Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14859
De la 07 Ianuarie 2003
122900508

Turcan: PSD a aprobat decontarea cheltuielilor de cazare si transport pentru toti cei care vin la comisia de ancheta;

  • pe banii cetatenilor se perinda tot felul de oameni care inventeaza lucruri trasnite
  • 13 June 2017, 23:00
Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan a declarat marti ca membrii PSD din conducerea celor doua camere ale Parlamentului au aprobat, "intr-un dispret total", decontarea cheltuielilor de transport si de cazare a tuturor celor invitati la comisia parlamentara de ancheta privind alegerile din 2009, acuzand faptul ca social-democratii vor sa "distraga atentia opiniei publice cu o comisie de ancheta fara niciun sens pe banii cetateanului roman."
"Dupa ce ca isi sapa propriul guvern, PSD nu se dezminte nici in Camera deputatilor si senat. Am constatat ca au propus si votat prelungirea termenului de depunere a raportului celebrei comisii de ancheta. Vor sa mentina mascarada si sa mai distraga atentia opiniei publice pe un subiect fals" a afirmat Turcan, dupa sedinta conducerii parlamentului.
"In plus, au mai aprobat, tot intr-un dispret total, si decontarea cheltuielilor de transport si de cazare a tuturor celor invitati la aceasta comisie. Asadar show-ul continua. E perioada vacantei parlamentare, ori de cate ori va intampina o problema serioasa, PSD va distrage atentia opiniei publice cu o comisie de ancheta fara niciun sens pe banii cetateanului roman. Nu este suficient ca se cheltuie in mod nejustificat raportat la eficienta atatia bani cu activitatea multor parlamentari mai trebuie ca pe banii cetatenilor sa se perinde tot felul de oameni care inventeaza lucruri trasnite" a spus deputatul PNL.
"Ne intrebam daca in campania electorala PSD a spus ca va cheltui bani publici pentru a invita la o comisie care satisface obsesiile domnului Dragnea oameni care nu au nicio legatura cu ceea ce ii preocupa cu adevarat pe oameni" a mai completat Turcan.
Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului au decis marti prelungirea cu inca 60 de zile a termenului de depunere a raportului pentru comisia de ancheta parlamentara care vizeaza turul al doilea al alegerilor prezidentiale din 2009 si si decontarea cheltuielilor pentru cei care nu si le permit.
"Birourile permanente au fost de acord cu prelungirea programului comisiei de anchetă şi cu suportarea cheltuielilor pentru unele dintre persoanele invitate care nu îşi pot permite financiar drumul şi cazarea când sunt invitaţi la comisie. A fost o cerere oficială, am înţeles că atunci când a fost audiat unul dintre invitaţi a spus că nu are bani, că s-au găsit soluţii, s-a făcut o chetă. Ca să nu ne mai trezim cu astfel de situaţii, pentru oameni cum e domnul Berceanu sau alţii, se pot deconta cheltuielile în condiţiile în care o persoană invitată spune că nu îşi poate permite cheltuielile. Activitatea comisiei a fost prelungită cu 60 de zile", a spus Claudiu Manda, vicepresedintele Senatului, la finalul şedinţei Birourilor permanente reunite.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Firmele care incadreaza stagiari sau ucenici vor primi subventii majorate: 250-300 euro de persoana
Primaria Lupeni, o afacere de familie:
Dupa ce au fost primari tatal si fiul cel mare, a venit randul fiului cel mic
TE Serviciile secrete din R. Moldova cred ca cei cinci diplomati rusi expulzati luna trecuta erau acoperiti GRU.
Acestia ar fi recrutat gagauzi care sa lupte in estul Ucrainei
Cine sunt singurii ministri care au trecut de evaluarea PSD/Dragnea.
Olguta Vasilescu: Stiu ca am trecut-o, nu am avut niciun fel de emotii
Dragnea i-a cerut demisia lui Grindeanu de cel putin doua ori: sambata si luni.
De ce a refuzat Grindeanu
Proiect esential pentru mii de patroni si angajati:
Guvernul vrea sa reglementeze posibilitatea de a lucra legal de acasa cu contract de munca
Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil Magureanu si Miron Cozma, trimisi in judecata in dosarul Mineriada,
la 27 de ani de la sangeroasele evenimente din Bucuresti
Bancul zilei: Mătuşa Tamara în variantă americană
Horoscopul zilei de 14..66.2017
Viclenia şi fariseismul stareţului Ioan Harpa 2
- convorbire înregistrată în biserica Mănăstirii Popăuţi
Îngerul păzitor din USAMV Iaşi care-l apără pe plagiatorul Ionică Nechifor
Ioan Rotundu
Încep operațiunile de dezinsecție în municipiul Botoșani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog