Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8901
De la 07 Ianuarie 2003
123132472
pnl

Retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei, discutata de conducerea PNL

  • Mai multe sedinte, programate pentru miercuri
  • 19 April 2016, 23:00
In cursul serii de marti au existat tot multe informatii referitoare la o iminenta retragere a lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei, au declarat pentru HotNews.ro surse din PNL.
22.05: De la sediul PNL din Aleea Modrogan a plecat si Alina Gorghiu, fara sa faca declaratii jurnalistilor.
21:50 La aceasta ora la sediul PNL mai este doar Alina Gorghiu si consilierii ei. O decizie in privita candidaturii lui Marian Munteanu este asteptata la sedinta Biroului Permanent National programata pentru miercuri.
21:40 Nu mai exista in acest moment vreo indoiala ca liberalii sunt impartiti in doua tabere, pro si contra Marian Munteanu, ca despre eventuala retragere s-a discutat in aceasta seara, dar nu s-a ajuns la o decizie.
21:05 Vasile Blaga a plecat de la sediul PNL. Cand a fost intrebat daca se discuta despre retragerea lui Marian Munteanu, acesta a raspuns: "Discutam maine"
20:25 Principalele televiziuni de stiri, Digi24, Antena 3 si B1, au intrat in regim de breaking news despre disputele din PNL in jurul unei eventuale retrageri a lui Marian Munteanu, in timp ce Realtiatea TV, care l-a promovat intens, nu a difuzat pana la aceasta ora nicio informatie despre acest subiect.
20:43 Marian Munteanu a anuntat si el, pe Facebook, ca a cesionat toate actiunile pe care le detine in societati comerciale.
Iata mesajul sau: "Dragi prieteni,
Astazi am decis si initiat cesionarea tuturor partilor sociale pe care le detin in societati comerciale.
Doresc ca activitatile mele politice sa nu aiba efecte asupra activitatilor pe care aceste entitati le dezvolta sau asupra unor oameni care nu sunt implicati politic. Din acelasi motiv am initiat retragerea mea din unele organizatii neguvernamentale. Marian Munteanu"
20:40 O conferinta comuna de presa a copresedintilor Alina Gorghiu si Vasile Blaga este anuntata pentru miercuri seara, potrivit unor surse din PNL
20:35 In sedinta PNL, care este in derulare, Teodor Atanasiu discuta despre ce strategie de campanie trebuie aplicata pentru candidatura lui Marian Munteanu
20:32 Surse: Mircuri, la ora 15, sedinta de strategie legata de Bucuresti, la care este anuntata participarea lui Gorghiu, Blaga si Predoiu
20:25 Teodor Atanasiu, intrebat daca Marian Munteanu s-a retras din cursa pentru Primarie: "Azi Marian Munteanu s-a retras din consiliile de administratie din ONG-urile in care facea parte si a cesionat actiunile pe care le avea la anumite firme. De alte retrageri nu stiu insa urmeaza o sedinta cu liderii partidului la celalalt sediu, din Modrogan".
De notat ca Atanasiu este cel care l-a propus pe Marian Muntea si urma sa se ocupe de campania lui.
Atanasiu a mai precizat ca "nu i-a cerut nimeni retragerea" lui Marian Munteanu.
-----
Mai multe semne au anuntat aceasta posibila retragere, incepand cu delimitarea presedintelui Klaus Iohannis si continuand cu delimitarea propriilor candidati de sector, Ovidiu Raetchi si Razvan Mironescu.
Surse din PNL au declarat pentru HotNews.ro ca o serie de actiuni electorale programate pentru sfarsitul saptamanii in tara, si la care ar fi urmat sa participe copresedintii Alina Gorghiu si Vasile Blaga, au fost anulate.
Eduard Hellvig, directorul SRI, a declarat intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei ca nu il cunoaste pe Marian Munteanu si ca nu a avut nici o legatura cu candidatura acestuia din partea PNL la Primaria Bucuresti.
Intrebat "deci nu aveti nicio legatura cu candidatura lui Marian Munteanu?", Hellvig a spus: "Nu, categoric, nici macar nu il cunosc".
In jurul orei 19:50, Marian Munteanu a fost vazut plecand intr-o masina din sediul din Modrogan 1.
Conducerea PNL Bucuresti s-a reunit in sedinta, marti seara, pentru a discuta situatia candidaturilor din Bucuresti, iar candidatii la primariile de sectoare au fost de asemenea convocati, urmand ca intalnirea sa aiba loc in jurul ore 20:00, dupa incheierea sedintei PNL Bucuresti, potrivit Mediafax. La aceasta ultima sedinta era anuntata si participarea lui Marian Munteanu.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Bărbatul idiot
Reţeta zilei: Drob de miel
Horoscopul zilei de 20.04.2016
Un senator acuza BNR ca e "stat in stat":
Parlamentul sa poata demite Consiliul de Administratie al Bancii
Marian Munteanu: Acum sapte-opt luni m-a cautat un senator liberal si am mers la Cotroceni pentru o intalnire cu Iohannis
Ministerul pentru Consultare Publica: 81 de institutii nu au implementat deloc memorandumul privind transparenta in administratie
Hipermarketurile, obligate sa comercializeze produse locale si regionale in proportie de minim 51%
Ministrul Agriculturii: "Este foarte important sa incurajam prezenta produselor romanesti in magazine"
Klaus Iohannis va returna "imediat" chiria incasata pentru casa din Sibiu pierduta in justitie, incepand cu data deciziei definitive
Războiul sondajelor a ajuns şi la Darabani
Botoşani: Uimitoarele matrapazlâcuri ale baronului PSD de Văculeşti
Ioan Rotundu
Consiliul Judeţean Botoşani – Comunicat de presă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog