Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Comentarii
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15107
De la 07 Ianuarie 2003
122900756

Vicepresedintele american Joe Biden, in vizita in Romania pe 20 si 21 mai

  • El se va intalni cu presedintele Basescu si cu premierul Ponta
  • 12 May 2014, 23:00
Vicepresedintele american Joe Biden se va afla in perioada 20-23 mai in vizita in Romania si Cipru, unde va discuta cu liderii celor doua tari despre situatia din Ucraina, in principal, potrivit unui comunicat difuzat luni de Casa Alba. La Bucuresti, Biden se va intalni cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Victor Ponta.
UPDATE: Administratia Prezidentiala anunta la randul sau, intr-un comunicat remis luni seara, ca vicepresedintele american Joe Biden va efectua o vizita in Romania in perioada 20-21 mai. "Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, l-a invitat pe vicepresedintele Statelor Unite ale Americii (SUA), domnul Joseph Biden, sa efectueze o vizita in Romania, aceasta urmand sa aiba loc in perioada 20 - 21 mai a.c.", se arata in comunicatul Presedintiei.
"Vicepresedintele si dr. Jill Biden se vor deplasa in Romania si Cipru in perioada 20-23 mai 2014. Vicepresedintele va discuta cu liderii din cele doua tari despre raspunsul comunitatii internationale la interventia militara ilegala si actiunile de destabilizare ale Rusiei in Ucraina. Vicepresedintele va aborda de asemenea necesitatea aprofundarii relatiilor economice, inclusiv prin Parteneriatul Transatlantic pentru Comert si Investitii (T-TIP); reangajarii pentru intarirea institutiilor democratice din regiune si initierii unui efort colectiv si sustinut pentru consolidarea securitatii energetice a Europei", informeaza Casa Alba in comunicatul difuzat luni.
"La Bucuresti, vicepresedintele se va intalni cu presedintele roman Basescu si premierul Ponta. El se va adresa de asemenea societatii civile romanesti si liderilor tinerilor si se va intalni cu trupele americane si romane ce efectueaza un exercitiu comun de dezvoltare a capacitatilor. Vicepresedintele va sublinia angajamentul ferm al Statelor Unite pentru apararea colectiva a NATO in baza Articolului 5 si isi va exprima aprecierea pentru contributia Romaniei la securitatea regionala si globala", se mai arata in comunicatul Casei Albe. Dupa vizita in Romania, vicepresedintele american Joe Biden si sotia sa se vor deplasa in Cipru.
In urmatoarele saptamani vor veni in Romania vicepresedintele Joe Biden si seful Pentagonului - Chuck Hagel, au declarat pentru HotNews.ro surse politice. Presedintele Traian Basescu s-a intilnit deja luni dimineata cu adjunctul sefului CIA, Avril Haines, potrivit unui comunicat al Presedintiei.
Seful statului a confirmat luni, pentru Adevarul, ca Joe Biden si Chuck Hagel vor vizita Romania. "Am facut o invitatie pentru Joe Biden, el a dat o data aproximativa, cred ca e o chestiune de securitate sa nu va spun acum data exacta la care va veni", a spus presedintele Basescu.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei
Bancul zilei: Ciobanul către englez
PSD votat de cei interesați de politică
Sondajul arată că social-democrații ar câştiga alegerile la Botoşani (P)
Botoşani : Mihai Ţurcanu în turneu electoral prin oraşele Moldovei (P)
„CROSUL PRIMĂVERII” – Botoșani, ediția 2014
PSD-iştii botoşăneni puşi de Florin Ţurcanu puşi să dezlipească afişe
Protest la Electrocontact
* Oamenii nu şi-au luat salariile de aproape cinci luni
Pompier botoşănean, campion naţional la cros pe I.G.S.U.
Conac boieresc distrus parţial într-un incendiu
Anunturi mica publicitate
Va avea judeţul europarlamentari?
Ion Rotundu
Calvarul din salonul 13 (II)
Ioan Rotundu
Scandal monstru la Ministerul Transporturilor
Sova i-a dat inapoi lui Gruia garantia de zece milioane de euro, in loc sa o transfere la DIICOT
Portul Constanta, de la interesul strategic national la interesele primarului Mazare
Dmitri Medvedev ameninta R.Moldova cu sanctiuni economice
+ dupa ce autoritatile de la Chisinau au perchezitionat avionul lui Rogozin
Cod portocaliu si galben de ploi, vant si grindina in majoritatea regiunilor tarii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog