Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Religie
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14727
De la 07 Ianuarie 2003
122900376
Sindromul Stockholm

Mugur Isarescu, numit de Vadim Tudor "membru (organ) in pantalonii grupului Bilderberg", il elogiaza pe "omul de cultura" pentru "inegalabilele lui pamflete"

  • si a depus o coroana de flori cu mesajul "somn lin"
  • 16 September 2015, 23:00
Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a adunat mai multi politicieni, afaceristi si demnitari la priveghiul "Tribunului", unul dintre ei fiind si Mugur Isarescu. Guvernatorul Bancii Nationale a depus o coroana de flori la biserica Sf. Gheorghe si l-a elogiat intr-un necrolog pe "omul de cultura" si "intelectualul public" pentru "inegalabilele luil pamflete". Isarescu a fost adeseori tinta calomniilor si injuraturilor lui Corneliu Vadim Tudor. Acesta l-a numit chiar in acest an "mare mason si "membru (organ) in pantalonii Grupului Bilderberg", intr-o postare pe Facebook.
Coroana depusa de Mugur Isarescu la capataiul "Tribunului", care se putea zari miercuri la intrarea in biserica Sfantul Gheorghe cel Nou, era inscriptionata cu mesajul "Somn lin". De altfel, guvernatorul Bancii Nationale a publicat un necrolog dedicat lui Corneliu Vadim Tudor in editia print de miercuri a ziarului Adevarul.
Isarescu il elogiaza pe Vadim, sustinand ca: "Fara el, viata cetatii noastre va fi mai saraca. A iubit Tara Romaneasca si istoria ei, a fost un om de cultura, un intelectual public si, mai cu seama, a imprimata aceste trasaturi ale personalitatii sale discursurilor politice, activitatii jurnalistice si inegalabilelor lui pamflete. I-am apreciat, cu deoesebire, preocuparea constanta pentru istoria Bancii Nationale.
L-a interesat personalitatea lui Eugeniu Carada, intemeietorul Bancii Nationale a Romaniei. A cercetat momentele de inceput ale bancii noastre centrale si a publicat in ziarul pe care il conducea Tricolorul, insemnari din epoca ale lui Constantin Bacalbasa despre locuinta guvernatorului Anton Carp, cu ferestrele catre strada ce poarta numele lui Carada, din vremea in care guvernatorii BNR erau obligati sa locuiasca in incinta institutiei. In plus, Corneliu Vadim Tudor a fost si un pasionat numismat. La plecarea lui din aceasta lume, fie ca Dumnezeu sa-i vegheze pacea vesnica. Familiei indoliate -condoleante".
Intr-o postare pe Facebook, in luna aprilie (vezi in Romania Libera captura foto a postarii) , Corneliu Vadim Tudor il descria astfel pe guvernatorul Bancii Nationale: "de cand e mare mason mare si membru (organ) in pantalonii Grupului Bilderberg, Mugur Isarescu se consideră f.f. important. Pur si simplu, el nu mai are dialog cu nimeni, nu da, nimanui, nr. de telefon si, in general, s-a inaltat la cer. Atat de sus, incat i se vede fundul, ca la maimute. Asa crede el ca impune autoritate? Haida-de, rade lumea de el".
Sindromul Stocckholm apare atunci cand victima incepe sa-si simpatizeze agresorul. A fost observat pentru prima data in anii '70, cazul unui jaf armat si luari de ostatici intr-o banca din Stockholm, cand victimele s-au atasat emotional de rapitori.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Noi pedepse pentru păcătoase
Horoscopul zilei de 17.09.2015
Reţeta zilei: Murături asortate, în saramură
Botoşani: Managerul Spitalului judeţean este suspectat de afaceri oneroase
fost comisar şef la Garda Financiară, Corneliu Mihai se comportă cu angajaţii precum cu comercianţii pe care-i controla
Informare meteo de canicula, de joi pana sambata
Sinuciderea demografica a Europei si solutia imigrantilor: ce spune un sef al Bancii Centrale Europene
Ambasadorul SUA la OSCE: Moscova ar putea sa deturneze protestele de la Chisinau
Patriarhia dezaproba actiunea “provocatoare” prin care 100 de cruci au fost puse pe terenul unde va fi ridicata moscheea
Preotul pensionat ce a participat va fi cercetat de Biserica
Victor Ponta sustine ca Romania nu are nevoie de niciun ban de la FMI si Comisia Europeana
insa va fi luata o decizie politica in privinta unui nou acord
Monica Iacob-Ridzi renunta la procesul in care cerea intreruperea executarii pedepsei
Andrei Rudeanu, ginerele lui Blaga, trimis in judecata pentru evaziune fiscala de 646.000 de euro
Ilie Sarbu nu indeplineste conditiile de numire la Curtea de Conturi
Parlamentul l-a numit consilier si vicepresedinte al Autoritatii de Audit cu incalcarea legii
Schema de personal de la Ministerul de Interne a fost suplimentata cu 6.400 de posturi
Marea rusine de la Bucuresti: ziua cand blatul PSD-PNL a fost evident
Cauciucuri de rezervă umplute cu ţigări de contrabandă
Klaus Iohannis, despre trimiterea in judecata a lui VictorPonta
Situatia e din ce in ce mai problematica pentru premier, pentru guvern si pentru PSD / Imaginea Romaniei are foarte mult de suferit
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog