Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8012
De la 07 Ianuarie 2003
123131583
pnl

Terorism psihic şi cenzură informativă la şcoala din Mileanca

  • Ioan Rotundu
  • 17 September 2017, 23:00
Zilnic, primesc zeci de mesaje şi reclamaţii despre fel de fel de situaţii şi necazuri apărute în viaţa unor cetăţeni. Unele informaţii sunt de la prima vedere rău-voitoare, cu caracter de răzbunare şi denigrare asupra persoanei cu care reclamantul se află în conflict. Altele cuprind informaţii ce merită a fi aprofundate şi făcute public pentru că sunt de interes general şi acesta este rostul presei, să informeze publicul cititor cu problemele care le afectează viaţa de familie sau socială.
Desigur, există riscul ca informaţiile astfel primite să fie „înflorite”, fie pentru a le da mai multă credibilitate, fie din lipsa posibilităţii de exprimare a autorului. În astfel de situaţii legea consideră că dacă informaţia era de interes public, chiar şi cu anumite inexactităţi ea trebuie publică. Multe hoţii şi infracţiuni comise de politicieni sau şefi de instituţii locale şi centrale au fost descoperite în urma unor astfel de sesizări apărute în presă.
Redau mai jos o astfel de informaţie, primită pe pagina de Facebook a Jurnalului de la Costel Barda, un luptător cu corupţia care s-a instalat în comuna Mileanca şi judeţul Botoşani..
„Vă salut cu respect, domnule Ioan Rotundu! Am informaţii că în urma articolelor apărute în presă si abordării subiectului ''şcoala din Codreni'', în emisiunea Dvs., cadrele didactice de la şcolile, atât din Mileanca cât şi din Codreni, deja sunt ameninţate şi persecutate de către directoarea Azamfirei, în mod special cu interdicţie la postările mele, în grupul administrat de către mine sau în pagina mea proprie.
E jalnic ce se întâmplă acolo. Ea directoare, bărbat-său primar, medic veterinar, oamenii depind de ei şi le este frică. Nu ştiu ce soluţie să mai adopt. Felicitări pentru tot şi mulţumiri pentru ajutor! Cu respect, Costel Bardan.”

Domnule Bardan, cunosc bine familia Azamfirei şi de mulţi ani. Primele contacte cu această familie le-am avut prin anul 1996. Alexandru Azamfirei este un bun medic veterinar şi are un caracter de om onest. Problema pare a fi la soţia sa Daniela, o fire ambiţioasă şi dornică de putere. Resursele sale intelectuale sunt discutabile, dar ambiţia de mărire, de dominare a celor din jurul său, de a-i vedea umilindu-se în faţa ei sunt trăsături ale caracterului său ce-l readuc pe Dinu Păturică în actualitate.
Nu vă faceţi griji, astfel de caractere umane au avut totdeauna un sfârşit jalnic. Pe de altă parte, cei din Mileanca meritau să cunoască şi o astfel de faţetă a puterii locale. Majoritatea cetăţenilor comunei sunt nostalgici după perioada lui Ceauşescu. Au ce şi-au dorit: o Elenă!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Avocatul la dreapta judecată
Horoscopul zilei de 18.09.2017
Fostul presedinte georgian Mihail Saakashvili nu va fi arestat, nici extradat din Ucraina
Beneficiile neasteptate ale consumului de vin rosu
Iohannis participa de azi la sesiunea ONU de la New York.
Seful statului de va intalni cu secretarul general al ONU si cu sefi de stat si va participa la receptia oferita de Trump
Adevăratul conflict de la spitalul Colentina şi ce e de făcut
Anul trecut, un roman a cheltuit, in medie, 227 de lei pentru produse de ingrijire personala,
283 de lei pentru imbracaminte si 245 de lei pentru incaltaminte
Ministrul apararii pleaca in SUA.
Mihai Fifor se va intalni cu secretarul apararii, James Mattis, si cu reprezentanti ai marilor companii americane din domeniul apararii
Liderul PNL Giurgiu, Marin Anton, sustine ca Niculae Badalau, presedinte executiv PSD, l-a injurat si l-a batut la o nunta
Liberalul a depus o plangere la politie, dosarul va fi trimis la Parchetul General
Lumea lu Rimitirul vesel II
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 15.09.2017
Inotatorul Avram Iancu, care a parcurs Dunarea de la izvoare la varsare, a ajuns la destinatie
Mioara Roman, jefuita in propria casa.
Oana Roman: I-au cautat prin casa, i-au luat banii de pensie, dupa care s-au asezat la masa si au inceput sa bea si sa manance
Evenimentul "Biblioteca pentru Pop", anuntat pentru marti in Piata Victoriei din Capitala.
Participantii vor aduce cate o carte si vor cere demisia ministrului Educatiei
Preşedintele Macaleţi taxat de un român din Proboteşti – Ucraina
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog