Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12119
De la 07 Ianuarie 2003
122872186

Raluca Pruna, despre atacul lui Tariceanu la adresa noului ministru de Interne:

  • Faptul ca Dragos Tudorache a fost facut 'un nimeni' este absolut josnic. Cred ca orice roman care n-a facut o cariera politica este pentru domnul Tariceanu un nimeni, ceea ce e grav
  • 11 September 2016, 23:00
Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat in emisiunea "In fata ta", difuzata duminica de Digi24, ca atacurile presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, la adresa noului ministru al Afacerilor Interne, Dragos Tudorache, sunt "absolut josnice" , aratand "respectul unui om politic - care cred ca e in politica din 1990 - fata de un cetatean roman".
"Faptul de a fi fost facut 'un nimeni' de catre cineva care a avut inalte functii in statul roman, cred ca este absolut josnic. Dincolo de cariera pe care Dragos Tudorache o are - si Dragos Tudorache nu are nevoie de apararile mele -, cred ca este o replica josnica. Si cred ca este o replica care arata respectul unui om politic - care cred ca e in politica din 1990 - fata de un cetatean roman. Daca Dragos Tudorache e tratat asa - cand Dragos Tudorache are un nume -, deci ca persoana e tratat asa, eu indraznesc sa cred ca orice roman care are un nume si care n-a facut o cariera politica si nu s-a invartit in cercurile aerate ale politicii romanesti este pentru domnul Tariceanu un nimeni. Ceea ce e grav", a declarat Raluca Pruna.
Amintim ca presedintele Senatului si liderul ALDE Calin Popescu-Tariceanu a spus despre noul ministru de Interne, Dragos Tudorache, ca este un nimeni, de care nu a auzit, comentand de asemenea ca guvernul "devinde tot mai putin tehnocrat si tot mai mult politic".
"Pentru mine este un nimeni. Despre un nimeni, nu comentez nimic. Nu am auzit de el, nu stiu de unde este, de unde vine. Am auzit ca a lucrat pe la Bruxelles, nu este o persoana cunoscuta. Nu ma surprinde numirea pentru ca, din ce am citit prin presa, am inteles ca face parte din categoria talibanilor din Guvernul condus de domnul Ciolos. Avand in vedere si optiunile politicile ale unora din membrii Cabinetului - am inteles ca Paslaru si am inteles ca mai este inca unul care au deja optiuni politice - numirea de la Ministerul de Interne se inscrie in aceeasi linie si Guvernul asa zis tehnocrat devine pe zi ce trece tot mai putin tehnocrat si tot mai mult politic" a declarat Tariceanu.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 12.09.2016
Bancul zilei: Precauţia blondei
Traian Băsescu, anunţ APOCALIPTIC: 'Rusia a spus STOP! Riscăm RĂZBOI'
Cum se prepară cea mai bună slănină afumată,
după metoda de succes a unui renumit maestru culinar român
Lumea lu' Rotundu: Transalpina
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 10.09.2016
Pompierii dorohoieni: 165 de ani în slujba comunităţii
Liviu Dragnea despre votul senatorilor PSD in cazul imunitatii lui Gabriel Oprea:
Sa se uite cu mare atentie pe documente. Nu exista o linie de la partid
Presedintele Frantei, Francois Hollande, in vizita de stat in Romania marti, 13 septembrie
Ciuturile nu mai scot din fântână nămol,
Iar prefectul Nechifor stă mototol!
Ioan Rotundu
Tupeu de senator, nevastă de şofer
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog