Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Editorial
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8528
De la 07 Ianuarie 2003
123132099
pnl

Satul facturilor uriase la curent,

  • unde oamenii n-au nici macar masini de spalat. "Am dat 12 milioane, ca doar e scris"
  • 29 February 2016, 23:00
Caz revoltator in judetul Neamt. O bunica de 74 de ani cu o pensie de doar 40 de lei trebuie sa plateasca aproape 3500 de lei la lumina, desi in casa are un bec, un televizor si un frigider.
Bunica Ioana din satul Damuc a inghetat cand a vazut factura de lumina: 3458 de lei pentru 3 luni. “Am 40 de lei pensie de unde a facut barbatul armata si mai am de handicap 20 de lei. Daca imi vinde casa ori mi-o ia ori rapa aici am o bucata de teren, dar altfel nu am de unde sa dau."
Disperata, batrana a cerut sprijinul agentului care a descoperit ca si alti batrani din sat au primit in trecut facturi enorme insa dupa ce au facut reclamatii, le-au fost reduse costurile.
Ioana Scurtu : “Noi am dat 12 milioane ca doar e scris. Ne-a venit 23 de milioane si am facut recurs. A grait baiatul nostru la Targu Mures si ne-a redus la jumatate. Avem 2 becuri. Am avut noi contorul nostru bun cumparat de noi, dar l-au luat si au adus altul."
Verginia Scurtu: "Nu am mai nimic - un televizor, un frigider si nici macar masina de spalat nu am. M-am pierdut pur si simplu. Nu am facut asa cheltuieli. Probabil a fost o mare greseala, s-a demonstrat."
Mihai Coserariu, agent de politie: "Eu din cate stiu cunosc cel putin 10 cazuri cu facturi imense la oameni care nu au alti consumatori decat obiectele casnice, un televizor si cateva becuri in gospodarie. Am discutat cu ei si o parte si-au rezolvat partial problemele. Un batran de 90 de ani caruia i-a venit o factura de 23 de milioane vechi chipurile si-a rezolvat problema achitand 12 milioane aproape in conditiile in care au un bec si un televizor."
In cazul bunicii Ioana reprezentantii companiei promit sa verifice contorul si sa lamureasca problema. Politistul a povestit cazul si pe Facebook unde s-au aratat deja oameni dornici sa o ajute pe batrana cu bani."Ma gandesc ca sunt oameni si pe Dumnezeu il au! Numai la el sper cate zile oi mai avea sa ma ajute sa trec prin toate!"
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Crunta răzbunare a soţiei înşelată
Reţeta zilei: Borş de peşte
Horoscopul zilei de 01.03.2016
Am platit integral cele 178 de milioane de euro prin mecanismul de plata instituit de Parlament
Blaga: "Nu sunt de acord cu scaderea pragului electoral. Cat sa fie, minus 3%?"
Tariceanu: Ministrul Justitiei a incalcat procedurile prin sustinerea lui Kovesi la sefia DNA
Rebelii sirieni au tras cu o racheta americana intr-un tanc T-90 rusesc
Decizie a conducerii Bisericii Ortodoxe:
Toti preotii si administratorii de bunuri bisericesti vor semna un Juramant sau Act de onestitate si fidelitate fata de Biserica
Legenda satului Frunza din vecinătatea Oroftianei
Zgonea catre locuitorii din Alba Iulia:
Singura dumneavoastra bucurie este ca va viziteaza cineva de Ziua Nationala. Reactia primarului Hava: Politica e politica, dar de aici pana la a fi nesimtit e mare distanta
Slujitorii Bisericii fură la greu din veniturile Patriarhiei
Ioan Rotundu
Portariuc a regizat un nou atac asupra lui Flutur
Ioan Rotundu
Mulţumim botoşăneni!
Botoşani: Premiu pentru „Excelenţă politică”. Care „excelenţă”?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog