Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14305
De la 07 Ianuarie 2003
122874372

Un nou termen in procesul intentat de Laura Codruta Kovesi postului de televiziune Antena 3

  • 11 September 2015, 23:00
Tribunalul Bucuresti judeca vineri un nou termen in procesul intentat de procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, postului de televiziune Antena 3, in legatura cu o serie de afirmatii la adresa ei facute in emisiunea ''Sinteza zilei'' din data de 19 iunie 2014, anunta Agerpres.
Pe 12 iunie, magistratii Tribunalului Bucuresti l-au audiat pe Valentin Selaru, judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie, martor propus de Laura Codruta Kovesi, si pe jurnalista Adina Anghelescu, martor din partea lui Razvan Savaliuc, in sala de judecata fiind prezenta si sefa DNA.
In iunie 2014, Laura Codruta Kovesi a dat in judecata Antena 3 si pe jurnalistii Mihai Gadea, Mugur Ciuvica, Bianca Nae, Radu Tudor si Razvan Savaliuc, reclamand faptul ca in emisiunea ''Sinteza zilei'' din data de 19 iunie a fost acuzata ca ar fi musamalizat ancheta in dosarul in care se efectuau cercetari fata de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, si Mircea Basescu.
La termenul de vineri, 11 septembrie, este programata audierea fostului procuror Eugen Iacobescu, cel care s-a ocupat de o parte din dosarele lui Bercea Mondial.
De asemenea, Laura Codruta Kovesi va trebui sa raspunda la 10 intrebari, in cadrul unui interogatoriu propus de avocatul postului de televiziune Antena 3.
In actiunea depusa in instanta, Kovesi le-a cerut judecatorilor sa oblige Antena 3 si pe jurnalistii Mihai Gadea, Mugur Ciuvica, Bianca Nae, Radu Tudor si Razvan Savaliuc sa plateasca in solidar suma de un milion de lei reprezentand prejudiciul creat, dar si cheltuielile de judecata.
Kovesi sustine ca in emisiunea difuzata de postul Antena 3 in data de 19 iunie 2014 au fost prezentate mai multe fapte si au fost facute afirmatii mincinoase, care i-au creat un grav prejudiciu de imagine si au adus o grava atingere demnitatii umane.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 12.09.2015
Bancul zilei: Arma răzbunării
Reţeta zilei: Zaczsca casei
Ecaterina Andronescu si Alexandru Athanasiu, urmariti penal pentru coruptie
Cum si-a mintit Ponta cainele
ANI a gasit in conturile din Israel ale lui Radu Mazare 779.057 de euro nedeclarati
Moş Teacă şi „Interesul naţional”
Ioan Rotundu
Quo vadis IJP Botoşani, comisar şef Mihai Bunduc?
Ioan Rotundu
Maşină distrusă într-un incendiu
Păgubiţi de neglijenţă
167 de ani de la sacrificiul eroilor pompieri din Dealul Spirii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog