În toamnă, personalul Direcţiei Fiscale va putea servi masa la locul de muncă şi asta pentru că atunci vor avea un restaurant, amenajat la ultimul etaj al sediului unic al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Botoşani.
"În următoarea perioadă se are în atenţie administrarea restaurantului de incintă. Urmează să vorbim cu cei de la sindicatul funcţionarilor publici să vedem ce e de făcut în continuare pentru că ei se vor ocupa de buna funcţionare a restaurantului. Probabil se va organiza şi o licitaţie, în urma căreia se va vedea firma de catering care se va ocupa de restaurant", a declarat Gheorghe Sorescu, director executiv în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Botoşani. Acesta e de părere că toate demersurile în acest sens se vor finaliza foarte curând, urmând ca orice angajat sau chiar vizitator să poată să beneficieze de serviciile restaurantului cel târziu în toamna acestui an.
"Preţurile vor fi accesibile, deoarece vom urmări ca adaosul comercial practicat să fie foarte mic astfel încât orice angajat să-şi poată permite să consume la acest restaurant. Se va putea servi masa, o cafea, băuturi răcoritoare, mai puţin alcool. Cei care cred că vor veni aici pentru bea o bere sau un rachiu se înşeală amarnic, acestea se servesc la crâşmă, nu aici", a menţionat Gheorghe Sorescu. (Carmen STANCIU)