Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Umor
Gastronomie
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24218
De la 07 Ianuarie 2003
122884285

Topul prostiei

  • 15 March 2009, 23:00
LOCUL 5

=========
Un tip dă o spargere la un magazin. După ce a luat toţi banii, hoţul a văzut o sticlă de Scotch pe un raft şi i-a cerut vânzătorului s-o bage şi pe aceasta în pungă. Vânzătorul a refuzat, motivând că nu crede că hoţul are vârsta legală pentru a-i putea da alcool. Hoţul a insistat că are vârsta, însă vânzătorul a replicat că de fiecare dată că nu-l crede fără dovezi. Drept urmare hoţul a scos permisul auto şi i l-a arătat vânzătorului pentru a-şi dovedi vârsta. Tipul a studiat bine actul, după care a recunoscut că nu are dreptate şi i-a dat hoţului sticla.

După ce hoţul a părăsit magazinul, vânzătorul a sunat la poliţie şi le-a dat acestora numele şi adresa din permis. Hoţul a fost arestat în două ore.

LOCUL 4

=========
Un automobilist a fost prins de un radar care i-a înregistrat viteza şi i-a fotografiat şi maşina. A primit apoi prin poştă o amendă de 40$ şi o fotografie a maşinii. În loc să plătească, automobilistul a trimis la poliţie o poză cu 40$. Câteva zile mai târziu, a primit o scrisoare de la poliţie care conţinea o alta fotografie, de data aceasta fiind fotografiată o pereche de cătuşe.

Şoferul nostru a achitat imediat amenda.

LOCUL 3

=========
Este o poveste adevărată din San Francisco: Un bărbat care vroia să jefuiască Bank of America a intrat într-o sucursală şi a scris pe o foaie de depozit: "Acesta este un jaf armat. Pune toţi banii în această pungă". În timp ce aştepta la coadă pentru a da biletul discret funcţionarului, s-a gândit că cineva l-ar fi putut vedea în timp ce scria biletul si ar fi putut anunţa poliţia. Drept urmare, a ieşit din banca şi a intrat în sucursala băncii Wells Fargo de peste drum. După ce a ajuns la ghişeu, i-a dat nota funcţionarului, care i-a răspuns ca nu poate da curs cererii deoarece mesajul este scris pe un bilet al Bank of America, şi că trebuie ori să scrie mesajul pe un bilet Wells Fargo ori să se întoarcă la Bank of America. Dezarmat, tipul a zis doar "OK" şi a plecat.

A fost arestat câteva minute mai târziu, în timp ce stătea la coadă în sucursala Bank of America.

LOCUL 2

==========
La începutul acestui an, câţiva angajaţi ai firmei Boeing s-au hotărât să fure o barcă de salvare pneumatică de la un Boeing 747. Au reuşit să o scoată din avion şi să o aducă acasă. La puţin timp după aceea, au plecat într-o excursie pe râu. Nu a trecut mult şi au observat un elicopter al Pazei de Coastă care survola împrejurimile. Se pare că semnalul radio de urgenţă încorporat în astfel de bărci a pornit automat atunci când s-a umflat...

Nu mai este nevoie să menţionăm că respectivii nu mai lucrează la Boeing.

LOCUL 1

=========
Un student la medicină care efectua practica într-un centru de toxicologie povesteşte cum că a fost sunat la un moment dat de o doamnă foarte panicată care i-a spus că şi-a surprins fiica mâncând furnici. Studentul a liniştit-o, spunându-i că furnicile totuşi nu sunt toxice şi că nu este nevoie să o aducă pe fetiţă la spital.

Calmata, doamna i-a mai povestit că oricum luase măsuri, şi că-i dăduse copilului otravă pentru furnici, pentru a omorî insectele pe care aceasta le înghiţise deja.

A fost momentul în care studentul i-a spus s-o aducă imediat la spital...

SI MARELE PREMIU:

=================
Ştire la radio: un pasionat de bungee-jumping a sărit de la 30 m cu o coardă elastică de 60 m


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Mâncare de urzici
Românul şi singurătatea
SC Locativa are de recuperat bani de la morţi
Cu ochii pe slujbaşii Primăriei!
Organele de ordine au dat iama în comercianţi
Oameni noi, planuri noi
Nu vor să răspundă la provocări!
Minorii botoşăneni fură pe capete!
Iubirea!
Plan la angajat şomeri
Bolnavii în stare critică nu vor mai fi purtaţi de la un spital la altul
Pensionarea femeilor, amânată cu trei ani
Un pas spre eliminarea birocraţiei
Azi se decide soarta sporurilor profesorilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog