Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Sănătate
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15288
De la 07 Ianuarie 2003
122900937

Ţigări în valoare de 7.000 lei confiscate la început de an

  • 5 January 2009, 23:00
În urma unor controale de rutină desfăşurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Botoşani la începutul acestui an, trei cetăţeni români au fost sancţionaţi cu amendă şi au fost ridicate în vederea confiscării, peste 1600 pachete de ţigări, destinate comercializării pe piaţa neagră, în valoare de aproximativ 7.000 lei. În ziua de 03.01.2009, în jurul orelor 12.30, un echipaj format din poliţişti de frontieră de la SPF Dorohoi a oprit în localitatea Pomârla pe cetăţenii români Stelică T., de 40 ani şi Dragoş R., de 30 de ani, care se deplasau cu un autovehicul spre localitatea Dorohoi.
În urma controlului, poliţiştii de frontieră au găsit în autovehicul 1544 pachete de ţigări, de provenienţă din Ucraina, fără documente de provenienţă, cetăţenii declarând că le-au achiziţionat de la diverşi cetăţeni din localitatea Racovăţ, urmând a le comercializa în bazarul din Dorohoi. Ţigările în valoare de 6176 lei au fost ridicate în vederea confiscării, ambii cetăţeni fiind sancţionaţi contravenţional cu câte 1000 lei. În data de 02.01.2009, în jurul orelor 18.00, la PTF Stânca s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul român Marta T., de 25 ani.
„La controlul efectuat de către poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorul vamal, au fost găsite 182 pachete de ţigări de provenienţă Republica Moldova, în valoare de aproximativ 800 lei, ascunse pe corp şi în bagajele personale ale acesteia. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5000 lei şi ţigările au fost ridicate în vederea confiscării”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJPF Botoşani, subinspector de Poliţie, Minodora Răcnea. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Mod de a-ţi calma nervii
Horoscop
Demolează în stil profesionist
Corina Jerca s-a adresat Asociatiei www.AsistentaPentruConsumatori.ro
cu aceasta sesizare :
Georgian depistat după ce a intrat ilegal în România
Au sărit pe geam şi au dat nas în nas cu poliţiştii
Pregătirile pentru Zilele Eminescu pe ultima sută de metri
Două dosare penale pentru artificii
Casele sinistraţilor botoşăneni vor fi finalizate după Bobotează
Apa Grup a fost luată pe nepregătite
S-au epuizat medicamentele, dar nu pentru cei în prag de moarte
Oprişanu nu renunţă la controalele de specialitate
Aparatura medicală nou adusă nu dă încredere
Probleme mari pentru fumători
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog