Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
426
De la 07 Ianuarie 2003
123144421
pnl

Răfuială la nivel regal

  • 26 October 2011, 23:00
Printul Paul a publicat, pe blog-ul sau, o scrisoare adresata Regelui Mihai, in care ii ureaza acestuia "La multi ani!" cu ocazia implinirii varstei de 90 de ani si comenteaza discursul sustinut cu acest prilej de Alteta Sa regala in Parlament:
"Ati folosit cuvinte mari si frumoase, unele asezate interesant, chiar poetic, altele cu talc, in niste fraze care ar trebui sa ramana in memoria acestui popor. Insa, inainte de orice, din sumele anilor pe care v-ati grabit sa-i socotiti si in care spuneti ca ati servit natiunea romana, trebuie sa scadem cei 50 de ani de comunism in care nu ati facut nimic pentru acest popor, in afara de a le transmite un Craciun Fericit sau un Paste fericit!", scrie Printul Paul.
Autointitulat "Printul Paul de Romania", Paul este nepotul nelegitim al Regelui Carol al II-lea - este fiul lui Carol Mircea Grigore de Hohhenzollern (fiu nelegitim al lui Carol al II-lea si fratele vitreg al Regelui Mihai). Carol Mircea Grigore de Hohhenzollern a murit in anul 2006, dupa ce a incercat mult timp sa obtina recunoasterea statutului sau regal. El a obtinut permisiunea de a purta titlul de Hohhenzollern, dar nu si recunoasterea descendentei regale.
Paul de Romania este si finul presedintelui Traian Basescu, seful statului botezandu-i acestuia fiul, in anul 2010.
"Datorita radacinilor germane de Hohenzollerni, familia noastra este cunoscuta si respectata peste tot in lume pentru sinceritatea, corectitudinea, dedicarea, loialitatea, demnitatea si generozitatea membrilor sai. Am curajul sa declar, cu tristete si regret, ca realitatea pe care o traim noi astazi nu se datoreaza eforturilor si implicarii familiei regale!
Se datoreaza acelor copii despre care spuneti ca le-am imprumutat tara si carora trebuie sa le-o inapoiem mai buna si mai frumoasa, mai corecta, mai demna si mai respectata. O familie regala apasata de un trecut nu foarte onorabil si incercuita de sacali politici, care nu vor decat sa va foloseasca in interes de partid, nu are cum sa convinga un popor, care si asa o duce greu, ca ea este un ", mai scrie Printul Paul.
"Asa cum a fost si momentul abdicarii, incercarea de a mistifica istoria Romaniei prin schimbarea intr-un mod total ilegal, a Constitutiei Regale intr-o Republica, in ceea ce priveste legea salica, probabil datorita lacomiei unor membrii ai familiei, care nu au sange regal, dar au interese proprii, nu are cum sa aduca simpatia si respectul unei natiuni.
In numele tatalui meu, fratele dumneavoastra mai mare, pe care l-ati recunoscut in toate tarile din lume unde ati avut de recuperat averea pe care v-a lasat-o bunicul meu, MS Regele Carol al II-lea, mai putin in Romania, pentru ca asa v-au dictat cei pe care i-ati servit timp de 84 de ani, si in numele fiului meu, Printul Carol Ferdinand, va cer ca acum, in al 90-lea ceas, sa ne aratati ce inseamna demnitatea, curajul, loialitatea si modestia recunoscand si respectand adevarul istoric din care si dumneavoastra faceti parte, insa nu asa cum acest popor minunat ar fi meritat. Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!", incheie Paul.
AgenţIa de presă HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Caricatura zilei
Bancul zilei: Nedumerirea secretarei
Reţeta zilei: Budincă de grişă de puss în supă
“Intâlnire de Halloween”
Aeronava 787 Dreamliner a efectuat prima cursă comercială
unul dintre pasageri a platit 34.000 de dolari pe un bilet
Primele detalii despre bugetul 2012
creştere economică de 2%, îngheţarea pensiilor şi salariilor în primele şase luni
Cine este cel care s-a interpus între mâna întinsă de Ion Iliescu şi Regele Mihai
Campioana Dominique Moceanu mândria Românilor din SUA
Taxă pe indiferenţă
Ioan Rotundu
Bătălie între doi concurenţi la şefia Camerei Agricole
Sindicatele din Învăţământ ridică din nou problema salariilor
Şefa IŞJ Botoşani are probleme cu automatele de cafea
Botoşănenii sunt solicitaţi să muncească în Danemarca, Malta şi Belgia
Au început lucrările la noua groapă de gunoi
Rectificare pentru reparaţii străzi şi termoficare
Botoşani: Confuzia din capul Cătălinei Lupaşcu
reşedintele Ţâbuleac şi „Drumul credinţei”
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog