Mod de preparare: Acesta mincare este foarte consistenta datorita ingredientelor de mai sus, sper sa va fie pe plac.
Luam o oala de 7-8 litri si adaugam :Copanul,osul si coasta se desareaza inainte., morcovul razuit , spalat si tait in rondele groase, telina si ea spalata si taiata in 2-oua, apa si lasam sa fiarba cca 1 0ra la foc mic.
Intre timp curatam pastaile de ate ,le taiem in bucatele mici si le spalam,lasam deoparte. Taiem rondele cirnatii. Scurgem nautul de zeama pe care o are in borcan si lasam la scurs. Dovleacul il curatam si pe el de coaja si il taiem in bucati mai groase. La fel si cartoful si il lasam in apa pentru a nu se face negru.
Dupa ce a fiert mincarea , se adauga pastaile si cirnatii, lasam sa mai fiarba 20 de minute, apoi adaugam: dovleacul, orezul, cartoful si lasam sa fiarba inca 15-20 de minute. Taiem marunt firele de menta si le punem in mincare.
Se serveste in felul urmator: carnea se scoate intr-o farfurie si supa se serveste in alta farfurie si fiecare mesean isi adauga carne dupa plac. Se poate servi si cu o salata.
Pofta buna!