Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sport
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1475
De la 07 Ianuarie 2003
123197778
pnl

Sport.ro lansează ofensiva de toamnă

  • meciurile din UEFA Champions League vor putea fi urmărite în direct
  • 4 September 2007, 23:00
Cel mai puternic canal de sport din România trece la grila de toamnă. Fotbal de cinci stele, handbal intern şi internaţional, atletism de înaltă clasă şi multe alte sporturi îşi vor găsi un loc de cinste în programul săptămânal al Sport.ro.
UEFA Champions League: visul tuturor cluburilor de fotbal din Europa. Zeci de milioane de euro în premii, miliarde de telespectatori, stadioane arhipline şi meciuri care continuă să încânte ochii tuturor suporterilor. Chivu, Ronaldinho, Lampard, Rădoi sau Dică pot fi văzuţi în meciuri transmise în direct sau în premieră pe tot parcursul sezonului. Nici Cupa UEFA nu este neglijată, cu transmisii în direct ale unora dintre cele mai captivante partide ale sezonului. Bayern Munchen şi Tottenham se anunţă candidatele cu cele mai mari şanse, dar Rapid şi Dinamo doresc să arate că reuşitele echipelor româneşti din ultimii ani nu sunt întâmplătoare.
Cea mai veche competiţie fotbalistică din lume, Cupa Angliei, revine şi ea la Sport.ro, cu cele mai tari echipe din Anglia: Manchester United, Liverpool şi Chelsea principale favorite la câştigarea unui nou trofeu. Cupa Ligii Angliei se prezintă şi ea la start, cu confruntări pe muchie de cuţit între granzii fotbalului britanic.
Cand spui handbal de calitate, spui Sport.ro. Liga naţională este doar începutul; cupele europene, în frunte cu Liga Campionilor, sunt ţinte viabile pentru Oltchim Rm. Vîlcea sau Rulmentul Braşov, echipe obişnuite cu marea performanţă. Meciurile decisive vor fi în direct şi în exclusivitate pe cea mai tare staţie de sport din ţară.
Golden League, cea mai importantă reuniune de atletism din lume, are fiecare etapă pe Sport.ro, cu marea finală de la Berlin programată pe 16 septembrie.
„Boxbuster” a devenit sinonim cu boxul de rasă, cel mai tare canal de sport din România oferind săptămânal iubitorilor acestui sport cele mai tari lupte. Nume ca Klitschko, Mayweather, De La Hoya, Valuev au sunt puncte de atracţie în grila postului.
Galele de wrestling, Smackdown, RAW şi TNA, care au înnebunit o generaţie întreagă, îşi continuă turul de forţă, cu înfruntări care mai de care mai spectaculoase între John Cena, Batista, Khali, Undertaker sau Umaga. Întregul univers nebun al wrestlingului se regăseşte în fiecare săptămână a grilei de toamnă, atât prin galele extravagante, cât şi prin emisiunea special㠄Vedetele”. Aceasta din urmă descoase de secrete toate personalităţile fenomenului, cu detalii variind de la pasiunile din copilărie până la marile rivalităţi.
Ştirile Sport.ro rămân un element definitoriu a noii grile, cu ediţii la 18:00 şi 21:30, în compania gazdelor Daiana Anghel şi Daniel Niţoiu. SPECIAL Sport.ro îşi păstrează ora tradiţională, 22:00, cu “Dl. Special” Vali Moraru, dar şi cu Ioana Cosma şi Costin Ştucan.
Căldurile insuportabile s-au dus, dar atmosfera incendiara se mută pe tv: Sport.ro lansează ofensiva de toamnă, dovedind încă o dată că este “Noul Sport Naţional” !

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Sorescu a fost investit prefect
Comunicat de presă
UEFA Champions League promite o toamnă-spectacol la Pro TV
Calculatoare subvenţionate cu 200 de euro
Peste 200 de catedre au rămas vacante
Peste 86% dintre elevi vor învăţa în şcoli autorizate sanitar
A murit la sânul mamei
Tânăr îngropat în lut de viu
Mersul pe bicicletă, un sport periculos
Maşină a Poliţiei Rutiere avariată de un biciclist
Sorescu a slobozit porumbelul păcii
Rotaţia cadrelor de la PCR a devenit principiul mobilităţii în activitate la PNL
este baza legală care a stat la schimbarea din funcţie a prefectului Roman
Prefectul îşi începe ziua de lucru cu un dialog la IŞJ
Botoşănenii au ales gândind pe termen scurt
Ghiorghiţă s-a supărat pe popularii de la Balada
Conţac vrea să facă lumină în Programul Samtid
Comunicat de presă
Comunicat de pres㠖 piaţa europeană a forţei de muncă pentru români
Horoscop
Glumă macabră
În Asigurări nu vreţi să lucraţi?
Program TELE’M Botoşani, miercuri, 5 septembrie
Geoană spune una, Hrebenciuc alta pune la cale
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog