Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Pamflet
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14120
De la 07 Ianuarie 2003
122874187

Sorin Grindeanu: Avem nevoie de stabilitate si predictibilitate.

  • Increderea acordata de romani la vot nu poate fi inselata cu noi schimbari, noi crize politice, eventual alte alegeri
  • 11 June 2017, 23:00
Premierul Sorin Grindeanu afirma duminica, intr-o postare pe Facebook, in contextul discutiilor despre posibile remanieri si a criticilor venite din interiorul PSD la adresa sa si a Guvernului, ca "Romania are astazi in fata mai multe oportunitati", dar ca, pentru a profita de ele, este "nevoie de stabilitate si predictibilitate". Potivit sefului Executivului, increderea acordata de alegatori la votul din decembrie 2016 "nu poate fi inselata cu noi schimbari, noi crize politice, eventual alte alegeri".
"Romania are astazi in fata mai multe oportunitati, care ne pot indrepta decisiv pe drumul progresului si prosperitatii. Dar pentru asta avem nevoie de stabilitate si predictibilitate. Votul din decembrie 2016 ne-a aratat ca si romanii vor acelasi lucru: un guvern cu larga sustinere parlamentara si stabil. Aceasta incredere pe care ne-au acordat-o romanii nu poate fi inselata cu noi schimbari, noi crize politice, eventual alte alegeri - intr-un cuvant INSTABILITATE", a scris premierul pe Facebook.
Prim-ministrul evidentiaza ca vizita presedintelui Klaus Iohannis in SUA "a relansat parteneriatul nostru strategic", iar intalnirile pe care el insusi le-a avut in Israel, Austria, Franta si Croatia, precum si contactele cu oficiali UE, "tot acest efort merge in aceeasi directie: sa aratam ca Romania este capabila sa-si respecte promisiunile, ca investitorii pot avea incredere in noi".
"Depinde de noi sa aratam ca suntem o natiune unita si determinata sa mearga pe drumul cel bun. Cred ca dialogul intre Presedintia Romaniei, Senat, Camera Deputatilor si Guvern este important", spune Grindeanu.
"Ca romani, avem in fata aceste oportunitati. Doar trebuie sa avem suficienta maturitate politica si viziune sa si profitam de ele. De aceea, Romania are nevoie de stabilitate si predictibilitate!", a conchis premierul.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul silei: Răsturnare de situaţie
Laude reciproce între ministrul impostor şi plagiatorul Nechifor
Ioan Rotundu
Marşul triumfal al ministrului Daia în drum spre satul Sârbi
Ioan Rotundu
Începutul sfârşitului pentru Ionică Nechifor
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu: Dramă de familie
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 9.06.2017
Horoscopul zilei de 12..66.2017
Varianta primarului Flutur despre parcarea de la Mănăstirea Popăuţi
Ioan Rotundu
Dragnea, serie de ironii la adresa lui Grindeanu:
"Nu am experienta politica a domnului premier/ Cand pleci la Paris trebuie sa te asiguri ca nu ai uitat nimic din bagaj/ Se mai intampla in lume odata la o suta de ani sa se mai schimbe si guvernele"
Ce cistiga Romania dupa vizita lui Iohannis la Trump
Exit poll: PSD pierde Primaria din Targu Jiu, o premiera in ultimii 17 ani.
Candidatul PNL Marcel Romanescu, invingator
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog