Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13940
De la 07 Ianuarie 2003
122899589

Ţara în care nu merită să faci nimic pentru nimeni

  • 24 November 2009, 23:00
In circa doi ani de cand functioneaza Asociatia www.AsistentaPentruConsumatori.ro, acest ONG privat, finantat din banii mei si ai familiei mele, am ajutat peste 4877 de romani, am acordat asistenta cu avocati platiti de noi din munca noastra, am dat sfaturi, am facut publicitate in jurul fraudelor, am cerut autoritatilor sa se implice....Care a fost recunostinta primita de mine ?
- NIMENI niciodata nu a donat macar un leu pentru Asociatie; " mai bine dau cei 2 % la statul roman, decat sa il dau la voi" mi-a spus un director de firma in 2008. Care are un salariu de 3600 de euro pe luna. Care acum doua zile mi-a scris sa il ajut GRATUIT intr-o problema personala, si pe care cand l-am intrebat de ce nu a sustinut activitatea noastra de voluntariat mi-a raspuns " du-te in mortii matii" .
Da domnule FG am mesajul de la tine pe mail si cand vei citi aceste randuri sa te uiti in oglinda sa iti masori propria nemernicie.
- primesc zilnic injuraturi, scuipati virtuali si flegme de la IP-uri ale unor oameni care ne-au cerut si au obtinut ajutorul nostru in mod gratuit; de ce ma injura si scuipa acesti idioti , aceste Iude ? pur si simplu pentru ca vor sa isi bage in gura mea, ce au ei mai scump, doar din cauza optiunii mele politice; Eram bun de prost cand i-am ajutat pe banii mei, sunt acum un nemernic si o jigodie ....Le-am intins o mana de ajutor, si acum ma injunghie pe la spate;
- Nu am cerut de cand sunt in politic, nimanui nici un favor; nu am cerut nimic pentru mine, nu am incheiat nici un contract cu statul, am continuat sa ajut pe cei care imi cer ajutorul, pe BANII MEI si gratuit, insa nu primesc inapoi nici macar un dram de recunostinta; dimpotriva, ...
- prietenii pe care i-am ajutat in viata, aproape fara exceptie, m-au vandut la primul colt; ce? ne este rusine ca suntem niste patetici demni de mila ? ca suntem practic niste indivizi care nu merita nimic, dar absolut nimic ? persoane care stam cu mana intinsa, care cerem si pretindem ajutor de la altii, dar nu vrem sa oferim nimic ?
In plan politic sunt cumplit de dezamagit; La mine acasa in Saftica; Numai eu stiu cat m-am luptat pentru ca scoala din Saftica sa nu fie inchisa de inspectorul scolar pesedist din Ilfov. Care ma ameninta in sedinta de inspectorat ca el face ce vrea si joaca cum vrea vietile copiilor din Saftica care ar fi trebuit sa mearga 10 km pana la alta scoala.
Am rezolvat problema si nu am cerut nimic de la nimeni. In numele lui Dumnezeu, cum sa nu fiu dezamagit sa vad ca , la alegerile de duminica, locuitorii din Saftica, si-au dat voturile catre PSD ? Catre cei care au vrut sa le inchida scoala ? si pe care-i blamau ca vor sa le nenoroceasca copii ? este posibil asa ceva, sa avem o constiinta care sa paleasca in fata a 30-50 ron ? Mai merita sa faci ceva pentru cineva in aceasta tara ? Sau mai bine sa treci nepasator , ca sa eviti dezamagirile produse de caracterul infect al unora din semenii nostri ?
Senator PDSL – Iulian Urban

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Acţiunea 2012: un proiect european al naţiunii române
riscul împotmolirii în sistem
Traian Băsescu şi-a zdrobit contracandidaţii în Basarabia
Dorin Chirtoacă solicită mai multe secţii de votare pentru turul doi
2.888 este numărul alegătorilor din Grecia
Marketing marca Ioan Manolache
Ateneul Tătăraşi Iaşi pe scena Teatrului „Mihai Eminescu”
Crap cu legume la cuptor
Cele trei dorinţe ale poliţistului
Şapca lui Iliescu
Visul lui Putin
Horoscop
Program TELE'M Botoşani, miercuri, 25 noiembrie
Flutur îşi pregăteşte demisia
dar mai întâi curăţă partidul de balastul uman
Centralele achiziţionate de municipalitate îşi aşteaptă beneficiarii
În curând, botoşănenii din cartierul Tulbureni vor avea gaz metan
Criză, dar nu pentru drumari
Pedeliştii au dormit chefuiţi, iar pesediştii au lucrat pentru ei
Secretul puterii PSD
Ioan Rotundu
Medicii de familie vor să câştige pe seama gripei
În timp ce înregistrăm morţi, gripa a devenit secret de stat
Minivacanţa şcolară forţată va fi de fapt muncă patriotică
Numai vaccinarea ne va scăpa de gripă
Tradiţia de a se căsăpi între ei este respectată
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog