Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14800
De la 07 Ianuarie 2003
122874867

Reţeta zilei: Şuncă de Westfalia (crudă)

  • 24 December 2015, 23:00
Şunca este o bucată de carne de porc împănată cu grăsime. Se lasă cu şoriciul atunci când se pregăteşte. Iei bucăţile de şuncă cele mai frumoase, le freci bine cu sare, silitră şi coriandru, le pui să stea la loc răcoros în vas acoperit cel puţin 10 zile.
Le întorci la 3-4 zile pentru a se săra uniform. Le scoţi, le înşiri pe un băţ gros pe care-l pui la afumătoare (în pod sau peste o groapă). Le întorci din când în când şi le afumi timp de 7-8 zile.
Şunca de Westfalia este şunca servită crudă, astfel pregătită, tăiată felii subţiri, cu muştar sau usturoi.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 25.12.2015
Bancul zilei: În dialog cu Dumnezeu
Botoşani: Spiritul Crăciunului din copilărie
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog