Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
25194
De la 07 Ianuarie 2003
122885261

Prognoza meteo pentru sfarsitul de saptamana

  • 22 September 2016, 23:00
Vineri, valorile termice vor continua sa creasca usor, insa vremea se va mentine racoroasa, indeosebi dimineata si noaptea, informeaza ANM, citata de Mediafax. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales in cursul zilei si va mai ploua slab, pe arii restranse la munte si in nord-estul teritoriului si izolat in nord, centru si sud-est. Pe crestele inalte de munte vor mai fi posibile precipitatii slabe sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana si, trecator, in estul tarii.
Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 grade in depresiuni si 22...23 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 14 grade. In zonele joase de relief, dimineata si noaptea, izolat va fi ceata, iar in estul Transilvaniei vor fi conditii de bruma.
La Bucuresti, valorile termice vor continua sa creasca usor, insa vremea se va mentine racoroasa, indeosebi dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in cursul zilei, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima va fi de 7...9 grade.
La munte, desi valorile termice vor continua sa creasca usor, vremea se va mentine racoroasa, indeosebi dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales in cursul zilei si va mai ploua slab, local in Carpatii Orientali si izolat in restul zonelor montane. Pe creste vor mai fi posibile precipitatii slabe sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea unele intensificari in cursul zilei, dar noaptea, va slabi treptat in intensitate. Pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea, izolat va fi ceata.
Sambata, vremea se va mentine racoroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare indeosebi in zona montana, dar si in regiunile nordice, nord-estice si centrale, unde pe arii restranse va ploua slab. Pe crestele inalte de munte, trecator, precipitatiile pot fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 grade in depresiuni si 22...23 de grade in Campia Romana si Campia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre 3 si 15 grade.
La munte, vremea se va mentine racoroasa. Cerul va avea innorari temporare si, indeosebi in a doua parte a intervalului, va ploua slab, local in Carpatii Orientali si Muntii Apuseni si izolat in restul zonelor montane. Vantul va sufla slab si moderat.
Duminica, la munte, valorile termice diurne se vor mentine usor mai coborate decat cele normale pentru aceasta perioada. Cerul va avea innorari temporare si pe arii relativ extinse va ploua. Ploile vor fi si sub forma de aversa, posibil insotite si de descarcari electrice. Pe creste, trecator, precipitatiile pot fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona inalta.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 23.09.2016
Bancul zilei: Dorinţă… altfel îndeplinită
Inspectia Judiciara, sesizata cu privire la procurorul Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti,
care instrumenteaza dosarul Ponta-Ghita-Blair
Premierul ungar Viktor Orban sugereaza expulzarea refugiatilor "pe o insula"
Disperare la PSD.
Ce face Dragnea pentru a limita pierderile de imagine dupa votul din Senat care l-a salvat pe Oprea
Elena Udrea, acuzata de spalare de bani si sub un nou control judiciar:
Se apropie campania, numele lui Traian Basescu trebuia terfelit
Dragnea: Victor Ponta candideaza pe listele PSD, nu a fost nevoie de vot in Comitetul Executiv
Dragnea anunta ca sunt "toate sansele" sa candideze si el din nou
Si-au castigat dreptul de a ucide? Nu-i lasati sa ne batjocoresca mortii
Oprea va cere el insusi reluarea votului in Senat:
"Pe colegi ii voi ruga sa voteze pentru inceperea urmaririi penale/ Nu am ucis pe nimeni. Nici macar din culpa"
Ioana Basescu, cercetata penal pentru instigare la abuz in serviciu si spalare de bani /
Aceasta ar fi cerut 100.000 de lei de la o firma, bani cu care a plecat in Cuba cu concubinul sau
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog