Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16194
De la 07 Ianuarie 2003
122876261

Un deputat PNL propune ca pierderile suferite de firme prin intarzierea oamenilor la serviciu sa fie suportate de Primaria Bucuresti

  • 11 January 2017, 23:00
Deputatul PNL Florin Roman critica modul in care primarul Capitalei Gabriela Firea a facut deszapezirea orasului si propune ca "pierderile suferite de societatile comerciale prin intarzierea oamenilor la serviciu sa fie suportate de administratia Bucurestiului", potrivit unui comunicat transmis de PNL.
El critica si actiunea de scoatere a detinutilor pentru deszapezire, despre care spune ca este "un spectacol grotesc", "o solidaritate de tip comunist".
"Ceea ce se intampla astazi in Capitala este inadmisibil pentru un oras european care se respecta! Primarul general si primarii PSD ai sectoarelor bucurestene si-au batut joc de o intreaga metropola, si, mai grav, de milioane de oameni! Nu se poate ca intr-un municipiu de talia Bucurestiului, cu pretentii de civilizatie urbana europeana, sute de mii de oameni sa nu poata ajunge la timp la locurile de munca din cauza ignorantei edililor PSD!" afirma Roman, in comunicat.
"Firea ne propune un spectacol grotesc, in care detinutii dau mana si lopata cu politistii, pentru a scoate Bucurestiul din nameti! O solidaritate de tip comunist, un tip de pace sociala anormala intr-o democratie care se respecta! Eu o intreb pe doamna primar general unde sunt autoritatile cu atributii in inlaturarea efectelor unei ierni pana la urma banale?
Cine trebuie sa se ocupe de adunarea zapezii de pe strazi si trotuare? Probabil ca Firea s-ar fi asteptat ca oamenii sa nu mai mearga la serviciu si sa lucreze la eliberarea arterelor de circulatie in locul celor care trebuie sa-si faca treaba!!! De altfel, imaginea unor bucuresteni mergand azi dimineata pe schiuri prin mijlocul orasului, care a facut deja inconjurul lumii, este relevanta pentru situatia reprobabila in care a fost aruncata Capitala de primarii PSD
"Ar fi interesant de realizat un calcul al pierderilor suferite astazi de societatile comerciale din Capitala, precum si de institutiile de stat, in urma intarzierii oamenilor la slujbe. Propun sa se faca un bilant general, iar toate aceste pierderi sa fie imputate primarului general si primarilor de sectoare care si-au batut joc de oameni, in ciuda avertizarilor meteorologilor", a mai spus el.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Drăguşeni: Abuzurile comise de generala Huncă ies la lumină
Horoscopul zilei de 12.01.2017
Bancul zilei: Sfaturi înţelepte
Ungaria intentioneaza sa restrictioneze drastic ONG-urile finantate de George Soros
Formularul 088 va fi eliminat in aceasta saptamana
Numarul firmelor inchise, mai mare decat numarul firmelor deschise
Constantin Sima, procuror detasat la Ministerul Justitiei, ar urma sa fie unul din cei patru secretari de stat
In calitate de presedinte al Asociatiei Procurorilor, s-a pronuntat pentru gratiere si amnistie
Dunarea a ajuns la cel mai mic debit din ultimii zece ani/Consumul de gaze si energie electrica a atins noi recorduri
Firme apropiate de PSD primesc contracte importante de deszapezire
New York Times declanseaza scandalul anului:
Rusia ar avea imagini video compromitatoare cu Trump facand sex cu prostitutate la Moscova in 2013. Posibil troc Trump - Putin privind Ucraina
Ambasada SUA felicita noul guvern,
dar avertizeaza ca "sustine ferm eforturile presedintelui Klaus Iohannis si ale institutiilor judiciare si de aplicare a legii"
Eliminarea formularului 088, invitatie la evaziune fiscala?
Formularul nascut greu, schimbat din mers pentru a satisface mediul de afaceri iar acum pe cale de a fi lepadat
Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu premierul Grindeanu:
Nu va fi deloc usor de construit un buget cu masurile deja aprobate si cu incadrarea in deficitul de 3%
Activitatile recente ale Rusiei merg impotriva intereselor americane
Nu vom fi probabil niciodata prieteni
Pe cine vrea ministrul Iordache pe post de secretar de stat la justitie.
Mariana Mot, “moasa” lui Judecator, unul din copiii lui Bercea Mondial
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog