Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Sport
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Mondene
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6423
De la 07 Ianuarie 2003
123116822
pnl

Reacția Gabrielei Firea, după ce a fost huiduită pe Arena Națională:

  • De dimineață aparatul soroșist de propagandă a demarat acțiunea: compromiterea evenimentului
  • 11 June 2018, 23:00
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat luni seară, pe Facebook, față de momentul petrecut la ceremonia dedicată Simonei Halep de pe Arena Națională, când a fost huiduită copios de cei aproximativ 20.000 de spectatori din tribune, ea susținând că huiduielile au venit din partea unor "echipe de cetățeni cu venin care au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenți".
Simona Halep a prezentat luni seară trofeul cucerit la Roland Garros, în cadrul unei ceremonii la Arena Naţională. În deschiderea ceremoniei, primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a venit cu eșarfa tricoloră pe piept, i-a oferit Simonei Halep cheia orașului și a încercat un mic discurs, dar a fost huiduită copios de cei peste 20.000 de oameni din tribune, care au scandat apoi numele Simonei.
Postarea Gabrielei Firea:
"Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, spune o vorba veche din popor! In mai putin de 24 de ore, Primaria Capitalei a organizat un eveniment de tinuta, pe Arena Nationala, in cadrul caruia marea noastra campioana Simona Halep sa poata prezenta fanilor trofeul. A fost o mobilizare uriasa! S-a lucrat frenetic minut de minut. De dimineata, insa, aparatul sorosist de propaganda, prin organele sale tributare de presa, a demarat actiunea: compromiterea evenimentului. Cu tot felul de stiri false si comentarii rautacioase. Nu a contat ca umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat ca, seara, martori au fost si copii, la un festival al urii si dezbinarii.
Cand am declarat-o Cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti, multi au strambat din nas. Si au comentat negativ. Acum, daca nu o primeam asa cum merita, ar fi spus ca sunt aroganta si ca nu imi fac datoria de primar general. In toate capitalele civilizate ale lumii, marii campioni sunt intampinati cu entuziasm de cetateni si sunt recompensati prin intermediul autoritatilor de la acel moment : ministru, primar, presedinte de federatie etc. Nu exista o alta cale civilizata prin care sa ne aratam respectul fata de valorile noastre. Repet, daca nu organizam nimic si nu ofeream Cheia Orasului intr-un cadru festiv, aveam sa fiu certata ca sunt nepasatoare. Daca mi-am facut datoria de roman si primar, nici asa nu a fost bine... pentru unii.
Echipe de cetateni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenti, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep. De dragul ei si din respect pentru performanta sa uriasa, puteau lasa o jumatate de ora ura la poarta Arenei Nationale. Acolo este despre sport, respect, valori, performanta. Nu despre cati bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucurestiul intr-un oras sub asediu. Slava Domnului ca cei mai multi sunt oameni civilizati, democrati, cu respectul fiecaruia de a avea dreptul sa nu fie de acord cu celalalt. In rest, si maine este o zi! Si maine e o zi de munca! Si maine ne vom bucura ca apare soarele, ca suntem sanatosi, ca putem avea credinta si ca putem ierta. Ai castigat, continua! Ai pierdut, continua!"
ntia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Guvernul spune una, adevărul este altul.
Cine cumpără titlurile de stat Tezaur dedicate populației va rămâne cu banii blocați 5 ani
O delegație restrânsă de bancheri au discutat cu viceguvernatorul Liviu Voinea
noile limite ale gradului de îndatorare la credite. De la 1 iulie acesta ar putea fi de 50% la creditele imobiliare în lei și 25% la cele de consum
Bancul zilei: Cu substrat
Horoscop zilnic 12.06.2018
TexteTăriceanu nu exclude o OUG pentru Codurile Penale.
„Avem instrumente legale la îndemână pe care, în situații extreme, le putem folosi”
Amendamentele la Codul Administrativ pot constitui un motiv de suspendare a plăților
din Programului Operațional Capacitate Administrativă (553,19 mil euro)
Singurii care au mai rămas la țară, în afară de cei bătrâni, sunt cei pe care i-ați văzut alaltăieri în autobuze
Ce șanse are Victor Ponta în bătălia cu Liviu Dragnea?
Ponta: Asistăm la instalarea unei dictaturi populare / Eu am reușit să-l țin pe Dragnea unde îi era locul, șeful baronilor
CSM a cerut Inspecției Judiciare să verifice dacă declarațiile lui Dragnea afectează independența Justiției
Ce spusese liderul PSD: ”Sper să nu fie niciun procuror care să riște atât de mult ca să dea curs la această demență”
Ambasadorul rus, victima unui hoț de buzunare.
Kuzmin a rămas fără portofel în Piața Mare din Sibiu - surse
Loază politică, un pic de respect pentru adevăr poţi să ai?
Ioan Rotundu
Cum judecătorul l-a jumulit de avere pe marinarul Neculai Bejuşcă
Ioan Rotundu
Simona Halep a revenit în țară, după victoria de la Roland Garros:
"Cel mai frumos moment al carierei şi al vieţii mele - când s-a cântat imnul României"
Ponta încurcă socotelile PNL:
\ „Azi, nu e nicio șansă să treacă moțiunea de cenzură și nici nu o vom vota”
Codul administrativ, adoptat de Senat
Pensii speciale pentru primar, deciziile ce țin de administrarea patrimoniului local se iau cu votul a jumătate plus unu din consilieri
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog