Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5624
De la 07 Ianuarie 2003
122891273

Raluca Pruna, intrebata cum poate opri initiativele politicienilor impotriva justitiei:

  • Cu mijloace legale: sustinand proiectele legislative necesare si denuntand public ca ministru derapajele
  • 26 May 2016, 23:00
Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a afirmat, joi, in cadrul unei sesiuni Q&A pe pagina sa oficiala de Facebook, raspunzand unei intrebari pe tema "initiativelor politicienilor impotriva justitiei", ca "Nu le pot opri decat cu mijloace legale: mergand in Parlament sa sustinand proiectele legislative necesare si denuntand public ca ministru derapajele. Dumneavoastra, cei multi, puteti face mai mult".
Raluca Pruna a fost intrebata de un alt fan al paginii de ce nu cere "drept la replica televiziunilor care deformeaza realitati despre munca dumneavoastra", ea raspunzand ca "avut o abordare nu prea inspirata. Am crezut ca intr-un mandat scurt e mai important sa fac decat sa apar la TV. Aveti dreptate, trebuie sa explic mai bine si voi aparea mai des."
"Va multumesc foarte mult pentru acest Q&A. Vor mai urma si altele pentru ca sustinerea, sugestiile, criticile dumneavoastra sunt esentiale pentru cineva care este in slujba cetatii (ministru inseamna slujitor). Fara sustinere publica nici un ministru nu poate reusi", a scris Raluca Pruna, la finalul sesiunii Q&A.
Agentia de stiri HotNews Politist din Iasi trimis in judecata dupa ce a injurat si lovit doua fetite Un politist din municipiului Iasi a fost trimis in judecata de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi, fiind acuzat ca, in timp ce conducea la sectia de Politie doua fete, de 11, respectiv 12 ani, le-a injurat si le-a lovit in zona fetei, informeaza Mediafax.
Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi au dispus, in urma cu o saptamana, trimiterea in judecata a politistului Andrei Scafaru, acuzat de purtare abuziva.
Conform sursei citate, in seara zilei de 4 august 2015, politistul din Iasi a preluat doua persoane vatamate minore - A.I.D. (12 ani) si S.C. (11 ani) - pentru a le conduce la sectie.
"Le-a coborat din autospeciala in care se aflau, le-a injurat si le-a lovit succesiv in zona fetei. Leziunile astfel provocate persoanelor vatamate au necesitat 2-3 zile, si respectiv 1-2 zile de ingrijiri medicale", se arata in comunicatul citat.
Dosarul a fost trimis Tribunalului Iasi.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 27.05.2016
Bancul zilei: Arta de a vinde orice
Raluca Pruna despre modificarea Codului Penal:
Singura informatie pe care o poate primi procurorul este daca cineva are un cont
CCR: Ordonanta care permite organizarea referendumului local la aceeasi data cu alegerile locale este neconstitutionala
Barilul Brent depaseste pragul simbolic de 50 de dolari, pentru prima oara din noiembrie
Declaratiii halucinante lansate de fosta sotie a lui Dan Condrea:
Fostul sot era cu siguranta ofiter SIE, a fost filat de SIE si CIA/ Proba
Vladimir Putin afirma ca UE "are nevoie de Rusia pentru a avea o pozitie solida in noua realitate internationala"
Vandalizare ronduri de flori
Stigmatul de „judeţ roşu”
Ioan Rotundu
Botoşani: Un ţepuitor la „Casa albastr㔠a Păltinişului
Ioan Rotundu
Mitoc: Adevăruri mistificate din nevoi electorale
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog