Ingrediente: 1/2 bagheta sau 1 franzeluta mai mica, 300g sunca sau kaizer,200g branza, 2 oua, 2 linguri lapte, 1 rosie, 1 ardei mic, sare, piper, ulei.
Mod de preparare: Bagheta o taiem felii de 1 cm. Taiem si rosia felii subtiri, ardeiul si sunca la fel. Punem putin ulei intr-un castronel pe care ulterior il vom baga la cuptor. Puteti alege si o tava mai mica nu e obligatoriu sa fie de forma rotunda.
Asezam o feliuta de paine, una de sunca, una de rosie si una de ardei. Repetam pana obtinem o coronita.
Ouale le batem cu laptele, sare si putin piper. Adaugam 100g branza rasa si apoi turnam amestecul peste coronita. Radem si restul de branza deasupra si apoi coacem la 190g C timp de 10-15 min.
Servim!
Observatii: Puteti pune orice alte legume care va plac de exemplu feliute de ceapa.