Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1093
De la 07 Ianuarie 2003
122886742

Universitatea din Bucureşti suspendă cursurile şi examenele din zilele de 29 şi 30 ianuarie

  • 28 January 2014, 23:00
Universitatea din Bucuresti anunta ca suspenda activitatea didactica in zilele de 29 si 30 ianuarie 2014. "Ca urmare a conditiilor meteo nevaforabile previzionate pentru urmatoarele zile si avand in vedere traficul ingreunat ce ar putea impiedica studentii din provincie sa ajunga in capitala, conducerea Universitatii din Bucuresti a hotarat suspendarea activitatii didactice (cursuri, examene) in zilele de 29 si 30 ianuarie 2014", informeaza Universitatea intr-un comunicat remis HotNews.ro.
Examenele si cursurile stabilite pentru aceste zile vor fi reprogramate de comun acord intre cadrele didactice si studenti, precizeaza Universitatea din Bucuresti. Amintim ca activitatea Universitatii din Bucuresti a fost suspendata si luni, 27 ianuarie, dupa care universitatea a anuntat ca isi redeschide portile pe 28 ianuarie.
Astazi, 28 ianuarie, Universitatea din Pitesti, Universitatea Valahia din Targoviste, Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) din Bucuresti au activitatea didactica suspendata, dupa cum a anuntat in urma cu o zi Ministerul Educatiei Nationale.
Conform reglementarilor in vigoare, hotararea de intrerupere temporara a activitatii este exclusiv la latitudinea conducerilor institutiilor de invatamant superior, in virtutea autonomiei universitare, a informat Ministerul Educatiei Nationale (MEN).
Ministerul Educatiei Nationale le recomanda tuturor studentilor sa ia legatura cu secretariatele universitatilor si sa consulte paginile de internet ale acestora.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Revendicările vasluienilor
Horoscopul zilei
Chişinăul şi Tiraspolul au convenit să inspecteze situaţia şcolilor româneşti din Transnistria
Morişca detaşărilor: Guvernul îl pune prefect pe un fost sef de cazinou
secretar general adjunct la Justiţie îl trimite pe fostul consilier al lui Ponta, de la familia căruia premierul îşi luase casă în circumscripţie
Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost ridicat de DNA
Botoşani: Crezul de-o viaţă al Marianei Honceru
Ioan Rotundu
Am primit atâtea telefoane de la ambasade încât am retras Legea lobby-ului de la votul final
Partidul Comunist şi Partidul Regiunilor interzise la Cernăuţi. Ce face Comunitatea Românească?
Cine este Laura Chiţoiu, ce este de fapt Autoritatea de Supraveghere Financiară şi cum de şi-a început cu stângul activitatea
Tudor Chiuariu a demisionat din funcţia de preşedinte al Comisiei Juridice a Senatului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog