Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7867
De la 07 Ianuarie 2003
122867934

Tribunalul Olt s-a pronunţat încă o dată pentru eliberarea lui Bercea Mondial.

  • 20 December 2011, 23:00
Tribunalul Olt a admis, marti, cererea lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, de eliberare din arest preventiv si inlocuirea acestei masuri cu masura preventiva a obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu fara incuviintarea instantei, a anuntat judecatorul Gheorghe Biolan, purtatorul de cuvant al instantei, transmite Agerpres. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, procurorul Adrian Aspra, a anuntat ca decizia magistratilor Tribunalului Olt va fi atacata cu recurs.
Recursul va fi judecat de Curtea de Apel Craiova si numai in cazul in care aceasta instanta respinge recursul procurorilor din Olt Sandu Anghel va fi eliberat din arest si masura arestarii preventive va fi inlocuita cu interdictia de a parasi localitatea.
Tribunalul Olt a decis marti, pentru a patra oara, inlocuirea masurii arestarii preventive a lui Bercea Mondial cu aceea a obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu - municipiul Slatina, motivarea deciziei magistratilor urmand a fi facuta in cursul zilei de miercuri.
In lunile august, septembrie si noiembrie, Tribunalul Olt a mai admis cererea lui Sandu Anghel de inlocuire a arestarii preventive cu masura obligarii de a nu parasi localitatea, insa procurorii au facut recurs de fiecare data, care a si fost admis de Curtea de Apel Craiova.
Sandu Anghel a fost arestat pe 20 februarie, intr-un dosar in care este cercetat pentru tentativa de omor, dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, Ionut Anghel, zis Mercedes, care in urma incidentului a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova.
Bercea Mondial a cerut, in repetate randuri, sa fie eliberat sub control judiciar, pe motive de boala, insa solicitarea i-a fost respinsa.
El mai este cercetat, in prezent, in alte sase dosare penale, iar membrii familiei sale au fost cercetati de politistii din judetul Olt, in ultimii cinci ani, in aproximativ 120 de dosare penale.
In perioada in care Bercea s-a aflat in arest, unul dintre imobilele sale din municipiul Slatina, construit ilegal si detinut in documente de una din rudele sale, a fost demolat de Primaria Slatina. Pe rolul Tribunalului Olt mai este un proces in care Sandu Anghel este parte intr-un dosar de evaziune fiscala in care Bercea a achitat la primul termen prejudiciul.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Emil Boc: Va exista furtună economică în Europa şi in 2012
România este mult mai bine pregătită să facă faţă
Deputaţii care au votat la două mâini riscă interzicerea participării la lucrări pentru o zi
Aura Vasile s-a înscris în UNPR, o reînscriere în PSD se ia în calcul după un an
Fosila unui dinozaur uriaş, descoperită în Antarctica
Victor Ponta este cel mai vulnerabil dintre liderii actuali
Informatizare pe bani europeni la Spitalul TBC Botoşani
ITM Botoşani verifică materialele pirotehnice
Cum poţi deveni profesor în doar câteva luni
Sindicatul Impact Botoşani a ajuns în faţa celor de la CEDO
Reţeta zilei: Cum se face tremura
Femeile PDL-iste au adus un zâmbet pe chipul copiilor săraci
Lipsa anvelopelor de iarnă şi viteza, un cocktail ucigător
Botoşani: Poliţist din Ştefăneşti reţinut pentru omor
Mai au de aşteptat până să intre în ANL-urile Cişmea
Botoşani: Ministrul Udrea învins de primarul Flutur
ONCOSUPORT Iași oferă gratuit servicii de consiliere profesională
ntru persoanele diagnosticate cu cancer
Horoscop
Bancul zilei: Chirurgul şi mecanicul
Caricatura zilei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog