Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
63
De la 07 Ianuarie 2003
123144058
pnl

Trump neaga posibile legaturi cu Rusia in campania electorala,

  • precizand ca vorbeste pentru el personal / "Nu. Alta intrebare", a raspuns el cand a fost intrebat daca a cerut inchiderea investigatiei
  • 19 May 2017, 23:00
Donald Trump a negat orice legatura cu Rusia in campania pentru alegerile de anul trecut, dar a spus joi ca vorbeste doar “pentru el”, lasand deschisa pentru prima data posibilitatea ca unii din echipa sa sa fi fost implicati, scrie Guardian.
Presedintele american a sustinut ca este tinta “celei mai mari vanatori de vrajitoare” din istoria politica a SUA si ca aceasta campanie impotriva sa divizeaza tara.
Intrebat despre decizia Departamentului de Justitie privind numirea unui procuror special, Robert Muller, pentru a investiga presupusele contacte dintre echipa sa de campanie si Rusia, Trump a parut sa-si schimbe pozitia fata de anterioarele dezmintiri totale.
"Respect decizia, dar totul a fost o vanatoare de vrajitoare. N-a existat nicio interferenta - in cazul meu si al echipei mele - dar voi putea sa spun tot timpul sigur in cazul meu si al rusilor - zero”, a declarat el intr-o conferinta comuna cu presedintele columbian Juan Manuel Santos.
Agitata presedintie a lui Trump - care a dus la unele comparatii cu Richard Nixon si Watergate - a ajuns in faza in care in conferinta de presa a fost intrebat direct, in fata unui sef de stat strain, daca isi aminteste sa fi facut ceva "care ar putea genera acuzatii penale in aceste anchete sau o punere sub acuzare prezidentiala".
"Cred ca este absolut ridicol. Toata lumea crede acest lucru”, a raspuns Trump.
Muller preia o ancheta privind legaturi intre tabara lui Trump si Rusia de la fostul director FBI James Comey, concediat brusc pe 9 mai de presedinte.
Se preconizeaza ca atentia va fi indreptata asupra primului consilier pentru securitate nationala a lui Trump, Michael Flynn, concediat si el, dar si asupra fostului sef de campanie, Paul Manafort si catre alti doi fosti consilieri, Carter Page si Roger Stone.
Toti au negat ca au avut legatura cu incercarile Rusiei de a influenta alegerile. Intrebat daca i-a cerut lui Comey sa inchida investigatia lui Flynn, Trump a replicat repede: “Nu. Nu. Urmatoarea intrebare”.
Agentia de stiri HotNews Numarul cazurilor de holera din Yemen ar putea ajunge la 300.000 in sase luni Organizatia Mondiala a Sanatatii estimeaza ca numarul cazurilor de holera din Yemen ar putea creste la 300.000, relateaza Reuters.
"Trebuie sa ne asteptam ca am putea avea 200.000-250.000 de cazuri peste sase luni, pe langa celelalte 50.000 de cazuri pe care le-am inregistrat deja", a spus Nevia Zagaria, reprezentantul Organizatiei Mondiale a Sanatatii in Yemen.
"Puteti intelege ca, cu acest numar, pretul pe care il vom plati in termeni de vieti va fi extrem, extrem de ridicat", a continuat acesta.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptăminii
Bancul zilei: Privilegiu de-a fi măgar
Horoscopul zilei de 20.05.2017
Salarii majorate la ANAF in Legea salarizarii.
Functionar ANAF: Mi-e rusine cu salariul pe care il am
Lege pentru abdicarea lui Akihito.
Acesta va fi primul imparat nipon care renunta din ultimii 200 de ani
Iohannis: In educatie traim mai multe crize simultan
Dragnea: De anul viitor, impozitul pe salariile medicilor va fi zero, indiferent de salariu
Marea Britanie iese din UE, dar are nevoie de mai multi imigranti
pentru a evita o catastrofa economica
Presa-n gura lu Rotundu: Emisiunea din 19.05.2017
Sebastian Ghita a cerut sa nu fie extradat in Romania, invocand ca este persecutat politic
Sa cante trompetele!
Dragnea, schimbare de discurs privind vaccinarea obligatorie:
"Eu, daca as avea copii mici, i-as vaccina. Daca din punct de vedere al securitatii sanatatii se impune obligativitatea, nu ma voi opune"
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog