Ingrediente: 750 grame piept de curcan, 3 căţei usturoi, 200 grame muştar, œ cub concentrat de pui, 1 lămâie, 300 grame smântână de gătit, pătrunjel, ulei, sare, piper.
Mod de preparare: Pieptul de curcan se usucă cu prosoape absorbante, apoi se presară cu sare, piper şi coajă de lămâie. Într-o tigaie se pun 2 linguri de ulei şi se rumeneşte pieptul de curcan condimentat.
Bucăţile de carne se scot şi se adaugă usturoiul tăiat feliuţe subţiri, până se auresc, se adaugă supa de pui, smântâna de gătit, zeama de lămâie. Când începe să fiarbă, se pun în sos bucăţile de carne şi se fierbe acoperit la foc mic, timp de 45 de minute, completând cu supă, dacă sosul scade prea tare.
La final, se adaugă muştarul şi se mai lasă pe foc 5 minute. Se serveşte alături de garnitură de orez şi salată de pătrunjel.