Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Social
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9065
De la 07 Ianuarie 2003
122894714

Românii i-au transmis premierului Benjamin Netanyahu să îl țină pe Liviu Dragnea în Israel,

  • pentru că liderul PSD ”face rău românilor și României”
  • 29 April 2018, 23:00
Zeci de români au comentat la filmulețul postat pe Facebook de premierul Israelului Benjamin Netanyahu în care acesta apare dând mână cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, în timpul vizitei liderului PSD și a premierului Viorica Dăncilă în republica din Orientul Mijlociu. Românii i-au transmis premierului israelian să nu-l mai lase să plece pe Liviu Dragnea, pentru că ”face rău românilor și României”, dar și mesaje precum ”întâlnirea cu un politician român corupt care este atât de aproape de a fi condamnat cu închisoarea nu este o idee atât de bună pentru un politician ca dumneavoastră”.
”Dragă Netanyahu, te rog ține-l acolo, ia-l de nevastă, fă ce vrei cu el, dar nu-l mai lăsa să plece. Face rău românilor și României”, a scris un român.
De asemenea, un alt mesaj arată în felul următor:
”Cel mai corupt om politic din România!!!
Întreabă-l cum de Teleorman este cea mai săracă regiune din România?!...întrebă-l cum de s-a îmbogățit dintr-un salariu de bugetar...?! Întreabă-l de ce își acaparează toate instituțiile statului...?!.. Întreabă-l de ce distruge statul de drept în Romania?!?!”
Într-un alt comentariu, un român îi atrage atenţia premierului israelian că tocmai a cunoscut "unul dintre cei mai corupţi politicieni din România”. "Felicitări, domnule Netanyahu! Tocmai ai cunoscut cel mai dispreţuit politician şi unul dintre cei mai corupţi politicieni din România din ultimii 25 de ani. Este cunoscut drept un hoţ pe-aici, aşa că verifică-ţi buzunarele. Este şi un foarte bun mincinos, deci eu nu aş conta foarte mult pe ce spune (...)”, scrie un cititor din România.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Deghizare cu mesaj
Horoscopul zilei de 30.04.2018
Domnilor de la PSD, noi obişnuim să ne spălăm, voi nu?
Ioan Rotundu
Minivacanţă cu aromă de fecale oferită de PSD
Ioan Rotundu
Nu e prim-ministru, este metresa lui Dragnea care face ţara de râs
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 27.04.2018
Prognoza pe urmatoarele 3 luni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog