Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10081
De la 07 Ianuarie 2003
122870148

Realitatea TV si Antena l-au făcut preşedinte pe Geoană

  • pentru 11 ore iar pe Băsescu pentru 5 ani
  • 10 December 2009, 23:00
Faptul ca romanii din tara s-au dus la culcare duminica seara (ora Romaniei) avandu-l ca presedinte ales pe Mircea Geoana iar cand s-au trezit l-au avut pe Traian Basescu, se datoreaza numai voturilor diasporei, adica exact acelea pe care toti candidatii (mai putin Traian Basescu) nu mizau deloc, ba chiar aveau curajul sa le numeasca neimportante.
Ba mai mult, acestia se tachinau cu declaratii de genul: "mergem oriunde la tara si scoatem din doua trei comune mai mult decat in toata diaspora". Ei bine, stimati candidati iata ca ati fost la tara, v-ati luat voturile mult dorite insa se pare ca acestea nu v-au fost de-ajuns pentru a compensa cat ati pierdut in diaspora!
Felicitari stimabili "unionisti", plini de declaratii ametitoare iesite din tonomatul campaniei PSD conduse de Hrebenciuc! Felicitari pentru ca ati ignorat parerea romanilor din afara tarii, care - indiferent de ce declara in mod neconstitutional si cu dispret puscariabilul Adrian Nastase, suntem tot romani si avem drepturi depline de a participa la vot si a ne exprima alegerea si nu doar dreptul de a trimite bani acasa, mai multi chiar decat toti investitorii straini pusi impreuna!
Felicitari stimabili "unionisti" PSD-isti ca v-ati facut de ras si istoria va consemna faptele si gesturile dumneavoastra stangace! Felicitari si dvs. domnule Antonescu pentru rapiditatea cu care v-ati aruncat in bratele prea iubitului fiu al generalului Geoana (acel general ce pana sa-i fie impuscati sefii avea grija de ei si aceasta-i era misiunea suprema).
Felicitari si cele mai sincere ganduri de apreciere, domnilor Vantu si Voiculescu ca ati facut posibil ca prin televiziunile dumneavoastra, facute sau cumparate pe bani furati (fie din fondurile a peste 300 de mii de pensionari, fie din milioane de carton cu asocieri bancare alde Bancorex), romanii din diaspora sa realizeze cu adevarat faptul ca Traian Basescu avea dreptate cand ne spunea tuturor romanilor ca sunteti niste mincinosi si manipulati oamenii prin mass media ce o tratati ca pe o masinarie de spalat creieri.
Ei bine, cred ca trebuie sa stiti ca datorita atitudinii dumneavoastra si pentru ravna super zeloasa ca a unor limbrici (adica cum as putea sa-i numesc altfel dupa ce ei insisi au fost aceia care si-au ales caile pe care sa umble) pe care-i platiti, au ales sa apara pe ecran pentru a minti poporul roman de-a lungul ultimelor luni, cred ca poporul roman a ales un alt presedinte decat ati dorit. Felicitari pentru modul in care ati lucrat si pentru prostiile pe care le-ati debitat! Felicitari ca v-ati batut joc in cel mai josnic mod posibil de candidatul Basescu, in timp ce acesta era in pozitia cea mai inalta de demnitar, ridicandu-l in schimb pe candidatul Geoana mai sus decat Mesia.
Felicitari ca n-ati tinut cont de adevar si prin minciunile dumneavoastra si nota fortata lipsita de respect ne-ati trezit la adevarata realitate si ne-ati facut sa renuntam la ideea ca votul nostru nu conteaza, ne-ati ambitionat si ne-ati provocat sa votam si apoi sa vedem daca n-o fi totusi o interventie divina prin care si noi sa fim luati in seama macar acum dupa mai bine de juma' de secol de abandon.
Stimati prestigiosi jurnalisti, televizari si macaragii ce-ati ales sa fiti in spatele sondajelor false publicate la ora 21 (ora Romaniei) de catre canalele Realitatea TV si Antena, va felicitam pentru modul fortat, distorsionat si grosolan prin care ati vrut sa descurajati diaspora romaneasca de a participa la vot tratand-o ca si cum nu conteaza, ca si cum nu ar mai putea face o diferenta. Ne-ati transmis un mesaj prin care se dorea tacerea noastra, pentru ca oricum nu aveam cum sa scoatem noi acea diferenta uriasa dintre cnadidati pe care cu atata euforism o anuntati.
Sincere felicitari pentru lipsa de calitati ale unui jurnalism autentic! Va multumim domnilor Vantu si Voiculescu, sincer, si din adancul inimilor noastre ca prin actiunile dvs. ne-ati ambitionat si ne-ati scos din case, ne-ati facut sa uitam ca traim in tari ale caror limba nu ne-a fost usor de invatat, ne-ati facut sa ne aducem aminte ca stangacii pe care dumneavoastra ii doriti la carma tarii sunt de fapt motivul pentru care noi ne-am rupt de familiile noastre, de prieteni si vecini pentru un trai mai bun care nu era posibil in tara unde ne-am nascut si pe care ati condus-o. Va multumim ca ne-ati trezit la realitate si ne-ati trimis la vot intr-un numar record. Va multumim ca ati facut ca votul nostru sa conteze mai mult ca oricand si sa fie de fapt factorul decisiv.
Ei bine, acum ca v-ati indeplinit misiunea (nu cea pe care v-ati propus-o, ci cea pe care Dumnezeu in Suveranitatea Lui a hotarat-o pentru Romania si pentru toti romanii), puteti sa va inchideti pravaliile si studiourile fabricante de minciuni si sa plecati din tara pentru ca e timpul ca increderea noastra in democratie si statul roman sa creasca si se apropie tot mai mult vremea sa ne intoarcem acasa!
Va multumim domnule Geoana pentru amabilitatea cu care ne-ati promis 25000 de euro fiecaruia la intoarcerea acasa, insa stim ca nu-i aveati si n-am vrut sa va indatoram pe dumneavoastra sau poporul roman, asa ca noi romanii din diaspora l-am votat covarsitor pe Basescu pentru ca nu ne-a promis bani ci numai faptul ca va continua lupta cu oligarhii si mogulii presei, ca va infunda pe toti santagiii in puscarie alaturi de regizorul dumneavoastra sef, creierul bestial din spatele mineriadelor - Ion Ilici Iliescu. L-am ales pe Basescu pentru ca are curajul, demnitatea si taria sa stea in picioare in fata tuturor dupa ce mai toate partidele romanesti l-au improscat cu noroi si minciuni. V-ati tras singur la picioare cand v-ati inconjurat atat de vadit de moguli si ati facut orice alianta posibila si imposibila, chiar impotriva naturii. Domnule Geoana, diaspora v-a scutit acum de va face de ras si de minciuna in continuare oferindu-va oportunitatea de a va retrage din politica undeva la o catedra universitara de unde-i veti putea invata si pe altii ce sa nu mai faca!
Si sincer, domnule Geoana, dupa ce ati facut declaratiile stupefiante cu privire la voturile diasporei romanesti si dupa ce chiar si fostul dvs. sef Adrian Nastase ne-a uimit cu declaratiile sale de talie nazista, acum ne bucuram si mai tare de votul nostru, al diasporenilor romani, dar si de rezultatul final dupa ce v-am vazut gestul denigrator si insultator cu care ati defilat si v-ati afisat in ultimele doua zile acuzand diaspora romaneasca de fraude si solicitand invalidarea voturilor noastre.
Felicitari ca v-ati dat arama pe fata si ati aratat clar lumii intregi ca purtati frica diasporei, dovedind ca de-aceea i-ati stavilit dreptul de a participa liber in procesele electorale din ultimii 20 de ani. Dumneavoastra si ucenicii lui Ion Ilici Iliescu, ajutati de aliatii dumneavoastra din parteneriatul tacit dar vadit din guvernul Tariceanu ati avut toti acesti ani conducerea Ministerului Afacerilor Externe si ne-ati hotarat regulile de participare la vot limitandu-ne accesul la balotul de vot, ba pe un motiv, ba pe altul. Si totusi, exact unde ne-ati lovit, acolo va doare acum! Ne-ati dat in dreptul de-a vota iar acum prin aceste drepturi, desi mult stavilite, ne-am impus vointa si ne-am spus cuvantul. Va multumim ca ne-ati lamurit in final cine sunteti cu adevarat si ce hram purtati. Nici social, si nici democrat!
Ne-ati tratat ca si cum nu stim nimic, ca si cum suntem legati de realitate pentru ca nu traim in tara insa ati uitat ca familiile si prietenii ne sunt acolo si ne spun cu adanca dezamagire ce se intampla acasa, ei insisi fiind o sursa mult mai credibila si reala decat RealitateaTV sau Antena. Istoria va consemna aceste momente si faptul ca, indiferent de ce-si doreste inima mica, chiar foarte mica si rece, a neocomunistului Adrian Nastase, sau a expiratului Ion Ilici Iliescu, romanii din diaspora sunt tot romani la fel ca cei din tara si votul fiecaruia dintre noi este la fel de important ca oricare altul din cel mai mic sat al Romanei.
Steven V. Bonica - Redactor Sef, Romanian Tribune,SUA
Romanian Global News

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Florin Ţurcanu nu scapă de judecată
Protest anunţat în săptămâna Crăciunului
Sensul giratoriu la Dorohoi a calmat nervii şoferilor
Mandat de executare a închisorii pus în aplicare
Două morţi suspecte într-o singură zi
Blocul ruină, demolat şi transformat în piatră pentru drumuri
Program TELE'M Botoşani, vineri, 11 decembrie
Campania Geoană: Culisele internaţionale
Să vă fie ruşine!
PSD îi ia calul diasporei
Concert de colinde la biserica ortodoxă română din New Westminster
Zeci de mii de ţigarete confiscate la Mihăileni
Diminuarea lefurilor, aplicată diferenţiat în învăţământ
Salariaţii Laboratorului de analize îşi caută de lucru
Nu vrea înapoi şef, vrea doar banii pe salariu
Curiozitate sexuală
Gata cu vrajba!
Casca de protecţie
Horoscop
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog