Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13310
De la 07 Ianuarie 2003
122898959

Reţeta zilei: Orez aromat

  • 3 March 2015, 23:00
Ingrediente: 1 morcov, 1/2 catel usturoi, 250 g orez, ulei masline, sare/delikat, piper dupa gust.
Mod de preparare: Morcovul si usturoiul se toaca marunt. Se pun la calit intr o tigaie de teflon in ulei de masline. Se lasa la foc potrivit 10 min, dupa care se aduga orezul si o cana apa.
Se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Se lasa la foc potrivit si se adauga apa de fiecare data cand scade pana cand orezul este bine fiert si se dezlipeste usor din tigaie.
Este excelent simplu, ca si mancare de post, sau garnitura pentru fripturi.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: În oglindă
Horoscopul zilei
Nedumeriri crestine despre ora de religie
Prognoza meteo pana pe 15 martie
Fenomenul „Gheorghe Şincai”
Ioan Rotundu
Răzbunarea executorului judecătoresc Ionuţ Temneanu
Ioan Rotundu
Botoşani: Şi PSD Botoşani are „faliţii” săi profesional
Ioan Rotundu
Ce spunea Basescu despre denuntatorii lui Nastase si ce spune despre denuntatorii lui Udrea
Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, a fost retinut de procurorii DNA
Trei nume vehiculate pentru functia de procuror sef DIICOT
Cine i-ar putea lua locul Alinei Bica
Romania - ultima in UE la reciclarea gunoiului din orase
Bulgarii si ungurii, mult peste noi
Presa rusa il apara pe presedintele Putin in fata "campaniilor de defaimare" ale Occidentului
dupa asasinarea lui Boris Nemtov
Ion Iliescu, aniversat la Ateneul Roman
Ma simt bine mersi, ca de la trei ori 25
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog