km/h, iar in rest va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate, temporare in est si in centru.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 5.02.2016
Lumea lu' Rotundu: Aleşii car5e sfinţesc locul
Reţeta zilei: Borş de urzici
Bancul zilei: Un banc matrimonial cu mult tâlc
Horoscopul zilei de 8.02.2016
Botoşani: Ochii de vasilisc ai PSD stau aţintiţi supra lui Flutur
Ioan Rotundu
Preotii din Botosani atrag atentia: Sunt biserici unde nu se fac botezuri si cununii de cativa ani
Jurnalista belgiana, hartuita in timpul unei transmisiuni in direct de la carnavalul din Koln
SUA: Donald Trump le-ar aplica teroristilor torturi mai rele decat simularea inecului
Reuniunea Consiliului de Securitate al ONU, convocata de urgenta dupa ce Coreea de Nord a lansat o racheta balistica
Miting de sustinere si petitie semnata de mai multi elevi in favoarea profesorului de la Colegiul National "Tudor Vianu"
Coreea de Sud anunta ca a recuperat un presupus fragment din racheta nord-coreeana
Incendiu cu doua victime la Cordareni
Ticăloşii în costum şi sutană
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog