Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14086
De la 07 Ianuarie 2003
122899735

Sute de familii ajunse bătaia de joc a liberalei Cătălina Lupașcu

  • 26 September 2011, 23:00
Peste 400 de familii din Parcul Tineretului rămân din nou fără apă caldă din cauza modului în care vicepreședintele Consiliului Județean, Cătălina Lupașcu, înțelege să gestioneze relația cu operatorul de termoficare.
Ca președinte al asociației de proprietari nr. 6, aceasta refuză constant să semneze documentația de furnizare și convențiile de preluare a consumatorilor sistemului centralizat de către Modern Calor - astfel încât clienții societății să achite direct furnizorului serviciile de care beneficiază.
După ce, în urmă cu câteva zile reprezentanții asociației au solicitat reluarea furnizării apei calde, motivând nesemnarea documentației prin absența din zonă a președintelui, acum reprezentanții Modern Calor se confruntă cu același refuz.
Administratorul-contabil al asociației se eschivează chiar și de la transmiterea listelor de cheltuieli ale blocurilor de care se ocupă, tergiversând predarea în facturare individuală și încălcând hotărârea Consiliului Local în acest sens.
Pentru că asociația nr. 6 a acumulat și o datorie totală de circa 200.000 de lei, plătind în prezent factura aferentă lunii decembrie 2010, operatorul se vede obligat să sisteze din nou furnizarea apei calde.
Conducerea Modern Calor face un apel către președintele asociației, rugându-l să dea dovadă de înțelegere a legii și a necesităților minime de confort ale botoșănenilor din Parcul Tineretului, pe care îi reprezintă. Cu atât mai mult cu cât este și vicepreședinte al Consiliului Județean, Cătălina Lupașcu este rugată să colaboreze pentru respectarea legii și să deblocheze cât mai repede situația apărută.
Datoria mare a asociației și lipsa unei baze contractuale face imposibilă livrarea energiei termice către una dintre cele mai aglomerate zone ale muncipiului Botoșani. Cele peste 400 de familii din asociația nr. 6 riscă să rămână și în frig, odată cu venirea sezonului rece.
Situația s-ar putea repeta și în asociațiile de proprietari 1, 15, 33 și 61, unde președinții dovedesc, din variate motive, aceeași lipsă de colaborare în a respecta cerințele legale. Discuțiile pentru preluarea în facturare individuală au început în octombrie anul trecut, toți ceilalți 65 de președinți de asociații respectând procedurile impuse de cadrul legal. (Comunicat)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Caricatura zilei
Reţeta zilei: Mâncare de miel
Bancul zilei: Tratament anticomputer
Botoşani: Nuntă mare-n şcoala satului
Comisia Europeană a aprobat finanţările pentru construcţia de autostradă Nădlac-Arad şi Orăştie-Sibiu
Banca Centrală Europeană, dată în judecată de un profesor german de drept
Cel puţin 10 parlamentari PNL şi PSD se gândesc să intre în UNPR
Noi tensiuni in USL, reprezentanţii PC au părăsit şedinţa
Scenarii menite să ne intoxice
Ioan Rotundu
Bilă neagră pentru angajații Primăriei Frumușica
USL-iştii caută ţapi ispăşitori în curtea PDL
Spaţii pentru cultură şi artă în Centrul Vechi
Buhăianu pare a fi obsedat de Oprişanu
Şantiere în paragină din lipsa fondurilor pentru finalizare
Video: Lumea lu' Rotundu - Pământul discordiei
IŞJ Botoşani a interzis educatoarelor să mai ceară bani de la părinţi
Botoşani: Cadrele medicale vor protesta la adresa USL
Chiar dacă ştiu de nota 2 sau 3, vor la catedră
„Gogoşica parfumat㔠miroase a sconcs
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog