Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Ştiri agenţii
Umor
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2374
De la 07 Ianuarie 2003
122888023

Radu Mazare, îmbrăcat militar, anunţă victoria împotriva ANI

  • 2 May 2011, 23:00
Primarul Constantei, Radu Mazare, a anuntat luni, intr-o conferinta de presa la care a venit imbracat in haine militare, ca a castigat un proces cu Agentia Nationala de Integritate, iar aceasta institutie urmeaza sa ii plateasca 5.000 de lei reprezentand daune morale si cheltuieli de judecata, relateaza Mediafax.
Mazare a venit la conferinta de presa organizata la Primarie imbracat in haine militare, cu o sapca pe care era imaginea lui Che Guevara, iar inainte de inceperea acesteia a lipit afise pe care scria "TAXAT", pe panoul din spatele sau, unde sunt trecute institutiile care il ancheteaza sau l-au anchetat.
Astfel, el a lipit "TAXAT - 5.000 RON" pe zona unde era inscriptionata ANI, acelasi afis si in dreptul unde scria DNA, iar in dreptul Politiei Romane a lipit suma de 25.000 de lei, acesti bani fiind castigati de Mazare in procese cu institutiile respective.
Toata aceasta operatiune s-a desfasurat pe ritmurile piesei "Suna periculos" a trupei ASIA, iar Radu Mazare a executat cateva miscari de dans inainte de a lipi afisele respective.
"Pana termina Basescu mandatul, o sa umplu tot panoul asta de taxari. Bani, taxat, adica, daune morale plus costurile de proces, avocat, si altele", a explicat Mazare.
Pe panoul din spatele sau mai sunt trecute si alte institutii, printre care Parchetul, SRI, Curtea de Conturi, STS, DIICOT.
"Am decizia de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei prin care domnii de la ANI trebuie sa-mi plateasca 5.000 de lei daune morale si cheltuielile de judecata. (...) Inalta Curte de Casatie si Justitie confirma decizia data de catre Curtea de Apel Galati din care as vrea sa va citesc o fraza, sa vedeti ce spun judecatorii din Galati despre tara lui Basescu. <incompatibilitate. Toate acestea sunt de natura a-i cauza reclamantului disconfortul de a se sti cercetat si verificat intr-o maniera ce sugereaza mai degraba patima si reacredinta decat impartialitate si obiectivitate>>. Rusine, Basescule ! Rusine ! Sa spuna judecatorii asa ceva despre institutiile de haituire pe care le-ai creat in Romania", a afirmat Mazare.
El a mai spus ca dupa ce PSD va ajunge la putere va cere noilor directori ai acestor institutii ca acesti bani sa fie platiti de catre cei care au executat ordinele.
In iunie 2010, Curtea de Apel Galati a decis ca ANI sa ii plateasca lui Radu Mazare 5.000 de lei daune morale si 2.380 de lei cheltuieli de judecata, in procesul in care primarul Constantei a contestat concluziile unui raport al ANI privind o situatie de incompatibilitate. Sentinta a fost atacata cu recurs, care s-a judecat la instanta suprema.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Observaţia fetiţei
Horoscop
Caricatura zilei
Mica publicitate
Şeful SRI Alba Iulia, reţinut de procurori pentru sprijinirea unui grup infracţional
Încurajez folosirea pistolului de către poliţişti
Scufundarea cadavrului lui Osama bin Laden în mare, contrară tradiţiei
Comandoul a avut misiunea să-l ucidă, nu să-l captureze pe Osama bin Laden
USL – pudra căzută de pe Crin
Ioan Rotundu
O victorie, o înfrângere, o neprezentare, 6 puncte din 9 pentru echipele din zona Flămânzi
Reţeaua de gaze naturale din Flămânzi, încă un pas spre concretizare
„Micii” jandarmi în practică la Botoşani
Mihai Aniţulesei – prima victimă a USL Botoşani
Otrava strecurată de Crin Antonescu în sânul USL Botoşani lucrează
Concurs interjudeţean de matematică găzduit la Botoşani
Finanţare tot mai complicată pentru Ambulanţa
Unde au dispărut 30 de primari şi prefectul?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog